radu.t wrote:......................
.........................................................................................................................................
Multumesc pentru raspuns. Totusi, la pistolul meu trebuie sa fie o problema din moment ce tuburile se expansioneaza in gaura aceea. Munitia a fost cea furnizata de Arrow, Libra. M-am gandit ca poate arcul e prea puternic si presiunea necesara sa impinga slide-ul (nu stiu cum se traduce) inapoi e prea mare si de aceea tubul se umfla. Munitia pe care ati mentionat-o (Magnum) unde poate fi gasita ?
Acum, trebuie luat in considerare faptul ca la noi pe piata sunt cel putin doua tipuri de Libra, 9 mm rubber.
Este Libra clasica, cea cu bila moale si Libra facuta la comanda la cererea celor de la Arrow, daca nu gresesc prea tare, munitie
rubber in 9 mm dar cu bila mai tare. Parca asa imi povestea saptamanile trecute Mr. Libra.
Oricum, din motivele lor, cei de la Arrow au renuntat la "proiectul" CZ 83 [si cred ca bine au facut

] si
au probabil altceva in dezvoltare. Munitie de 9 mm rubber insa vor aduce in continuare pentru ca piata cere.
De altfel si cei de la UTI lucreaza. De la ei va veni un fel de "Glock" pe rubber din otel... turcesc. De vazut.
Dar astea toate sunt chestii de viitor.
Deocamdata piata are "otel" reliable si tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi diversele locatii.
Magnum in 9 mm rubber avem pe raft noi incepand de Joi sau Vineri.
Si vor avea toate magazinele din Bucuresti care vor dori sa vanda si ele asa ceva.
Cat depre problema ta, punctual, daca este ceva in mod particular cu pistolul tau, nu dispera.
Cei de la Arrow au un service functional si operativ si iti rezolva ei problema intr-un fel sau altul.
Am fost acolo, stiu din propria experienta.
Sunt o firma prea mare ca sa se compromita pentru un CZ83 rubber.