Pistol folosit in situatie reala...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sith

Re: Pistol folosit in situatie reala...

Post by sith »

mai ai putzin si faci o telenovela ... :wink:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
fane satar

Post by fane satar »

Cat de cat Sith....sunt actor in fil;mul vietii cum poate au fost multi. Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu. Oricum vad ca se rezolva si asta e f bine. Va salut!!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
gabrielobabacu

Post by gabrielobabacu »

Cand esti cu el in scara, fara martori, da-i o directa puternica de stanga in plex si o tibie in genunchiul stang in lateral si sa vezi ce baiat de treaba devine :D cunoscatorii stiu :D
bozo

Post by bozo »

cunoscatorii se feresc sa loveasca in plex pt ca poti sa il omori, iar cu tibia cunoscatorii lovesc pe muschi, nu pe genunchi, ca daca intoarce ala piciorul apoi cunoscatorii tipa de durere... Recomand lovitura pe ficat :D si numai daca este nevoie. Garantat nu mai are forta sa faca ceva dupa, daca e aplicata cum trebuie. Am un prieten care e la puscarie pentru un singur pumn, cu care l-a omorat pe unu.... Bagati-va mintile in cap si actionati in asa fel incat sa fiti cat mai acoperiti. Observ ca unii sunteti imaturi, si spun asta eu care sunt un pusti pe langa multi dintre voi. Si imi pare rau pentru voi pentru ca imi sunteti dragi pentru ca aveti curajul sa faceti ceva, nu asteptati ca niste gaste, deaia va tot sfatuiesc. Va spun asta din experienta, eu intru in conflict cu gunoaieie societatii zilnic.
gabrielobabacu

Post by gabrielobabacu »

Si eu am de-a face cu scursurile societatii aproape zilnic, si-ti spun, daca-l lovesti in plex ,dar nu sa moara, nu mai intoarce genunchiul. Stiu ca low kick se da pe muschi dar unii rezista loviturii, asa ca mai bine o aplici la rotula, hai poate am exagerat ,cu tibia, dar un bocanc in genunchi face toti banii :D Oricum merci de sfat.
fane satar

Post by fane satar »

S-a rezolvat fara probleme...am observat ca nu mai poate vorbi de vreo doua zile :lol: A fost lumina oprita in scara. :twisted: sunt bune tibierele antivandal si cartusele cu gaz :lol: Inca nu se stie cn la chinuit in ultimul hal ca la calcat cu bocancul pe fata cat a putut:)))))))Si totusi vecinii nu stiu nimic :mrgreen: Fratilor....Am invins!!!! Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
fane satar

Post by fane satar »

S-a rezolvat fara probleme...am observat ca nu mai poate vorbi de vreo doua zile :lol: A fost lumina oprita in scara. :twisted: sunt bune tibierele antivandal si cartusele cu gaz :lol: Inca nu se stie cn la chinuit in ultimul hal ca la calcat cu bocancul pe fata cat a putut:)))))))Si totusi vecinii nu stiu nimic :mrgreen: Fratilor....Am invins!!!! Va salut!!!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
Babanu

Post by Babanu »

In sfarsit a dat domnu putina "lege" si la tine pe scara blocului :lol:
Sincer te respect mai mult acum 8)
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
CristianB

Post by CristianB »

fane satar wrote:Acum sa vedem ca nevastamea a batut-o pe nevasta individului si el nu schiteaza nimic. Au mai venit pe la mine si niste prieteni din aia mai mari ca sifonieru' si omuletu' a auzit si acum sta pe tusa. Sa vad cand se face baiat rau daca mai schiteaza ceva ca ii rup mainile si i le indes in fund. :mrgreen: Oricum pistolul nu il mai port dupa mine. Vreau sa vad ce poate sa faca cand sunt cu mainile goale. Tot nu am vrut sa imi fac probleme la serviciu dar am primit mana libera de la seful meu sa ii fac ce vreau ca afara nu ma da. 8) In concluzie am tot dreptul sa ii fac ce vreau ca mi-a stresat familia. In seara asta il astept in scara sa vad daca pune ochii in pamant in fata mea sau nu. Daca nu vb colegului il bag in portbagaj k e destul de mare. Va salut!!!!
Respecte nevestei tale. Se pare ca poti merge linistit cu dumneaei pe strada...
Si vad ca te-a mai si mobilizat sa-ti arati curajul...
Anyway, bine ca ai scapat de stress
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
geony

Post by geony »

@ CristianB
Care mai e situatia cu Steyer-ul MA-1 10/ 28, proaspat achizitionat, pe care urma sa-l probezi ?
Sunt curios cum s-a comportat in poligon ?
Cate cartuse si de care ai tras, si care-s concluziile ?
CristianB

Post by CristianB »

geony wrote:@ CristianB
Care mai e situatia cu Steyer-ul MA-1 10/ 28, proaspat achizitionat, pe care urma sa-l probezi ?
Sunt curios cum s-a comportat in poligon ?
Cate cartuse si de care ai tras, si care-s concluziile ?
Salut,
L-am probat la Uti, am tras vreo 70 de cartuse si sunt multumit. Putere, precizie buna (nu perfecta, dar probabil din cauza sicanei care "musca" putin din bila si cred ca dauneaza nitel la precizie), fiabil.
Vreau sa mai fac niste teste dar e cam urat afara :wink: si apoi va spun mai amanuntit.
In orice caz, inca o data, pana acum sunt multumit. Iar eu am defectul de a fi greu de multumit... :wink:
Pe curand
P.S. Pare-se ca, intr-o situatie de "care pe care" chiar si cu unu care are pistol cu glont dar nu stie sa-l foloseasca (de ex nu are precizie), ce sa zic... prefer sa nu trebuiasca sa-l folosesc. Nu de alta, dar incerc sa nu am pe nimeni pe constiinta :wink:
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
tevez

Post by tevez »

Blocaje, ceva? Mie acest aspect mi se pare mai important decât precizia şi chiar decât forţa loviturii.
nashu999

Post by nashu999 »

scuze nu vreau sa fiu off topic dar se vorbea mai sus putin de anumite lovituri..ficare are dreptate in felul lui ptr ca poate fiecare se antreneaza pe un anumit set dar eu cred ca ptr un incepator sau neinitiat primul lucru ar trebui sa fie un spitz sanatoe la nivelul tibiei urmat de aceea tibie sau genunchi in testicule . pe ficat e greu sa lovesti ca neinitiat mai ales cind este gros imbracat,lovitura pe ficat se da mai mult ''ciupita''nu din fundul gradinii deci cere mai mult antrenament.. iar cu directa... nu toti sunt familiarizati.. (repet fiecare se antreneaza pe un set de lovituri ptr a intra in reflex asa ca difera parerile) oricum dupa acel picior in testicule poate urma orice .. scuze de interventie putin cam trz.. cu stima nashu
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
germicor

Post by germicor »

Prea tare...:)
Eu cred ca as merge pe " fundu' gradinii " sau "neveu" (nevazute), asta din urma e mai marlaneasca asa dar e cea mai practica.

PS: Uitasem, ar mai fi una....."fuga"
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
CristianB

Post by CristianB »

germicor wrote:Prea tare...:)
Eu cred ca as merge pe " fundu' gradinii " sau "neveu" (nevazute), asta din urma e mai marlaneasca asa dar e cea mai practica.

PS: Uitasem, ar mai fi una....."fuga"
Adica un fel de "perversa ca pe Targu Ocna"... :lol:
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Post Reply