Urmărire penală sau nu? Va rog sfat
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Urmărire penală sau nu? Va rog sfat
Ca de obicei, Barthy cand greseste nu mai zice nimic, sau abereaza pe langa subiect.
Barthy cum e cu Codul Penal?
Nu ca nu e buna modificarea de care zici, eu abia o astept (de multi ani...), dar documenteaza-te inainte sa spui ceva, ca induci in eroare pe cineva care citeste pe aici si chiar e interesat sa afle informatii corecte.
Nu ca nu e buna modificarea de care zici, eu abia o astept (de multi ani...), dar documenteaza-te inainte sa spui ceva, ca induci in eroare pe cineva care citeste pe aici si chiar e interesat sa afle informatii corecte.
Nu cred ca am gresit dar si daca as fi facut-o nu e cazul sa ma justific in fata unui marunt vardist de strada.bozo wrote:Ca de obicei, Barthy cand greseste nu mai zice nimic, sau abereaza pe langa subiect.
Lasa ca te cinstesc eu cu un Cava D'oro........daca promiti ca nu umblii la telecomanda.bozo wrote:...fac cinste cu shaworma ...
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nu consum nici alcool nici shaworma, dar daca tot te iei de meseria mea spune si tu cu ce te ocupi, sau iti e rusine?
barthy wrote:Nu cred ca am gresit dar si daca as fi facut-o nu e cazul sa ma justific in fata unui marunt vardist de strada.bozo wrote:Ca de obicei, Barthy cand greseste nu mai zice nimic, sau abereaza pe langa subiect.
Lasa ca te cinstesc eu cu un Cava D'oro........daca promiti ca nu umblii la telecomanda.bozo wrote:...fac cinste cu shaworma ...
Mai baieti, v-am lasat destul sa va certati.
Barthy, din pacate, nu ai dreptate. Adica art.18 de care spui l-ai citat corect, insa face parte din noul Cod penal care NU A INTRAT INCA IN VIGOARE!!! Deocamdata, este in vigoare vechiul Cod, cu al sau articol 18*1.
Bafta tuturor!
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
da,da,ocupatia!! +ce ati facut in ultimi cinci ani!!bozo wrote:Nu consum nici alcool nici shaworma, dar daca tot te iei de meseria mea spune si tu cu ce te ocupi, sau iti e rusine?
merge si o copie dupa cartea de munca....
CristianB wrote:barthy wrote:Nu cred ca am gresit dar si daca as fi facut-o nu e cazul sa ma justific in fata unui marunt vardist de strada.bozo wrote:Ca de obicei, Barthy cand greseste nu mai zice nimic, sau abereaza pe langa subiect.
Mai baieti, v-am lasat destul sa va certati.
Barthy, din pacate, nu ai dreptate. Adica art.18 de care spui l-ai citat corect, insa face parte din noul Cod penal care NU A INTRAT INCA IN VIGOARE!!! Deocamdata, este in vigoare vechiul Cod, cu al sau articol 18*1.
Bafta tuturor!
Eu am citat din http://www.avocatura.com/ll491-noul-cod ... z2CCdtqRCK unde scrie MARE : Codul Penal al Romaniei, Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 510 din 24/07/2009, care va intra in vigoare la data de 24 iulie 2012
Daca legiuitorii au uitata sa-l bage in vigoare atunci sa si-l bage undeva..............Si daca nu ne mai certam pe codul penal, cu siguranta va gasi bozo un alt pretex, caci observ ca si-a facut un scop in viata din chestia asta.
Doamne ajuta !
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
si probabil si referinte de la vecine, nu ?paul wrote:da,da,ocupatia!! +ce ati facut in ultimi cinci ani!!bozo wrote:Nu consum nici alcool nici shaworma, dar daca tot te iei de meseria mea spune si tu cu ce te ocupi, sau iti e rusine?![]()
![]()
merge si o copie dupa cartea de munca....
,bozo wrote:Nu consum nici alcool nici shaworma.....
Esti penticostal sau membru MISA ?
Nu exista meseria de politist. Este o ocupatie. E o diferenta intre cele doua notiuni. De la mine ce vrei sa stii ? Ocupatia sau meseriile ( ca am mai multe ) ?bozo wrote:...dar daca tot te iei de meseria mea spune si tu cu ce te ocupi, sau iti e rusine?
,bozo wrote:Nu consum nici alcool nici shaworma.....
