bancuri fara arme ;)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Angel_Of_Light
Re: bancuri fara arme ;)
Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparta ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intilnit. Pe drum gasete un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa el il intreaba pe betiv: Ce aivrea sa faci?
El: Sa beau!
Ea: Du-te la frigider!
Cind se intoarce de la frigider ea in capot il intreaba:
Ce ai vrea sa faci?
La intoarcere ea e in bikini si il intreba:
Ce ai vrea sa faci??
Ea(enervata): Du-te la frigider!
El, la intoarcere o gaseste goala.
Ea: Ce ai vrea sa faci dragul meu?
El: Treci... capra!
Ea, fericita ca in sfirsit isi va insela sotul, se aseaza capra.
El, urcindu-se cu greu pe ea, ii spune:
Du-ma la frigider!
Cind se intoarce de la frigider ea in capot il intreaba:
Ce ai vrea sa faci?
La intoarcere ea e in bikini si il intreba:
Ce ai vrea sa faci??
Ea(enervata): Du-te la frigider!
El, la intoarcere o gaseste goala.
Ea: Ce ai vrea sa faci dragul meu?
El: Treci... capra!
Ea, fericita ca in sfirsit isi va insela sotul, se aseaza capra.
El, urcindu-se cu greu pe ea, ii spune:
Du-ma la frigider!
-
Angel_Of_Light
Vecina de alaturi bate la usa. El deschide si ea zice :
"Auzi, abia am ajuns acasa si am chef sa ma distrez, sa ma imbat si sa fac * toata noaptea... tu esti ocupat diseara?".
"NUU, nuuu!!!".
"Atunci, imi tii tu cainele ?"
"Auzi, abia am ajuns acasa si am chef sa ma distrez, sa ma imbat si sa fac * toata noaptea... tu esti ocupat diseara?".
"NUU, nuuu!!!".
"Atunci, imi tii tu cainele ?"
Scrisoare de dragoste
Draga Maria,
Sunt fericit sa te anunt ca m-am indragostit de tine incepand cu data de miercuri, 17 septembrie 2003.
Referitor la intalnirea noastra din 17 septembrie 2003 la ora 15.00, as dori sa ma vezi ca pe un viitor iubit. Idila noastra va trece printr-o perioada de proba de nu mai putin de trei luni si, depinzand de compatibilitatea dintre noi, va fi permanenta.
Bineinteles, pe parcursul perioadei de proba, in continuu vor fi cursuri despre mentinerea si dezvoltarea unei relatii si scheme de evaluare a relatiei pentru a promova de la iubit /iubita la sot /sotie. Cheltuielile pentru cafea si distractie vor fi initial impartite egal intre noi. Mai tarziu, pe seama performantelor tale, voi acoperi o parte mai mare a cheltuielilor.
Te rog sa imi raspunzi in termen de 30 zile de la data primirii acestei scrisori, in caz contrar, aceasta oferta va fi anulata fara preaviz si voi lua in considerare pe altcineva.
As fi fericit daca ai da mai departe aceasta scrisoare surorii tale, daca tu nu doresti sa beneficiezi de aceasta oferta.
Multumesc anticipat.
Al tau Victor
Draga Maria,
Sunt fericit sa te anunt ca m-am indragostit de tine incepand cu data de miercuri, 17 septembrie 2003.
Referitor la intalnirea noastra din 17 septembrie 2003 la ora 15.00, as dori sa ma vezi ca pe un viitor iubit. Idila noastra va trece printr-o perioada de proba de nu mai putin de trei luni si, depinzand de compatibilitatea dintre noi, va fi permanenta.
Bineinteles, pe parcursul perioadei de proba, in continuu vor fi cursuri despre mentinerea si dezvoltarea unei relatii si scheme de evaluare a relatiei pentru a promova de la iubit /iubita la sot /sotie. Cheltuielile pentru cafea si distractie vor fi initial impartite egal intre noi. Mai tarziu, pe seama performantelor tale, voi acoperi o parte mai mare a cheltuielilor.
Te rog sa imi raspunzi in termen de 30 zile de la data primirii acestei scrisori, in caz contrar, aceasta oferta va fi anulata fara preaviz si voi lua in considerare pe altcineva.
As fi fericit daca ai da mai departe aceasta scrisoare surorii tale, daca tu nu doresti sa beneficiezi de aceasta oferta.
Multumesc anticipat.
Al tau Victor
BUNA SEARA DRAGI PRIETENI. Daca tot suntem la topicu' "bancuri fara arme " si ne mai inveselim si noi ar fi bine sa vedeti ce se intampla in acest filmulet ......... eu m-am prapadit de ras http://www.realitatea.net/cum-alearga-p ... 49197.html

