Mechler 9mm....
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Nu ma pot pronunta la gaze deocamdata, dar cu bila de cauciuc ar fi bine sa facem mai multe experiente ( eventual cu o arma letala -care nu are obturatii pe teava- sa traga acelasi proiectil de cauciuc ) sau sa sesizam Myth Busters...
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Am tras un foc cu ME-38 si am recuperat bila dupa ce a trecut printr-o cutie de carton si s-a infipt in pungile din spate...
Se vede clar ca clar diametrul bilei este mult mai mare ca diametrul tevii este ~ diametrul exterior al tubului de 9 mm ( nu am un subler sa masor exact);
- se vede ca este putin ciupita..

Se vede clar ca clar diametrul bilei este mult mai mare ca diametrul tevii este ~ diametrul exterior al tubului de 9 mm ( nu am un subler sa masor exact);
- se vede ca este putin ciupita..

Last edited by Luciano on Sat Nov 26, 2005 11:29 am, edited 1 time in total.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
test Me-38 cartus Blank 9mm
distanta ~30cm.
- se vede pulberea si arsurile provocate pe tinta.
- am simtit unde de soc a focului tras in stomac ( s-a tras intr-o incapere inchisa de ~12 mp ).
- de vre-o ora imi tot tziuie urechile deci inclin sa consider cartusul asta eficient pe distanta foarte mica si luind in considerare "efectele secundare".

distanta ~30cm.
- se vede pulberea si arsurile provocate pe tinta.
- am simtit unde de soc a focului tras in stomac ( s-a tras intr-o incapere inchisa de ~12 mp ).
- de vre-o ora imi tot tziuie urechile deci inclin sa consider cartusul asta eficient pe distanta foarte mica si luind in considerare "efectele secundare".