NU, dar fac urat daca consum alcool, si prefer sa am mintea limpede, iar cu shaworma nu e cazul sa ii mai dau, ca am oricum vreo 100 kg...barthy wrote: Esti penticostal sau membru MISA ?![]()
barthy wrote: Nu exista meseria de politist. Este o ocupatie. E o diferenta intre cele doua notiuni. De la mine ce vrei sa stii ? Ocupatia sau meseriile ( ca am mai multe ) ?
Pentru unii e o ocupatie, pentru altii e un stil de viata, exista oameni dezinteresati si oameni care sacrifica totul, e mult de comentat pe subiectul asta, si oricum nu cred ca intereseaza pe cineva.
Dar tu ce ocupatie ai? Chiar sunt curios.
ocupatie in timpul liber sau cand e la servici? trebuie specificat! 
Ca sa nu mai fie discutii:
http://www.avocatnet.ro/content/article ... z2CDB5aTLo
sau
http://curieruljudiciar.ro/2012/09/24/n ... arie-2014/
sau
http://www.dreptonline.ro/stiri/detaliu ... stire=4763
Barthy, fara suparare, dar cand mai multi iti spun ca esti beat, te duci sa te culci. In cazul de fata, cand mai multi se contreaza cu tine pe tema asta, mai verifici si tu putin, ca sa nu te iei cu toti la cearta si pana la urma sa vezi ca nici macar nu ai dreptate.
In orice caz, va propun sa incheiem aici toata discutia asta si sa-l lasam pe protagonistul intamplarii sa ne spuna ce s-a mai intamplat sau daca vrea sa ne mai ceara vreun sfat.
P.S. Inca ceva Barthy: nu ne putem pricepe la toate. Probabil ai multe calitati si te pricepi la ce faci zi de zi, dar nu le poti stii pe toate.
Cu bine!
http://www.avocatnet.ro/content/article ... z2CDB5aTLo
sau
http://curieruljudiciar.ro/2012/09/24/n ... arie-2014/
sau
http://www.dreptonline.ro/stiri/detaliu ... stire=4763
Barthy, fara suparare, dar cand mai multi iti spun ca esti beat, te duci sa te culci. In cazul de fata, cand mai multi se contreaza cu tine pe tema asta, mai verifici si tu putin, ca sa nu te iei cu toti la cearta si pana la urma sa vezi ca nici macar nu ai dreptate.
In orice caz, va propun sa incheiem aici toata discutia asta si sa-l lasam pe protagonistul intamplarii sa ne spuna ce s-a mai intamplat sau daca vrea sa ne mai ceara vreun sfat.
P.S. Inca ceva Barthy: nu ne putem pricepe la toate. Probabil ai multe calitati si te pricepi la ce faci zi de zi, dar nu le poti stii pe toate.
Cu bine!
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Momentan nu am nicio veste sau semn. Încă așteptăm sa vedem daca vine ceva de la procuratura.
Cu stima,
Adrian
FORT 17R
Adrian
FORT 17R
Stiu momentan ca: dosarul de la poliție aeroport a ajuns la procuror. Procurorul a trimis mai departe dosar (in vederea cercetărilor) tare IPJ, dep. Arme si Munitii....
Acum eu banuiesc ca așa e procedura si practic de aici, cei de la IJP sa confirme ca eu dețin legal acel tip de munitie, ca sunt in regula cu documentele, etc. Reamintesc ca in procesul-verbal am fost trecut ca ceva gen detinere, transport, etc de arme si munitie, conform legii 294/2000. Ori, eu dețin legal...Singura problema e ca am trecut cu ea prin aeroport fără sa o declar...Dar cum sa o declar daca nu am știut...In fine...Sper a asta e doar o procedura standard si se va termina cu NUP.
Acum eu banuiesc ca așa e procedura si practic de aici, cei de la IJP sa confirme ca eu dețin legal acel tip de munitie, ca sunt in regula cu documentele, etc. Reamintesc ca in procesul-verbal am fost trecut ca ceva gen detinere, transport, etc de arme si munitie, conform legii 294/2000. Ori, eu dețin legal...Singura problema e ca am trecut cu ea prin aeroport fără sa o declar...Dar cum sa o declar daca nu am știut...In fine...Sper a asta e doar o procedura standard si se va termina cu NUP.
Cu stima,
Adrian
FORT 17R
Adrian
FORT 17R