Am spus-o şi la vremea aceea, este vina tocului rapid care are dezavantajele lui. Suntem obişnuiţi ca diversele structuri
ale Statului să fie înzestrate scump şi prost în urma unor contracte. Probabil nici tocurile alea nu-s extraordinare din
moment ce şi pe la Craiova se întâmplă la fel, de data asta în urma unei banale împingeri cu un cetăţean turbulent:
http://www.antena3.ro/romania/l-au-opri ... 05916.html
La un moment dat se vede un Glock pe jos.
Filmuleţul este elocvent pentru că arată cum o anumită categorie de oameni fac poliţia să acţioneze aiurea împotriva
unora ca şi colegul de forum arestat. De asemenea presa este de vină, făcând numai tâmpenii, incitând, minţind şi
dezinformând. Şi la Timişoara s-a exagerat cu conflictul dintre câţiva sârbi timişoreni din galeria lui Poli şi o parte
a galeziei din Zagreb. Lama de cuţit lată de 10 cm spune de asemenea mult despre presa şi mass-media de la noi.
Din cauza adrenalinei se mai întâmplă să cadă unu' pe jos (cine a alergat cu un câine în lesă ştie ce greu e, mai ales
că respectivul era în formaţie). Lucruri din astea se întâmplă...
Scuze de off-topic, nu spun că nu e uşor amuzantă faza, doar că numai cui nu munceşte nu i se întâmplă ca agentului
de la Timişoara. Banc:
Se duce Bulă la prietenul lui, care avusese un accident şi era la pat. După ce a ajuns la el, amicul îl roagă să se ducă
în cealaltă cameră şi să-i aducă şosetele. Se duce Bulă în cealaltă cameră şi dă de fetele amicului:
- Fetelor, m-a trimis tatal vostru sa va f¤t.
- Nu cred că a spus tata aşa ceva!
Scoate Bulă capul pe uşă si striga:
- Ghiiiţaăăăă, pe amândouă????
- Normal că pe amândouă!!!!
ale Statului să fie înzestrate scump şi prost în urma unor contracte. Probabil nici tocurile alea nu-s extraordinare din
moment ce şi pe la Craiova se întâmplă la fel, de data asta în urma unei banale împingeri cu un cetăţean turbulent:
http://www.antena3.ro/romania/l-au-opri ... 05916.html
La un moment dat se vede un Glock pe jos.
Filmuleţul este elocvent pentru că arată cum o anumită categorie de oameni fac poliţia să acţioneze aiurea împotriva
unora ca şi colegul de forum arestat. De asemenea presa este de vină, făcând numai tâmpenii, incitând, minţind şi
dezinformând. Şi la Timişoara s-a exagerat cu conflictul dintre câţiva sârbi timişoreni din galeria lui Poli şi o parte
a galeziei din Zagreb. Lama de cuţit lată de 10 cm spune de asemenea mult despre presa şi mass-media de la noi.
Din cauza adrenalinei se mai întâmplă să cadă unu' pe jos (cine a alergat cu un câine în lesă ştie ce greu e, mai ales
că respectivul era în formaţie). Lucruri din astea se întâmplă...
Scuze de off-topic, nu spun că nu e uşor amuzantă faza, doar că numai cui nu munceşte nu i se întâmplă ca agentului
de la Timişoara. Banc:
Se duce Bulă la prietenul lui, care avusese un accident şi era la pat. După ce a ajuns la el, amicul îl roagă să se ducă
în cealaltă cameră şi să-i aducă şosetele. Se duce Bulă în cealaltă cameră şi dă de fetele amicului:
- Fetelor, m-a trimis tatal vostru sa va f¤t.
- Nu cred că a spus tata aşa ceva!
Scoate Bulă capul pe uşă si striga:
- Ghiiiţaăăăă, pe amândouă????
- Normal că pe amândouă!!!!
ESTE, BAI !!!!!!

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
SA-L AJUTAM PE BIETUL BAIAT :

Uploaded with ImageShack.us

pentru conformitate, plicul :

pentru conformitate, plicul :

