carpati cu gaze
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Pai nu ai de ce sa fugi.SLY wrote:42 ron? Adica 420.000 lei vechi?Incredibil de ieftin. Imi vine sa dau o fuga pana la Bv, ca tot nu gasesc ham pentru crosmanul meu.
Spui despre ce "obect" este vorba, exact tipul/marca si vad daca are
tipare pentru el.
Daca nu vorbim.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Da ?nedumeritu wrote: Spui despre ce "obect" este vorba, exact tipul/marca si vad daca are
tipare pentru el.
Daca nu vorbim.
Atunci vreau, daca se poate, evident, pentru Roehm RG 88, cal. 10x22T, doua bucati (si pentru asociatul meu). Cu cine iau legatura?
Merci!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Si de ce asa tarziu informatia?
Azi am aflat de magazinul ADINA di Bucuresti si tot azi le-am facut doua vizite - la a doua am avut si RG-ul cu mine - si am luat un toc de curea din cordura, cu loc pentru un incarcator suplimentar, 65 RON. Eu mai aveam unul de la Arrow, tot nylon, 57 RON, dar nu avea suplimentul.

Azi am aflat de magazinul ADINA di Bucuresti si tot azi le-am facut doua vizite - la a doua am avut si RG-ul cu mine - si am luat un toc de curea din cordura, cu loc pentru un incarcator suplimentar, 65 RON. Eu mai aveam unul de la Arrow, tot nylon, 57 RON, dar nu avea suplimentul.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
eu am renuntat la tocul din piele ptr. carpati cu loc de incarcator suplimntara care se potriveste perfect pe RB88 ca avea doar o singura gaica si nu statea fix pe curea si putin inclinat ca sa nu te incomodeze, fufgea pistolul pe curea intoate partile, daca face pretenul tau cum sunt si alea de la ADINA cu doua gaici si sa stea putin inclinat pistolul e super fain.
Te rog frumos intereaza-te ca e important aspectul cel putin ptr. mine ca asa simple nu e problema se potrivesc tocurile ptr carpati de la Arrow din piele si sunt 18 lei.
Merci .
Te rog frumos intereaza-te ca e important aspectul cel putin ptr. mine ca asa simple nu e problema se potrivesc tocurile ptr carpati de la Arrow din piele si sunt 18 lei.
Merci .
Asa o fi, dar alea din piele simpla - le-am vazut azi la magazinul de echipamente al Politiei de pe B-dul Garii de Nord 4 - , ca si la alti furnizori, inclusiv Arrow, nu au interiorul captusit si, in timp, solutia utilizata la argasit pielea iti ataca brunajul sau nichelajul armei. Si se duce dreaq frumusete de prastie!g_lukian wrote:se potrivesc tocurile ptr carpati de la Arrow din piele si sunt 18 lei.
Merci .
Last edited by Emanuel on Thu Apr 17, 2008 12:08 am, edited 1 time in total.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
nedumeritu
Ca bine graiesti neicushorule.Emanuel wrote:Asa o fi, dar alea din piele simpla - le-am vazut azi la magazinul de echipamente de pe B-dul Garii de Nord 4 - , ca si la alti furnizori, inclusiv Arrow, nu au interiorul captusit si, in timp, solutia utilizata la argasit pielea iti ataca brunajul sau nichelajul armei. Si se duce dreaq frumusete de prastie!g_lukian wrote:se potrivesc tocurile ptr carpati de la Arrow din piele si sunt 18 lei.
Merci .
Ca din carte, cum le stii tu pe toate
Mai nashpa este ca mai si ai dreptate.
Tocurile necaptusite cu al doilea strat de piele IE moartea lu' finisaju'
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Pai si asta a fost un motiv sa-mi schimb tocul cu unul mai de calitate, am citit pe forum ca daca e brunat pistolul se toceste si oricum nu-mi placea cum statea pe curea din cauza gaici mult prea mari.nedumeritu wrote:Ca bine graiesti neicushorule.Emanuel wrote:Asa o fi, dar alea din piele simpla - le-am vazut azi la magazinul de echipamente de pe B-dul Garii de Nord 4 - , ca si la alti furnizori, inclusiv Arrow, nu au interiorul captusit si, in timp, solutia utilizata la argasit pielea iti ataca brunajul sau nichelajul armei. Si se duce dreaq frumusete de prastie!g_lukian wrote:se potrivesc tocurile ptr carpati de la Arrow din piele si sunt 18 lei.
Merci .
Ca din carte, cum le stii tu pe toate![]()
![]()
![]()
Mai nashpa este ca mai si ai dreptate.
Tocurile necaptusite cu al doilea strat de piele IE moartea lu' finisaju'
-
misubagsisu
@nedumeritu:
Vreau si eu un toc pentru rg88,dar ma intereseaza unul care sa aiba carlig nu gaica,adica sa-l pun la curea fara s-o dau jos,sper sa ma fi exprimat in romana
Cand mai treci pe acolo poti intreba,te rog,daca au asa ceva?
Adica sa-l pot pune si pe interiorul pantalonilor,la spate(gen politia americana).
Bafta!
Vreau si eu un toc pentru rg88,dar ma intereseaza unul care sa aiba carlig nu gaica,adica sa-l pun la curea fara s-o dau jos,sper sa ma fi exprimat in romana
Cand mai treci pe acolo poti intreba,te rog,daca au asa ceva?
Adica sa-l pot pune si pe interiorul pantalonilor,la spate(gen politia americana).
Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
sincer pe la noi nu prea am vazut...
ca as fi vrut si eu asa ceva...
In America se gasesc destule de comandat si se potrivesc la Walther PP... la RG88 mai greu, nu stiu cu ce ar putea fi echivalent sa se potriveasca bine...
http://www.usgalco.com/HolsterPG3.asp?P ... &GunID=168
Apropo, daca imi aduc bine aminte am vazut un toc Galco intr-un magazin Arrow, poate ar putea sa ne spuna domnul Radu daca se pot aduce anumite modele pe comanda?
In America se gasesc destule de comandat si se potrivesc la Walther PP... la RG88 mai greu, nu stiu cu ce ar putea fi echivalent sa se potriveasca bine...
http://www.usgalco.com/HolsterPG3.asp?P ... &GunID=168
Apropo, daca imi aduc bine aminte am vazut un toc Galco intr-un magazin Arrow, poate ar putea sa ne spuna domnul Radu daca se pot aduce anumite modele pe comanda?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)