Mechler 9mm....

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Luciano

Post by Luciano »

Nu ma pot pronunta la gaze deocamdata, dar cu bila de cauciuc ar fi bine sa facem mai multe experiente ( eventual cu o arma letala -care nu are obturatii pe teava- sa traga acelasi proiectil de cauciuc ) sau sa sesizam Myth Busters...
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Mad Max

Post by Mad Max »

:lol: :lol: :lol:
Luciano

Post by Luciano »

Am tras un foc cu ME-38 si am recuperat bila dupa ce a trecut printr-o cutie de carton si s-a infipt in pungile din spate...

Se vede clar ca clar diametrul bilei este mult mai mare ca diametrul tevii este ~ diametrul exterior al tubului de 9 mm ( nu am un subler sa masor exact);
- se vede ca este putin ciupita..

Image

Image

Image

Image
Last edited by Luciano on Sat Nov 26, 2005 11:29 am, edited 1 time in total.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Luciano

Post by Luciano »

test Me-38 pe o placa de rigips distanta ~2m cartus Pobeda 9mm Gum

adincime gaura ~3 mm

Image

Image
Luciano

Post by Luciano »

test Me-38 cartus Blank 9mm
distanta ~30cm.

- se vede pulberea si arsurile provocate pe tinta.
- am simtit unde de soc a focului tras in stomac ( s-a tras intr-o incapere inchisa de ~12 mp ).
- de vre-o ora imi tot tziuie urechile deci inclin sa consider cartusul asta eficient pe distanta foarte mica si luind in considerare "efectele secundare".

Image

Image
doom

...

Post by doom »

daca tot ai chef de teste,scoate bila de cauciuc dintrun cartus si punei una de plastic de calibru apropiat tevii(cauta un plastic mai moale) si incearca sa tragi in doua placi de rigips....vezi si tu....
Post Reply