RG88 sau MAUSER HSC90 ?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: RG88 sau MAUSER HSC90 ?

Post by tevez »

MihaiStanila wrote:@Nedumeritu: Stiu ca sunt oarecum offtopic, insa Grand Power T910 si/sau Fort 17 sau 12 pentru noi sunt un vis frumos, la fel si cz 2075 rami. Stiu ca doar prin vecini se gasesc, si aici ma refer la moldoveni.
Să ştii că "vecinul" MLD nu e moldovean, e bucureştean şi se pare că va vinde şi la distribuitori din provincie. :twisted:
Şi Arrow va aduce iarăşi CZ83, poate şi RAMI. Nu-s zamakuri, nu se strică uşor. Dacă apare şi G.P. cu atât mai
bine, deja vom avea dileme interesante: "RAMI e mic, portabil, Fortul e consacrat ca un pistol excelent, GP e
foarte solid şi bine lucrat..." Şi asta după ce acum o vreme se vorbea despre eternul "război" Walther PP vsRG88,
câştigat în mod clar de RG. Sau de PP? Nu mai ştiu. :lol: Şi mai erau mici discuţii despre mai puţin cunoscutele
Mauser şi Record Cop + "nefericitele" P99, P22, P50 P... Evoluţie, parol! :mrgreen:
dcrist

Post by dcrist »

Beretta 87 este in cal.22 si trebuie sa indeplinesti aceleasi criterii ca si pentru armele scurte letale, este foarte bun pentru a trage in poligon, munitia costa f putin dar pentru autoaparare nu este un calibru ok, nu are putere de stopare chiar daca ulterior raniile provocate pot fi mortale din cauza fragmentarii glontului sau a traiectoriei haotice pe care o are in corp din cauza ca este confectionat in intregime din plumb si se deformeaza usor la impact, daca ai posibilitatea sa cumperi legal poti lua o arma in 9x19 si un kit pentru ea in cal. 22 pentru poligon.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

MihaiStanila wrote: Legat de Mauser si de RG88, din cate stiu eu sunt bune amandoua daca le folosesti pentru autoaparare strict. Daca sunt folosite in regim intens- teste si poligon, nu te tin prea mult. Acum, depinde si de norocul fiecaruia.
Cu tot respectul dar cred ca Mauserul si cu RG-ul(modificat) pot face fatza cu brio pt poligon, in schimb pt autoaparare cred ca ar trebuii ceva mai multa putere:))
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
Post Reply