Munitii 9mm PA Rubber

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: Munitii 9mm PA Rubber

Post by nedumeritu »

tevez wrote:
radu.t wrote: Atasez cateva imagini ale cartuselor deformate.
Nu mai posta aceeaşi chestie în mai multe locuri!
Amigo, nu te mai tura asa.
Incearca sa il intelegi. A dat bani pe o strecuratoare si acum isi varsa oful.
Probabil din aceasta cauza a evitat ARRW sa ia in continuare contractul cu CZ-ul.
La astea te-ai gandit?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

Înţeleg oarecum supărarea dar asta e o regulă pe mai toate forumurile cu postările duble. Plus că sunt şi useri mulţumiţi
de CZ. Cine a tras cu pistolul adevărat este de obicei dezamăgit de cele pe bilă.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote:Înţeleg oarecum supărarea dar asta e o regulă pe mai toate forumurile cu postările duble. Plus că sunt şi useri mulţumiţi
de CZ. Cine a tras cu pistolul adevărat este de obicei dezamăgit de cele pe bilă.
Hai sa o luam pe rand:
- omul este la prima postare, poate nu stie chiar tot despre netiquette...
- userii multumiti de CZ83 nu sunt cei ce nu au tras decat cu munitie de la Fort in jos pe scara energiei
- nu este vorba despre trecere la glontz la bila.
Deci sa il lasam in pace pe bietul nou venit.
Daca putem sa il ajutam cumva, poate i-ar fi mai de folos.
Eu chiar am cateva idei, si culmea, toate legale si bune de incercat.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
radu.t

Post by radu.t »

tevez wrote:
radu.t wrote: Atasez cateva imagini ale cartuselor deformate.
Nu mai posta aceeaşi chestie în mai multe locuri!
Imi cer scuze, am incercat sa plasez observatiile mele unde mi s-a parut subiectul mai apropiat.
radu.t

Post by radu.t »

nedumeritu wrote:
tevez wrote:Înţeleg oarecum supărarea dar asta e o regulă pe mai toate forumurile cu postările duble. Plus că sunt şi useri mulţumiţi
Hai sa o luam pe rand:
- omul este la prima postare, poate nu stie chiar tot despre netiquette...
- userii multumiti de CZ83 nu sunt cei ce nu au tras decat cu munitie de la Fort in jos pe scara energiei
- nu este vorba despre trecere la glontz la bila.
Deci sa il lasam in pace pe bietul nou venit.
Daca putem sa il ajutam cumva, poate i-ar fi mai de folos.
Eu chiar am cateva idei, si culmea, toate legale si bune de incercat.

Nu inteleg ce regula am incalcat de invocati netiquette ? Am postat in mai multe locuri pentru ca subiectele discutate mi s-au parut apropiate de problema ridicata de mine. Am o problema cu pistolul si credeam ca pot primi un sfat. Nu am acuzat Arrow pentru defectul de functionare, m-am intrebat doar daca practicarea acelei gauri in camera cartusului are vreun rost, nimeni nu a stiut sa-mi spuna pentru ce este, iar tubul, dupa cum vedeti in poze se expansioneaza in acea gaura. Explicatiile armurierilor sunt ilogice:" daca baga cineva un cartus adevarat, sa nu-i explodeze in fata". Eu am scris si la Cz despre problema intampinata, dar nu am primit nici un raspuns. Am sa mai insist. Deci fara sa am intentia sa deranjez pe cineva, intreb:
- a mai avut cineva o astfel de problema?
- care este munitia recomandata de cei mai experimentati posesori de CZ83 de pe acest forum?
radu.t

Post by radu.t »

nedumeritu wrote:La ce te astepti de la o arma ... de panoplie:
sm-cz-gaura.jpg
.
Daca foloseai ceva munitie la peste 3 Mps presiune in teava [dupa specificatiile C.I.P.] pateai ca mine
si obtineai decupajul camasii complet si cu schija aruncata lateral.
Sa inteleg ca ati avut si dv. probleme cu pistolul ?
tevez

Post by tevez »

radu.t wrote:- a mai avut cineva o astfel de problema?
Am tras o singură dată cu CZ-ul acesta şi nu a făcut nicio figură iar cât timp s-a tras în poligon atunci, niciun
cartuş nu am văzut deformat la modul ăla. O fi ţinând şi de noroc. Ideea e că dacă te atacă un adversar din faţă
şi un altul din lateral îi poţi lovi în acelaşi timp dacă sar schijele din tub. :lol:
jordan_23

Post by jordan_23 »

Radu, dupa cum ti-am spus si pe celalalt topic are pistolul tau o problema. Du-te si schimba-l!
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner
radu.t

Post by radu.t »

jordan_23 wrote:Radu, dupa cum ti-am spus si pe celalalt topic are pistolul tau o problema. Du-te si schimba-l!
Multumesc pentru raspuns. Eu am fost la Arrow si am semnalat problema, dar nu au ridicat o astfel de problema. Crezi ca se poate schimba ?
nedumeritu

