Remember 21.12.1989 Cugir

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cobra

Re: Remember 21.12.1989 Cugir

Post by cobra »

sBogdan,daca ai fi avut de-a face cu canalia aia de militian,sau cu nemernicul de maior carstoc,o alta canalie,nu cred ca mai vb asa,si daca vrei sa stii nu cei 2 au fost faptasii,ei au cazut tapi ispasitori,si abia acum imi amintesc eu de unde il stiam pe colegul ,,puffycino,,e si normal ca doar am impartit acelasi zid de beton la cugir,acei amariti au fost condamnati pe nedrept,si acele doua canalii au inceput sa traga inca inainte de a intra oamenii peste ei in militie,asa ca las-o mai usor cu scuzele astea,dupa ce o sa ai la activ atatea misiuni de razboi cite a avut pufycino,nu vei mai cauta scuze pt tot felul de satrapi,dar pina atunci nu exista termen de comparatie,norocul lui carstoc a fost ca l-a spinzurat un coleg de-al lui in casa de cultura din cugir ca sigur de el nu mai raminea nici macar o unghie,dar asta e o alta poveste careia tu ai sa-i gasesti scuze pt salbaticia fara margini a participantilor!
Post Reply