Walther pp imbunatatit
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
in caz ca sunt mai multi exista sansa sa lovesc doi odata; si dupa bubuitura care o face am timp sa ma retrag cativa pasi si sa mai bag un cartus pe teava; si nu te intelegmacarici wrote:Si in caz ca sunt mai multi?Si daca tipul asta de arma intra pe mana unui descreierat care-l incarca cu alice de pb. sau chiar cu breneke?Acum,cum se mai pune problema?
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
da! asa zice proverbul; dar vine o vreme cand nici fuga nu mai iti este la indemana ( cantaru geme, articulatiile scartaie)....asa cu un pistol bun te retragi in linistearrow wrote:Fuga e sanatoasa!macarici wrote:Si in caz ca sunt mai multi?![]()
![]()
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
sa ne mai descretim fruntile
Salutare, am reusit sa fac un desen care reprezinta bila cand trece de obturator prin teava. Se poate observa deformarea ei si zona hasurata care reprezinta spatiul gol prin care se pierd o parte din gaze. In cazul eliminarii obturatorului, presiunea creste considerabil, asta insemnand o forta mai mare care impinge bila afara dar si care impinge inchizatorul pentru reincarcare. Probabilitatea ar fi ca inchizatorul sa nu suporte forta respectiva si sa crape exact ca si in pozele de pe site-urile rusesti. Nu doresc asta la nimeni, dar e bine de luat in considerare toate aspectele. http://rapidshare.com/files/20177563/Bila_in_teava.bmp
Desenul este valabil pentru Walther PP
Walther PP Cal. 10X22T
Exista variante cu 2 focuri - GC 54 DA calibrul 12/50
Sincer cred ca este mai mult decat speram ... Imi place pistolul GC 54 DA calibrul 12/50 .
Daca el nu poate descuraja un atacator inseamna ca ramane doar solutia PM 7,62 . Daca mai este facut si dintr-un metal mai bunicel inseamna ca nu poate nimeni sa imi mai arate ceva mai interesant ... In occident se vinde cu 142 euro , la noi sunt curios daca va ajunge si la ce pret ... Daca as avea ocazia sa il obtin cred ca nu as face o achizitie neinspirata . Sunt curios totusi daca metalul din care este confectionat rezista la o asemenea putere de foc . Inconveniente ... cam greu ... si exista riscul daca nu este precis sa lovesti si altceva atunci cand tragi in directia unui atacator . Totusi cred ca daca trag de aproape nu il ratez sigur .... N-as dori sa fiu in pielea celui care ar incasa o asemenea lovitura ... Sincer imi inspira incredere pistolul acesta ... Astept pareri pro si contra ... Se merita sau ar fi o greseala daca am cumpara asa ceva ???
Daca el nu poate descuraja un atacator inseamna ca ramane doar solutia PM 7,62 . Daca mai este facut si dintr-un metal mai bunicel inseamna ca nu poate nimeni sa imi mai arate ceva mai interesant ... In occident se vinde cu 142 euro , la noi sunt curios daca va ajunge si la ce pret ... Daca as avea ocazia sa il obtin cred ca nu as face o achizitie neinspirata . Sunt curios totusi daca metalul din care este confectionat rezista la o asemenea putere de foc . Inconveniente ... cam greu ... si exista riscul daca nu este precis sa lovesti si altceva atunci cand tragi in directia unui atacator . Totusi cred ca daca trag de aproape nu il ratez sigur .... N-as dori sa fiu in pielea celui care ar incasa o asemenea lovitura ... Sincer imi inspira incredere pistolul acesta ... Astept pareri pro si contra ... Se merita sau ar fi o greseala daca am cumpara asa ceva ???
Accidentele de circulatie produc mai multe victime decat armele ...
Daca e la UTI pe site ar trebui sa il si aiba de vanzare. Intrebarea e unde pot fi gasiti astia,ca sediul lor abia e in constructie,si nici pret nu au pus...
Si eu sunt de parere ca sunt interesante armele alea...cel mai practic mi se pare revolverul cu 5 focuri dar nu cred ca e la fel de puternic ca cele de calibru 12...
