Iar pentru o mai buna documentare "in teren", in baza probelor de la fata locului,
propun un mic remember referitor la proiectul "munitia Ozkursan" asezonat cu
nefericirea CZ-ului:
adica cine cu ce, ce face. Iese in evidenta diferentele de comportament la aceeasi arma
in functie de munitia folosita.
Iar scrisul de mana este suficient de clar, recognoscibil si in mod cert nu imi apartine.
Si pentru ca tot suntem la ora amintirilor sa mai luam una din curtea celor din Cehia:
Ce imbarligatura pot face unele firme, chiar aici, sub pulpana UE!
Nici cand am fost la ei in curte nu am reusit sa inteleg prea bine ce se intampla acolo.
Doar am vazut cantitatea apreciabila de ammo comandata de ARROW cum era pregatita de shipping.
De atunci gazda noastra ne rasfata cu Libra la modul constant, si bine face.
Din nou despre CZ 83 cal. 9 Rubber
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Re: Din nou despre CZ 83 cal. 9 Rubber
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Re: Din nou despre CZ 83 cal. 9 Rubber
Cred ca ar trebui sa verifici cu ochii tai minunea! CZ 83 functioneaza cu Ozkursan si culmea ... Lybra pe care o lauzi foarte mult aici se pare ca e varza!nedumeritu wrote:Revin pe o tema discutata de mai multe ori.
Si anume acea a orificiului din camera cartusului de la CZ 83 Rubber.
Desigur ca multi dintre forumisti si nu numai au cunostinta despre existenta acestui orificiu
practicat de fabricant pentru a limita puterea nemaipomenita a armei.
In fine, absolut sin intamplare, in timpul unor testari de data recenta cu mai multe tipuri de
arme si mai multe tipuri de munitie am in fine in mana dovada efectului acelui orificiu nefericit.
Nu cred ca mai sunt necesare comentarii.
Poate doar cele ale producatorului care sa ne explice el cu guritza lui unde naiba se duce acea
schija de 5 mm diametru odata decupata prin gaura laterala a camerei cartusului.
Si poate ne-ar putea explica si ce se face cu cartusele aduse in starea vecinului de poza, bine "compostat dar... neexplodat.
Si inca o minune a tehnicii, nemaipomenita munitie de 9 mm Rubber a fabricii de la Ozkursan, munitie ce transforma oricare
din pistoalele cu bila de cauciuc in veritabile flinte reincarcabile manual dupa fiecare fum, foc am vrut sa zic.
Mai exact probabil ca fumul este generat ca efect psihologic si astfel adversarul nu-ti mai vede arma blocata, in pozitia "cracanat-de-voie".
Referitor la cutia adusa in discutie, este una din stocurile ultra-vechi ale producatorului, marfa ce incearca sa o insinueze pe piata din Romania.
Indiferent de certificate si de probabilele preturi de dumping, recomandarea mea este sa nu folositi nici macar pentru antrenament.
Libra este deosebit de buna si nici nu merita o comparatie jignitoare cu OZKURSAN.
Ce este insa de remarcat la aceasta munitie turceasca este faptul ca are un certificat de calitate si are marcajul certificand respectarea normelor C.I.P.
Au inceput si ei sa se destepte si sa inteleaga ca nu intri cu orice produs pe piata UE.
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=2386
Cz 83 9mm Rubber - Proud Owner