Dezamagire
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
gabrielobabacu
Dezamagire
30 mil.? Cu totul?
-
nedumeritu
Re: Dezamagire
Mai mult sau mai putin.gabrielobabacu wrote:30 mil.? Cu totul?
Daca ai covor fermecat sa te duca sa te plimbe si sa te aduca
inapoi.
Vreo 30 mil. net, dar net - rau de tot.
Acum, sincer sa fiu nu imi pot inchipui ce intelegi tu prin
"Cu totul"
Last edited by nedumeritu on Mon Jul 07, 2008 3:49 pm, edited 1 time in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
gabrielobabacu
Dezamagire
pistol, munitie,benzina,vami,taxe, accize si alte chestii 
nedumeritu wrote:Mai mult sau mai putin.gabrielobabacu wrote:30 mil.? Cu totul?
Daca ai covor fermecat sa te duca sa te plimbe si sa te aduca
inapoi.![]()
![]()
Vreo 30 mil. net, dar netrau de tot.
Acum, sincer sa fiu nu imi pot inchipui ce intelegi tu prin
"Cu totul"![]()
![]()
Daca faci pelerinaj si tii in acelasi timp si post negru
-
nedumeritu
Incerc sa concentrez totul in cateva randuri:gabrielobabacu wrote:pistol, munitie,benzina,vami,taxe, accize si alte chestii
- Pistolul: 5010 Lei Moldovenesti
- Taxe MI: 500 Lei Moldovenesti
- Munitie : la voia sufletului
- taxe vamale 32.00%
- comision vamal 2,70%
- Accize 100,00%
Asta daca este sa nu pui motorina si dracii si nervii si toate celelalte
la socoteala [birocratia de la noi, ispitele de la ei
Sincer sa fiu, oricum ai lua-o, pana la urma, una peste alta,
merita!
Ca doar nu o faci de 2 ori in viata.
Ca sa nu te complici prea tare cu conversia valutara, iata:
http://xe.emt4u.eu
Am concentrat colo TOATE valutele cunoscute si mai putin cunoscute de
pe Gob.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
gabrielobabacu
Dezamagire
ok merci
dezamagire
Dezamagire?
Stati asa sa va spun eu ce dezamagire m-a incercat pe mine dupa ce am stat aproape o zi intreaga in Chisinau!
Desi armele pe glont se gasesc la liber in magazine,singura conditie fiind o notificare de la politie,desi tot moldoveanu poate sa-si cumpere orice arma,in orice calibru doreste,n-am auzit nici un foc de arma nici macar o sirena de politie sau salvare toata ziua!
Sa fi aflat detinatorii legali de arme ca vine delegatie din Romania si au facut pact de neagresiune pe perioada cat am stat noi ca sa nu strice imaginea Chisinaului?Asta e singura explicatie!
Se afirma ritos ca Bucurestiul va deveni teatru de razboi daca vor fi arme la populatie.Ca la fiecare a doua intersectie va fi un schimb de focuri intre cei angajati intr-o dezbatere pe marginea subiectului "prioritate".
M-am lamurit!Nu e adevarat.Asa ca mai bine le interzicem pe toate!Si bila de cauciuc si aer comprimat(de glont nici nu se mai pune problema),iar vanatoarea o scoatem in afara legii.Aici imi permit un amendament:-daca esti corupt in parlament,ai voie si la vanatoare si la arma cu glont!
De cand s-a dat liber la arme,s-au potolit si "raketzii" la moldoveni.
Pai voi ce vreti,sa se potoleasca si interlopii nostri?Si atunci ce sa mai apara la stiri?Ca de nunta lui Chivu am tras pe toate ziarele vreo patu zile,mai ceva ca la Lady Di!
Stati asa sa va spun eu ce dezamagire m-a incercat pe mine dupa ce am stat aproape o zi intreaga in Chisinau!
Desi armele pe glont se gasesc la liber in magazine,singura conditie fiind o notificare de la politie,desi tot moldoveanu poate sa-si cumpere orice arma,in orice calibru doreste,n-am auzit nici un foc de arma nici macar o sirena de politie sau salvare toata ziua!
Sa fi aflat detinatorii legali de arme ca vine delegatie din Romania si au facut pact de neagresiune pe perioada cat am stat noi ca sa nu strice imaginea Chisinaului?Asta e singura explicatie!
Se afirma ritos ca Bucurestiul va deveni teatru de razboi daca vor fi arme la populatie.Ca la fiecare a doua intersectie va fi un schimb de focuri intre cei angajati intr-o dezbatere pe marginea subiectului "prioritate".
M-am lamurit!Nu e adevarat.Asa ca mai bine le interzicem pe toate!Si bila de cauciuc si aer comprimat(de glont nici nu se mai pune problema),iar vanatoarea o scoatem in afara legii.Aici imi permit un amendament:-daca esti corupt in parlament,ai voie si la vanatoare si la arma cu glont!
De cand s-a dat liber la arme,s-au potolit si "raketzii" la moldoveni.
Pai voi ce vreti,sa se potoleasca si interlopii nostri?Si atunci ce sa mai apara la stiri?Ca de nunta lui Chivu am tras pe toate ziarele vreo patu zile,mai ceva ca la Lady Di!

Re: dezamagire
macarici wrote:Dezamagire?....................n-am auzit nici un foc de arma nici macar o sirena de politie sau salvare toata ziua!.................................
incearca in L.A. sau N.Y.
Re: dezamagire
Lasa Barthy,ca ce arata astia prin filme nu are acoperire in realitate.BARTHY 2 wrote:
incearca in L.A. sau N.Y.
Am un amic in america,in las vegas si nu prea a asistat la "spectacole" de genul asta!
E cel mai politienesc stat,america asta.
Ca am scris cu "a"mic a fost voit,ca semn de respect pentru cel in cauza.