Si eu sunt de parere ca sunt interesante armele alea...cel mai practic mi se pare revolverul cu 5 focuri dar nu cred ca e la fel de puternic ca cele de calibru 12...
Ca arma confera incredere.Calibrul 12 inseamna18,2mm.Ditamai gaura!Ce ma nedumireste pe mine e ca ai voie sa cumperi asa ceva,in care poti sa pui un cartus de vanatoare,dar n-ai voie sa-ti modifici ,arma care trage tot cu bile de cauciuc,doar pt.ca vrei sa-i maresti puterea si acuratetea.
Ca obiectii,vreau sa spun doar atat:ne intoarcem in anii1700 cand trageai doar un foc si apoi iti lua o gramada pana reincarcai.Ca prim factor al achizitiei unei arme,majoritatea se uita la cat are in magazie.De asta au pierdut teren revolverele in favoarea pistoalelor.
Iar ca argument ca daca tragi o data,toata lumea se culca la pamant sau o "rupe la sanatoasa",e posibil sa ai parte de o mare surpriza atunci cand vei fi intr-o situatie reala de conflict.Nu vreau sa aduc in discutie marimea.Mie mi se pare ca e prea mare de purtat in fiecare zi.Doar s-o ti pt. protectia casei.
Astea au fost parerile mele,care nu trebuiesc impartasite de toata lumea,chiar daca se crede ca sunt"Gica contra"
Ca obiectii,vreau sa spun doar atat:ne intoarcem in anii1700 cand trageai doar un foc si apoi iti lua o gramada pana reincarcai.Ca prim factor al achizitiei unei arme,majoritatea se uita la cat are in magazie.De asta au pierdut teren revolverele in favoarea pistoalelor.
Iar ca argument ca daca tragi o data,toata lumea se culca la pamant sau o "rupe la sanatoasa",e posibil sa ai parte de o mare surpriza atunci cand vei fi intr-o situatie reala de conflict.Nu vreau sa aduc in discutie marimea.Mie mi se pare ca e prea mare de purtat in fiecare zi.Doar s-o ti pt. protectia casei.
Astea au fost parerile mele,care nu trebuiesc impartasite de toata lumea,chiar daca se crede ca sunt"Gica contra"
Interesant punctul tau de vedere argumentat si cu desenul.Cu mentiunea ca in realitate sicana ocupa un spatiu mai mare din diametrul tevii,cu implicatiile de rigoare,adica infranarea bilei.Si eu cred ca forta de reactie creste datorita sicanelor,iar efectul se vede in spargerea mansonului.In plus,s-ar putea sa ai dreptate cu pierderea de presiune pe langa sicana.Janko wrote:Salutare, am reusit sa fac un desen care reprezinta bila cand trece de obturator prin teava. Se poate observa deformarea ei si zona hasurata care reprezinta spatiul gol prin care se pierd o parte din gaze. In cazul eliminarii obturatorului, presiunea creste considerabil, asta insemnand o forta mai mare care impinge bila afara dar si care impinge inchizatorul pentru reincarcare. Probabilitatea ar fi ca inchizatorul sa nu suporte forta respectiva si sa crape exact ca si in pozele de pe site-urile rusesti. Nu doresc asta la nimeni, dar e bine de luat in considerare toate aspectele. http://rapidshare.com/files/20177563/Bila_in_teava.bmp
Ar fi mai bun pistolul cu doua tevi(asta in cazul in care e la fel de puternic ca cel pe care l-a aratat barthy). Sunt curios daca revolverul soft-gomm are performante comparabile cu celelalte...macarici wrote:Ca arma confera incredere.Calibrul 12 inseamna18,2mm.Ditamai gaura!Ce ma nedumireste pe mine e ca ai voie sa cumperi asa ceva,in care poti sa pui un cartus de vanatoare,dar n-ai voie sa-ti modifici ,arma care trage tot cu bile de cauciuc,doar pt.ca vrei sa-i maresti puterea si acuratetea.