Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Altii au cu ce http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... amilia.htm 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
21 de minute in telefon cu 911 si aia n-au trimis nici un echipaj. uite asa se economisesc bani la buget. au aflat ca are arma si au lasat-o sa se descurce.dcrist wrote:Altii au cu ce http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... amilia.htm
la noi veneau 10 echipaje sa verifice ca nu cumva hotul sa nu fie din cei ce cotizeaza la mahari si sa nu cumva sa piarda un contribuabil onest
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
O gaseau ca nu tine arma incuiata, avea cartus pe teava, o amendau, ii confiscau arma si o lasau sa se descurce in continuare cu hotii 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Canci, o arestau pentru ca "tovarasii" ciorditori sa-si faca treaba. 
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
un pupincurist, da-l in gatzii ma-sii ! e plina tara de ei.........
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
barty ai ceva cu garda:)))))
ciudata stire. nu cred o iota ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Cum ar zice americanii : wtf ? . Nu cred ca e posibil asa ceva din multe puncte de vedere .
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
-
Safe&Sound
Stirea e prezenta incepand cu data de 25 ianuarie a.c. pe mai multe site-uri si portale de stiri pe net, ba chiar in unele relatari sunt si prenumele si initiala numelui de familie ale celor cercetati fara a se face vreo referire la calitatea oficiala a acestora si fara a se face vorbire de vreo legatura cu o entitate comerciala diin acest domeniu.
Pentru ca este 'impanata" cu inexactitati si pentru ca ce se aude "prin targ" despre acest subiect e oarecum diferit de ce e prezentat in stirea asta, eu as zice ca e o forma sofisticata de intoxicare, asa incat atunci cand(daca) vor aparea informatii reale despre acest subiect, efectul acestora sa fie diminuat cumva de balivernele din stirea aceasta.
Sau, poate pur si simplu sufar eu de "conspiratita".
Pentru ca este 'impanata" cu inexactitati si pentru ca ce se aude "prin targ" despre acest subiect e oarecum diferit de ce e prezentat in stirea asta, eu as zice ca e o forma sofisticata de intoxicare, asa incat atunci cand(daca) vor aparea informatii reale despre acest subiect, efectul acestora sa fie diminuat cumva de balivernele din stirea aceasta.
Sau, poate pur si simplu sufar eu de "conspiratita".
Laurentiu B din Mogosoaia? Hmm Laurentiu il cheama si pe unul din angajatii de la GP mogosoaia.
-
fane satar
Inca o palma data posesorilor de arme neletale azi dimineata in Bucuresti..."pistolarul"in trafic....http://www.ziare-romanesti.info/stire/i ... 540;1.Asta e stirea.Astept pareri.
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Un prost. Taximetriştii şicanează mult alţi participanţi la trafic, dar nu e un motiv să tragi cu arma ca un dobitoc.
Din partea mea să fie pedepsit el, dar să nu fie pedepsiţi toţi cei care au arme sau vor să-li ia. Abia aşteaptă
cei care sunt împotriva dreptului cetăţenilor de a se apăra să dea un astfel de nesănătos ca exemplu.
Din partea mea să fie pedepsit el, dar să nu fie pedepsiţi toţi cei care au arme sau vor să-li ia. Abia aşteaptă
cei care sunt împotriva dreptului cetăţenilor de a se apăra să dea un astfel de nesănătos ca exemplu.
-
Safe&Sound
Foarte corect!tevez wrote:Un prost. Taximetriştii şicanează mult alţi participanţi la trafic, dar nu e un motiv să tragi cu arma ca un dobitoc.
Last edited by Safe&Sound on Wed Feb 22, 2012 6:51 pm, edited 1 time in total.