INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: INCIDENTE ILEGALE CU NELETALE
Nu, la "ghicitoare" se referea când am scris eu "poliţişti" greşit şi am spus că se putea deduce
de fapt ce vroiam să zic, în ciuda greşelii de tastare. De fapt faţă de subiectul în cauză cred
că aveţi opinii identice, în ciuda divergenţelor pe alte teme. (Subiectul=agravarea situaţiei
infracţiunilor violente şi poziţia nasoală a poliţiştilor care sunt între ciocan şi nicovală).
de fapt ce vroiam să zic, în ciuda greşelii de tastare. De fapt faţă de subiectul în cauză cred
că aveţi opinii identice, în ciuda divergenţelor pe alte teme. (Subiectul=agravarea situaţiei
infracţiunilor violente şi poziţia nasoală a poliţiştilor care sunt între ciocan şi nicovală).
Am priceput la ce s-a referit,dar m-a deranjat ca in loc sa dea o replica legata de subiect s-a referit "la misto"
de o greseala de tastat!Foarte spiritual,n-am ce zice,dar nu era momentul!Un om care zice ca trebuia sa taie mai mult de 25%
ca oricum nu fac nimic nu cred ca are aceasi opinie cu a mea,el e bun numai de facut glume,de parca n-avem destui clowni in parlament,
ne mai lipsea el!
de o greseala de tastat!Foarte spiritual,n-am ce zice,dar nu era momentul!Un om care zice ca trebuia sa taie mai mult de 25%
ca oricum nu fac nimic nu cred ca are aceasi opinie cu a mea,el e bun numai de facut glume,de parca n-avem destui clowni in parlament,
ne mai lipsea el!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
SASE !!!!!!! A VENIT ROBOCOP, POLITISTUL INTERNETULUI !
Te pomenesti ca-mi dai si vreo amenda pentru bancuri precum colegul tau de la Moldova .

Te pomenesti ca-mi dai si vreo amenda pentru bancuri precum colegul tau de la Moldova .
Hal de oameni : http://www.realitatea.net/un-avocat-i-a ... 40464.html
Daca si pustanului aluia care a fost amedat de comunitari ii dai dreptate nu mai am ce comenta!E normal sa amendezi un teribilist
care face misto de oameni pe strada,cu atat mai mult daca are uniforma!Daca de tine face un pustan misto pe strada si restu rad ca tampitii
(pentru ca esti gras,de exemplu) cum reactionezi ?

Daca si pustanului aluia care a fost amedat de comunitari ii dai dreptate nu mai am ce comenta!E normal sa amendezi un teribilist
care face misto de oameni pe strada,cu atat mai mult daca are uniforma!Daca de tine face un pustan misto pe strada si restu rad ca tampitii
(pentru ca esti gras,de exemplu) cum reactionezi ?
Eu sunt gras dar tu esti bocciu. Eu pot sa slabesc, dar tu ce poti sa faci ?aurorauno wrote:Hal de oameni : http://www.realitatea.net/un-avocat-i-a ... 40464.html
(pentru ca esti gras,de exemplu) cum reactionezi ?![]()
![]()
Iti raspund tot eu : Ramai bocciu cum esti si te duci la un psiholog caci se pare ca ti-a luat Dumnezeu mintile, copile ! Comandantul tau ar trebui sa stie cum te smiorcai pe aici, cat de depresiv esti si sa te tina o vreme departe de arme si de societate caci dai semne ca esti un pericol public. Nu m-ar mira sa citesc maine in evz ca ti-ai zburat creierii in toaleta sectiei sau ca ai iesit pe strada sa mitraliezi cetatenii pasnici.
Referitor la respectul populatiei, un politist trebuie sa-l castige nu sa-l cerseasca asa cum faci tu. Pacat de pogoanele si viteii pe care i-au vandut ai tai ca sa te angajeze in politie.
Rapuns total aiurea care nu arata decat frustrare....totusi,cum ziceai ca ai fi reactionat?Daca ala a gresit ca l-a amendat,tu ce ai face?
P.S : Daca eram depresiv nu ma amuzam acum atat de tare cand vad ca te enervezi
Totusi,discuta la subiect te rog,lasa-ma pe mine!
P.P.S: NU SUNT POLITIST!!! (Asta ma amuza cel mai tare)

P.S : Daca eram depresiv nu ma amuzam acum atat de tare cand vad ca te enervezi
P.P.S: NU SUNT POLITIST!!! (Asta ma amuza cel mai tare)
vrei sa vezi cum as reactiona ? hai sa ne intalnim ! promit sa nu te fac de ras prea tare.aurorauno wrote:Rapuns total aiurea care nu arata decat frustrare....totusi,cum ziceai ca ai fi reactionat?Daca ala a gresit ca l-a amendat,tu ce ai face?
P.S : Daca eram depresiv nu ma amuzam acum atat de tare cand vad ca te enerveziTotusi,discuta la subiect te rog,lasa-ma pe mine!
P.P.S: NU SUNT POLITIST!!! (Asta ma amuza cel mai tare)![]()
![]()
si, da. cu mintea pe care o ai nu poti fi politist. esti un nimic.
P.S: legat de bocciu,frumusetea e discutabila,asa ca orice legat de partea fizica si nu mi-as permite sa fac glume legate de acest lucru nimanui!
intelegi si tu atat cat poti; nu te condamna nimeni. si tu esti al nostru !
asta e ! daca ai mancat paine multa....
asta e ! daca ai mancat paine multa....
E bine ca nu ma condamna,tu in schimb esti condamnabil pentru reactiile fata de politisti ! 
Nu mai raspund la asemenea aberatii,discutia era despre un om care este in coma din cauza unui dobitoc
care nu stie de frica legii (suna cunoscut,sunt multi d-astia).
Nu mai raspund la asemenea aberatii,discutia era despre un om care este in coma din cauza unui dobitoc
Nu ai tu capacitatea sa stabilesti daca sunt condamnabil sau nu pentru ceva si nici nu stii care sunt reactiile mele fata de politisti.aurorauno wrote:E bine ca nu ma condamna,tu in schimb esti condamnabil pentru reactiile fata de politisti !
Tu iei totul ca atare precum gaina aia care merge prin batatura si giuguleste gainati. Ca sa pricepi ceva iti trebuiesc planse desenate.
Da' nu-i bai. Tre' sa aibe si forumul asta un mascarici in locul lui Mr. Plici. Te-ai integrat perfect.
Ca o recompensa, la poligon o sa-ti dau pistolul meu sa te joci cu el.
Vă propun să ştergeţi/editaţi ultimime postări...sunteţi oameni mari, respectabili, e păcat, mai citeşte
lumea forumul şi-şi face o impresie greşită.
Stimă
Stimă
Sunt de acord,sa le stearga,eu vreau sa discutam legat de subiect! Eu voi sterge posturile unde jignesc pe cineva(adica niciunul)
Capra raioasa tine coada sus ! 
Ce vorbesti, Franz ?! Si noi nu ne mai rîdeam ?!?tevez wrote:Vă propun să ştergeţi/editaţi ultimime postări...sunteţi oameni mari, respectabili, e păcat, mai citeşte
Stimă
@aurora:
Pe astia doi - tevezul si barthy, ia-i la pachet, ca asa umbla ei, in haita. Deci are voie sa se ia in bîză !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro