(Mini)enciclopedie ilustrata a armelor cu munitie de cauciuc

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

imircea

Post by imircea »

Prohibite LEGAL, prin lege sau asa, prin "mica intelegere"?
alin

Post by alin »

imircea wrote:Prohibite LEGAL, prin lege sau asa, prin "mica intelegere"?
pe naiba legal...nu exista nici o lege in romania care sa reglementeze asa ceva..dar daca v-as spune, ca ar mai fi o varianta...eu am cumparat pistoale cu glont 9X17mm, in 2005 de la Cugir, direct de la fabrica..iar ei ansamblau Glock acolo, oare nu mai fac??
Last edited by alin on Tue Apr 28, 2009 9:28 am, edited 1 time in total.
dingo20

Post by dingo20 »

Din cate stiu eu modelele astea nu se fabrica la Cugir.
cuba

Post by cuba »

sper ca va da-ti seama ce arma este
Image 8)
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
alin

Post by alin »

cuba wrote:sper ca va da-ti seama ce arma este
Image 8)
da..ROHM RG88, cal. 10X22, munitie de manevra si cu bila de cauciuc..
de ce..?
:?:
cuba

Post by cuba »

cum adica de ce Alin,m-am gandit ca nu e prea clara poza si de aia am spus asa. cand am sa mai fac poze am sa mai public,ca am inteles ca topicu asta este pentru poze cu arme.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
andueu

dificil

Post by andueu »

stau de doua luni cu dovada notificarii in buzunar si am colindat nenumarate magazine in speranta ca am sa gasesc un pistol cu glont /bila de cauciuc care sa-mi dea incredere . vreau o astfel de arma deoarece prin natura muncii mele calatoresc foarte mult prin tara si sincer simt nevoia unui plus de siguranta. din pacate tot ceea ce am vazut prin magazine par mai mult niste jucarioare .astept sa vad ce vor aduce cei de la oradea care sunt reprezentanta cz pentru romania sau cei de la constanta care au vandut makarych dar nu mai au .ideea de a pleca in afara pt a procura o astfel de arma mi se pare prea costisitoare . daca apare ceva cu adevarat bun sunt interesat.
alin

Post by alin »

cuba wrote:cum adica de ce Alin,m-am gandit ca nu e prea clara poza si de aia am spus asa. cand am sa mai fac poze am sa mai public,ca am inteles ca topicu asta este pentru poze cu arme.
scuze, nu am avut nici o intentie..sa inteleg ca este mandria proprietarului.. :D te felicit pentru achizitie, apreciez toate persoanele care au pasiunea asta..;)
de asta ne si intalnim aici, nu?.. :D
haiosu

Re: dificil

Post by haiosu »

andueu wrote:stau de doua luni cu dovada notificarii in buzunar si am colindat nenumarate magazine in speranta ca am sa gasesc un pistol cu glont /bila de cauciuc care sa-mi dea incredere . vreau o astfel de arma deoarece prin natura muncii mele calatoresc foarte mult prin tara si sincer simt nevoia unui plus de siguranta. din pacate tot ceea ce am vazut prin magazine par mai mult niste jucarioare .astept sa vad ce vor aduce cei de la oradea care sunt reprezentanta cz pentru romania sau cei de la constanta care au vandut makarych dar nu mai au .ideea de a pleca in afara pt a procura o astfel de arma mi se pare prea costisitoare . daca apare ceva cu adevarat bun sunt interesat.
cred ca ai asteptat cam mult... parca dupa 30 de zile expira dovada...
cuba

Re: dificil

Post by cuba »

andueu wrote:stau de doua luni cu dovada notificarii in buzunar si am colindat nenumarate magazine in speranta ca am sa gasesc un pistol cu glont /bila de cauciuc care sa-mi dea incredere . vreau o astfel de arma deoarece prin natura muncii mele calatoresc foarte mult prin tara si sincer simt nevoia unui plus de siguranta. din pacate tot ceea ce am vazut prin magazine par mai mult niste jucarioare .astept sa vad ce vor aduce cei de la oradea care sunt reprezentanta cz pentru romania sau cei de la constanta care au vandut makarych dar nu mai au .ideea de a pleca in afara pt a procura o astfel de arma mi se pare prea costisitoare . daca apare ceva cu adevarat bun sunt interesat.
"Jucarioare?" incearca un PP sau RG88 ,si vezi cum se comporta.poate iti schimbi impresia. respect impatimitilor de aici.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
andueu

Post by andueu »

Am prelungit dovada. Cat despre arme tot nu sunt convins la o anume marca.Pretul nu e o problema.Respect alegerile celorlalti .
yanq

Post by yanq »

andueu wrote:Am prelungit dovada. Cat despre arme tot nu sunt convins la o anume marca.Pretul nu e o problema.Respect alegerile celorlalti .
Daca pretul nu e problema incearca Walther PP Nikel...si n-o sa regreti..
Walther PP Nickel
Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

yanq wrote:
andueu wrote:Am prelungit dovada. Cat despre arme tot nu sunt convins la o anume marca.Pretul nu e o problema.Respect alegerile celorlalti .

dar sa fie neaparat Nikel :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
radu.b

Post by radu.b »

BARTHY 2 wrote:
yanq wrote:

Buna seara.
Eu as merge tot pe RG88, nu neaparat ca este al meu, dar din testele facute, tot de dumneavoastra este pe locul I. Fireste tot nichel... :D .
Cu respect.
Radu
yanq

Post by yanq »

radu.b wrote:
BARTHY 2 wrote:
yanq wrote: Daca pretul nu e problema incearca Walther PP Nikel...si n-o sa regreti..

Buna seara.
Eu as merge tot pe RG88, nu neaparat ca este al meu, dar din testele facute, tot de dumneavoastra este pe locul I. Fireste tot nichel... :D .
Cu respect.
Radu
...Walther-ul PP Nikel nu l-am vazut printre cele testate..
Walther PP Nickel
Image
Post Reply