bancuri fara arme ;)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: bancuri fara arme ;)
Un european ajunge la un trib izolat din Africa si seful de trib il ia sa-i arate atractiile locale. intr-o vale, mai la dos, era un scaun turnant, imprejurul caruia stateau pe pamint sase negrese frumusele.
- Asta, zice seful de trib, este ruleta noastra africana.
- Adica?
- Va asezati pe scaunul turnant, va invirtiti si fata in fata careia va opriti va ofera o partida de * oral.
- Si care-i riscul????????
- Una dintre ele este canibala!
- Asta, zice seful de trib, este ruleta noastra africana.
- Adica?
- Va asezati pe scaunul turnant, va invirtiti si fata in fata careia va opriti va ofera o partida de * oral.
- Si care-i riscul????????
- Una dintre ele este canibala!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
plugusorul inzapezitilor
Aho, aho, primari tampiti
Stati si nu dezapeziti
De 8 ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
Am o sora si doi frati
In Logan la Afumati
Iar matusa si bunica
Stau in Opel la Saftica
La bunic ii fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Tata-i rupt de foame-n gura
De 5 ore pe centura
Mananca la-mpinge tava
Intr-un Duster la Jilava
Nici pe jos, nici de mancare
Nu e nici un pic de sare
Plugusor cu 4 boi,
Io sunt unul dintre voi
Sofati baaaaaaaaaaaaaaaaaai!!!
Aho, aho, primari tampiti
Stati si nu dezapeziti
De 8 ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
Am o sora si doi frati
In Logan la Afumati
Iar matusa si bunica
Stau in Opel la Saftica
La bunic ii fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Tata-i rupt de foame-n gura
De 5 ore pe centura
Mananca la-mpinge tava
Intr-un Duster la Jilava
Nici pe jos, nici de mancare
Nu e nici un pic de sare
Plugusor cu 4 boi,
Io sunt unul dintre voi
Sofati baaaaaaaaaaaaaaaaaai!!!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune:
- Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la “Nunta lui Figaro”.
A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice:
- Ma, idiotilor, nu mergem la nunta propriu-zis, “Nunta lui Figaro” este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti ?!
La care ei:
- Si ce te superi asa, Sefu’, dumneata cand ai venit la “Lacul Lebedelor” cu unditele, noi am zis ceva?
- Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la “Nunta lui Figaro”.
A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice:
- Ma, idiotilor, nu mergem la nunta propriu-zis, “Nunta lui Figaro” este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti ?!
La care ei:
- Si ce te superi asa, Sefu’, dumneata cand ai venit la “Lacul Lebedelor” cu unditele, noi am zis ceva?
power of vitamin c
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Auzul selectiv este un sindrom auditiv foarte raspandit la barbati, de cele mai multe ori acest sindrom este necunoscut de femei.
De exemplu cand o femeie spune:
Asculta, nu se mai poate cu dezordinea asta. Tu si eu o sa facem curatenie impreuna. Uite, toate hainele tale sunt aruncate pe jos, daca nu le bagam la spalat imediat o sa trebuiasca sa umbli in pielea goala. O sa ma ajuti ACUM si cand zic ACUM, inseamna imediat....
Barbatul intelege:
* Asculta*.......Blablablablabla....*tu si eu* .....Blablablablabla.....*impreuna*.....Blablablablabla......*pe jos* .......Blablablablabla.....*.in pielea goala*.....Blablablablabla.......*ACUM*.......Blablablablabla....* imediat.!
Pana in ziua de astazi nici o terapie nu a reusit sa vindece aceasta slabiciune auditiva. Evident, barbatii nu se concentreaza decat pe lucrurile esentiale
De exemplu cand o femeie spune:
Asculta, nu se mai poate cu dezordinea asta. Tu si eu o sa facem curatenie impreuna. Uite, toate hainele tale sunt aruncate pe jos, daca nu le bagam la spalat imediat o sa trebuiasca sa umbli in pielea goala. O sa ma ajuti ACUM si cand zic ACUM, inseamna imediat....
Barbatul intelege:
* Asculta*.......Blablablablabla....*tu si eu* .....Blablablablabla.....*impreuna*.....Blablablablabla......*pe jos* .......Blablablablabla.....*.in pielea goala*.....Blablablablabla.......*ACUM*.......Blablablablabla....* imediat.!
Pana in ziua de astazi nici o terapie nu a reusit sa vindece aceasta slabiciune auditiva. Evident, barbatii nu se concentreaza decat pe lucrurile esentiale
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Î: Cum se zice în Moldova la berea neagră?
R: Blackberry.

R: Blackberry.
La Mama Rusia ...
http://www.youtube.com/watch?v=FcG9-Q81ky4
http://www.youtube.com/watch?v=FcG9-Q81ky4
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Cum sa suni la Politie când esti batrân si lipsit de mijloace !
Georges PHILLIPS, un barbat de o anumita vârsta traia în VANCOUVER, când se pregatea de culcare sotia îi spune ca a lasat lumina aprinsa în curte.
Georges când s-a dus s-o stinga a vazut ca hotii îi furau din curte si din gradina.
Suna repede la Politie si este întrebat daca hotii au intrat în casa si l-au atacat.
''Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina. ''
Operatorul îi raspunde: '' Ne pare rau dar toate masinile de patrulare sunt pe teren. Încuiati-va în casa si vom trimite pe cineva când se intoarce la sediu''
Georges spune : "O.K " si închide. A stat el putin, vreme de 30 secunde si suna din nou la Politie : "Buna seara, tocmai v-am sunat înainte sa va spun de hotii din curte ... Nu va mai faceti griji si nu mai trimiteti pe nimeni sa verifice. Tocmai i-am impuscat !'' si închide telefonul.
În urmatoarele 5 minute, 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de Pompieri, o Salvare si Seful Politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii în flagrant delict.
Un politist îi spune: " Credeam ca i-ati împuscat ..."
La care Georges raspunde : " Si eu care credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil "...
Georges PHILLIPS, un barbat de o anumita vârsta traia în VANCOUVER, când se pregatea de culcare sotia îi spune ca a lasat lumina aprinsa în curte.
Georges când s-a dus s-o stinga a vazut ca hotii îi furau din curte si din gradina.
Suna repede la Politie si este întrebat daca hotii au intrat în casa si l-au atacat.
''Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina. ''
Operatorul îi raspunde: '' Ne pare rau dar toate masinile de patrulare sunt pe teren. Încuiati-va în casa si vom trimite pe cineva când se intoarce la sediu''
Georges spune : "O.K " si închide. A stat el putin, vreme de 30 secunde si suna din nou la Politie : "Buna seara, tocmai v-am sunat înainte sa va spun de hotii din curte ... Nu va mai faceti griji si nu mai trimiteti pe nimeni sa verifice. Tocmai i-am impuscat !'' si închide telefonul.
În urmatoarele 5 minute, 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de Pompieri, o Salvare si Seful Politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii în flagrant delict.
Un politist îi spune: " Credeam ca i-ati împuscat ..."
La care Georges raspunde : " Si eu care credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil "...
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Tare bancul
. Uite un link cu un Rambu sau Chuck Norris rusesc, nu ma pot dumiri: http://www.youtube.com/watch?v=SYyxBUenr5M
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
Nu e banc, dar e foarte tare, http://www.youtube.com/watch?v=a_RxB5JHTfk

H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
Angel_Of_Light
super tare poza!!!!sith wrote: