Da, de ce nu? Si mai sunt. Uite un citat de pe acest forum: ,,Walther-ul meu deja necesita o refacere a brunaj-ului, deh, ma joc cu el cel putin o ora pe zi ". Si eu as face la fel, probabil 2 ore.sorin mok wrote:Pasiune pentru armele cu proiectil de cauciuc?
In sfarsit...am gasit CRONOGRAF
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Daca nu pentru armele cu gloante de cauciuc pentru ce? Eu daca ma duc la politie si ii explic domnului de la arme si munitii ca sunt pasionat de pistoalele cu glont si as vrea sa imi cumpar un Beretta 84FS 9mm o sa se uite la mine si o sa ma scuipe intre ochi... Am vre-o alternativa? Daca da spune-mi te rogsorin mok wrote:Pasiune pentru armele cu proiectil de cauciuc?
Pai de ce sa nu fie loc?Crezi ca facem testele in lift?Nikki wrote:As veni si eu daca mai e loc la test![]()
Nu merge neaparat munitie mai puternica daca rezista doar camera...Cum am vazut in majoritatea pozelor, cea care face probleme este partea culisanta care se rupe.
Mansonul(culisanta,culata...)se rupe datorita piedicilor aflate in calea proiectilului pana sa paraseasca teava.Diametru de 6-7 mm la Walter fata de 10 mm cat are bila,plus sicana aferenta;2-3 sicane la RG si Mauser care "lamineaza" bila de o ia dracii.Toate astea fac sa creasca forta de reactie care actioneaza asupra mansonului cu rezultatele cunoscute.Dar asta s-a mai discutat pe forum.

Se pare ca am avut dreptate, si nu ca as fi ghicitor in stele....cristib wrote:Asa da, dorim miscare in chestiunea asta. Eu stiu ca RG-ul o sa castige detasat fata de alte modele, dar e bine sa vada toata lumea asta!macarici wrote:Daca s-a spart ceva,mi s-a spart mie cuiul percutor.Azi sau maine sper sa-l fac.
In alta ordine,am avut probleme cu net-ul si cu timpul,dar s-a dovedit a fi benefic pt ca s-a inviorat forumul si chiar s-a gasit cronograf.Iar cum nunta fara cocosat nu s-a pomenit,nu se poate sa lipsesc tocmai eu de la "testele balistice"care se preconizeaza.
Apreciez solicitudinea de care da dovada ARW in ultimul timp si vreau sa-l felicit si eu pe Babanu pt ce a facut!
Cand si unde ne vedem?
vin si eu la teste cu p99t
id ul de yahoo este idmisto sau la tel 0723.118.780
walther p99 t
walther p99 t