Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
e simplu: goana dupa rating. nu cred ca sunt foarte importante amanuntele intr-o stire....daca putem sa o facem sa atraga privirea.....bagam din top
Personal, m-am bucurat nespus la auzul vestii ca o domnisoara si-a permis sa-si faca singura dreptate in jungla asfaltului, care apartine in totalitate masculilor (in conceptia unora: dobitoci, mitocani, mistreti, gorile, cocalari, taximetristi, beizadele, manelisti, etc).
Ala cu mercedesu', nu cred, sunt ferm convins ca si-a meritat soarta din plin. Totodata cei mentionati mai sus sper ca au luat nota de patania mercedusului si poate astfel isi revizuiesc comportamentul atat in trafic cat si pe trotuare si ce de nu.... la domiciliu. Oare cate sotii maritate cu una dintre speciile mentionate anterior, nu ar avea nevoie de spray-uri si alte scule, cu o eficacitate pe termen indelungat
Pentru a-si domoli, dobitocul din asternut.
Sa speram ca lipsa permisului de conducere, nu-i va afecta dreptul la autoaparare. De parca ar avea vreo legatura una cu cealalta.
Dar, pt. prostimea care pune botul la isteria nationala referitoare la arme, orice pata pe obrazul unei persoane care-si face dreptate, va fi catalogata drept infractoare/infractor.
P.S. nu au mai zis nimic la stiri si sunt tare curios : i s-au vindecat ochii aluia ?

Ala cu mercedesu', nu cred, sunt ferm convins ca si-a meritat soarta din plin. Totodata cei mentionati mai sus sper ca au luat nota de patania mercedusului si poate astfel isi revizuiesc comportamentul atat in trafic cat si pe trotuare si ce de nu.... la domiciliu. Oare cate sotii maritate cu una dintre speciile mentionate anterior, nu ar avea nevoie de spray-uri si alte scule, cu o eficacitate pe termen indelungat
Sa speram ca lipsa permisului de conducere, nu-i va afecta dreptul la autoaparare. De parca ar avea vreo legatura una cu cealalta.
P.S. nu au mai zis nimic la stiri si sunt tare curios : i s-au vindecat ochii aluia ?
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
din ce s-a relatat in presa, soferul ,,gazat,, s-a dat jos din masina si s-a indreptat spre masina condusa de ,,vinovata,,...in acest caz este explicabila reactia domnisoarei, care in mod sigur s-a temut de consecintele gestului soferului justitiar....in mod sigur, acesta nu se indrepta spre ea cu zambetul pe buze sau cu un buchet de flori in mana...daca era asa chinuit de simt civic, trebuia sa sune la 112 si sa relateze incidentul caruia ar fi putu sa-i fie victima...ce intentiona sa faca dupa ce coborase din masina??...greu de crezut ca vroia sa-i dea povete despre codul rutier soferintei neatente...