Post by nedumeritu »

radu.t wrote:
jordan_23 wrote:Radu, dupa cum ti-am spus si pe celalalt topic are pistolul tau o problema. Du-te si schimba-l!
Multumesc pentru raspuns. Eu am fost la Arrow si am semnalat problema, dar nu au ridicat o astfel de problema. Crezi ca se poate schimba ?
Arma nu are nimic.
Asa este ea siu este conform specificatiilor date de fabricant. Deci asa functioneaza ea.
Ar trebui sa incerci sa folosesti doar munitia recomandata de Arrow daca ei ti l-au vandut.
Eu nu am avut probleme cu el pentru cam tras cu el in mai multe etape, fara sa fie al meu niciunul din CZ-uri.
Odata prin 2008 in Bucuresti cu pistolul lui Sasa, romsdc-ul stie desper ce vorbesc.
Nu au fost incidente.
Alta data am tras la Chisinau prin 2009 si am tras intensiv, cu munitie ruseasca si ukrainiana si nici atunci nu a avut nimic.
Pe urma am tras cu un CZ 83 in poligon la UTI si am avut acele camasi perforate, e drept am tras cu munitie MFS
care nu prea este suportata de chiar toate armele de 9mm rubber.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Pentru ca tot este un topic despre munitii de 9 mm rubber
imi permit sa va arat cam cum se prezinta noua munitie MAGNUM-GP.
Deocamdata cutia:
longmagnum-mic.png
longmagnum-mic.png (183.5 KiB) Viewed 9682 times
Pun aceasta fotografie pentru a se vedea pe ea detaliile tehnice de la producator.
Nu se recomada armelor de autoaparare ce nu au fost proiecate pt. energii mai mari de 60 Jouli
pentru ca probabil ar fi la limita. Asta scrie producatorul pe cutie. In plus, garantia este de 3 ani
de la data producerii.
Speram ca se va gasi in tot Bucurestiul. In tara de asemenea.
Am antamat discutii du dealerii nostri si nu numai.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Iar aici sunt imaginile detaliate:
Image Image Image Image
Image Image Image

Cu click dreapta/open in new window vedeti imaginile marite.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
gstemate

Post by gstemate »

frumos!!! me want !!!
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
radu.t

Post by radu.t »

nedumeritu wrote:
radu.t wrote:
Arma nu are nimic.
Asa este ea siu este conform specificatiilor date de fabricant. Deci asa functioneaza ea.
Ar trebui sa incerci sa folosesti doar munitia recomandata de Arrow daca ei ti l-au vandut.
Eu nu am avut probleme cu el pentru cam tras cu el in mai multe etape, fara sa fie al meu niciunul din CZ-uri.
Odata prin 2008 in Bucuresti cu pistolul lui Sasa, romsdc-ul stie desper ce vorbesc.
Nu au fost incidente.
Alta data am tras la Chisinau prin 2009 si am tras intensiv, cu munitie ruseasca si ukrainiana si nici atunci nu a avut nimic.
Pe urma am tras cu un CZ 83 in poligon la UTI si am avut acele camasi perforate, e drept am tras cu munitie MFS
care nu prea este suportata de chiar toate armele de 9mm rubber.
Multumesc pentru raspuns. Totusi, la pistolul meu trebuie sa fie o problema din moment ce tuburile se expansioneaza in gaura aceea. Munitia a fost cea furnizata de Arrow, Libra. M-am gandit ca poate arcul e prea puternic si presiunea necesara sa impinga slide-ul (nu stiu cum se traduce) inapoi e prea mare si de aceea tubul se umfla. Munitia pe care ati mentionat-o (Magnum) unde poate fi gasita ?
nedumeritu

Post by nedumeritu »

radu.t wrote:......................
.........................................................................................................................................
Multumesc pentru raspuns. Totusi, la pistolul meu trebuie sa fie o problema din moment ce tuburile se expansioneaza in gaura aceea. Munitia a fost cea furnizata de Arrow, Libra. M-am gandit ca poate arcul e prea puternic si presiunea necesara sa impinga slide-ul (nu stiu cum se traduce) inapoi e prea mare si de aceea tubul se umfla. Munitia pe care ati mentionat-o (Magnum) unde poate fi gasita ?
Acum, trebuie luat in considerare faptul ca la noi pe piata sunt cel putin doua tipuri de Libra, 9 mm rubber.
Este Libra clasica, cea cu bila moale si Libra facuta la comanda la cererea celor de la Arrow, daca nu gresesc prea tare, munitie
rubber in 9 mm dar cu bila mai tare. Parca asa imi povestea saptamanile trecute Mr. Libra.
Oricum, din motivele lor, cei de la Arrow au renuntat la "proiectul" CZ 83 [si cred ca bine au facut :wink: ] si
au probabil altceva in dezvoltare. Munitie de 9 mm rubber insa vor aduce in continuare pentru ca piata cere.
De altfel si cei de la UTI lucreaza. De la ei va veni un fel de "Glock" pe rubber din otel... turcesc. De vazut.
Dar astea toate sunt chestii de viitor.
Deocamdata piata are "otel" reliable si tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi diversele locatii.
Magnum in 9 mm rubber avem pe raft noi incepand de Joi sau Vineri.
Si vor avea toate magazinele din Bucuresti care vor dori sa vanda si ele asa ceva.

Cat depre problema ta, punctual, daca este ceva in mod particular cu pistolul tau, nu dispera.
Cei de la Arrow au un service functional si operativ si iti rezolva ei problema intr-un fel sau altul.
Am fost acolo, stiu din propria experienta.
Sunt o firma prea mare ca sa se compromita pentru un CZ83 rubber. :)
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply