Autoapararea cu bile de cauciuc - chestiuni practice
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Voi ma speriati de tot cu gandirea asta ,Pai pistolul cu gaze este o pocnitoare si atat,nu ai ce sa faci cu el ,mai ales in casa
,rade ala de tine si te si bate dupa aia ,,,iti recoman un pistol cu gloante de cauciuc ,este super si cine nu stie, sa traga cu el si dupa aia sa vorbeasca pe forum ,pai daca tragi cu el intr-un om (mai ales in fata )ajunge in coma la spital ce naiba
Gazul este destul de sigur astfel cs este doar pentru oameni, nu are efect asupra animalelor, pentru animale se foloseste cu piper. Concluzia foloseste cu cs pentru oameni, armele cu bila sperie dar nu garanteaza ca scoate din lupta un agresor, eu am unu pe gaz merge super bine, acuma iau unu cu bila pentru a trage la tinta si mai putin pentru aparare.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Bond008 . tu te uiti de cand este topicul asta ?bond008 wrote:Gazul este destul de sigur astfel cs este doar pentru oameni, nu are efect asupra animalelor, pentru animale se foloseste cu piper. Concluzia foloseste cu cs pentru oameni, armele cu bila sperie dar nu garanteaza ca scoate din lupta un agresor, eu am unu pe gaz merge super bine, acuma iau unu cu bila pentru a trage la tinta si mai putin pentru aparare.