MARTURISIRE....
Apoi, dragă Mărioară,
Am tot stat şi m-am gîndit:...
Io, duminică, pe seară,
Vin cu tata în peţit!
- Înainte de-a mă cere,
Musai, dragu’ meu, să-ţi zic
Că nu-s fată, mi-s muiere...
Nu vreu rostu’ să ţi-l stric!
S-ontîmplat la vremea sapei,
Noaptea, cînd veneam din Ştei.
Coboram pe firul apei,
Cînd m-am pomenit cu trei...
M-au ajuns la Fundătură,
Şi m-au dezbrăcat pe loc,
Şi mi-au pus năframa-n gură,
Şi tăţi tri ’şi bătură joc...
- Numa’ spune-mi-i degrabă,
Că pe tăţi îi trag prin şiş!
- Păi nu-i ştiu, Ioane dragă,
Era noapte, n-auzuşi?...
O umblat şi bietu’ tata,
(Şi tu ştii că el nu bea),
Ba-ntr-o crîşma, ba în alta,
Doar de o afla ceva...
Zile au trecut destule,
Şi nimica n-o aflat...
Da’ io zic că, după scule,
Nu-s de pe la noi din sat!...
Apoi, dragă Mărioară,
Am tot stat şi m-am gîndit:...
Io, duminică, pe seară,
Vin cu tata în peţit!
- Înainte de-a mă cere,
Musai, dragu’ meu, să-ţi zic
Că nu-s fată, mi-s muiere...
Nu vreu rostu’ să ţi-l stric!
S-ontîmplat la vremea sapei,
Noaptea, cînd veneam din Ştei.
Coboram pe firul apei,
Cînd m-am pomenit cu trei...
M-au ajuns la Fundătură,
Şi m-au dezbrăcat pe loc,
Şi mi-au pus năframa-n gură,
Şi tăţi tri ’şi bătură joc...
- Numa’ spune-mi-i degrabă,
Că pe tăţi îi trag prin şiş!
- Păi nu-i ştiu, Ioane dragă,
Era noapte, n-auzuşi?...
O umblat şi bietu’ tata,
(Şi tu ştii că el nu bea),
Ba-ntr-o crîşma, ba în alta,
Doar de o afla ceva...
Zile au trecut destule,
Şi nimica n-o aflat...
Da’ io zic că, după scule,
Nu-s de pe la noi din sat!...
Q: Ce este iubirea?
A: Lumina vietii.
Q: Ce este casatoria?
A: Factura la lumina.
A: Lumina vietii.
Q: Ce este casatoria?
A: Factura la lumina.
chiar nu stiu ce sa cred .... oare tipul a exagerat si a bravat in fata amicilor sau politia a facut un abuz .....
cert este ca stirea se potriveste la categoria Bancuri
PS: Multumim lui Barthy pt revenirea in forta
Lecţia de engleză:
1. Engleză pentru începători: (English for beginners) Traduceţi în engleză: … Trei vrăjitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrăjitoare priveşte care ceas Swatch?
Şi acum, în engleză:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?
2. Engleză pentru avansaţi: (advanced English) Traduceţi in engleză: … Trei vrăjitoare trans$exuale privesc trei butoane de ceasuri Swatch. Care vrăjitoare trans$exuala priveşte care buton de ceas Swatch?
Şi acum, în engleză:
Three switched witches watch three Swatch watch switches.Which switched witch watches which Swatch watch switch?
3. Engleză pentru experţi: (English for experts) Traduceţi în engleză: … Trei c*rve vrăjitoare elveţience care doresc sa fie curve vrăjitoare trans$exuale elveţience, vor să privească trei butoane pe ceasuri elvetiene Swatch. Care curvă vrăjitoare elveţiancă- ce doreşte să fie c*rvă vrăjitoare trans$exuală elveţiancă - vrea să privească pe care buton de ceas Swatch?
Şi acum, în engleză:
… Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatchwatch switch?
1. Engleză pentru începători: (English for beginners) Traduceţi în engleză: … Trei vrăjitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrăjitoare priveşte care ceas Swatch?
Şi acum, în engleză:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?
2. Engleză pentru avansaţi: (advanced English) Traduceţi in engleză: … Trei vrăjitoare trans$exuale privesc trei butoane de ceasuri Swatch. Care vrăjitoare trans$exuala priveşte care buton de ceas Swatch?
Şi acum, în engleză:
Three switched witches watch three Swatch watch switches.Which switched witch watches which Swatch watch switch?
3. Engleză pentru experţi: (English for experts) Traduceţi în engleză: … Trei c*rve vrăjitoare elveţience care doresc sa fie curve vrăjitoare trans$exuale elveţience, vor să privească trei butoane pe ceasuri elvetiene Swatch. Care curvă vrăjitoare elveţiancă- ce doreşte să fie c*rvă vrăjitoare trans$exuală elveţiancă - vrea să privească pe care buton de ceas Swatch?
Şi acum, în engleză:
… Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatchwatch switch?
Cabinetul unui psihiatru.
Se deschide uşa şi intră un bărbat, în patru labe, cu ceva în gură. Psihiatrul se ridică de pe scaun:
- Vaaaai, cine a venit la nooooi - o pisicuţă?
Bărbatul se târâie până într-un colţ al cabinetului. Doctorul îl urmăreşte:
- Un căţeluş?
Bărbatul trece cu mâna pe lângă perete şi se târâie în celălalt colţ. Doctorul nu renunţă:
- Ahaaa, cred că e un-a-riiiiiici!
Bărbatul se târâie în continuare catre al colţ. Doctorul nu renunţă:
- Nu-i arici? O fi broască ţestoaaaasă?
Brusc, bărbatul scoate un cablu din gură şi zice nervos:
- Auzi, mă laşi şi pe mine să-ţi trag dracu’ odată internetu’ ăsta ???
Se deschide uşa şi intră un bărbat, în patru labe, cu ceva în gură. Psihiatrul se ridică de pe scaun:
- Vaaaai, cine a venit la nooooi - o pisicuţă?
Bărbatul se târâie până într-un colţ al cabinetului. Doctorul îl urmăreşte:
- Un căţeluş?
Bărbatul trece cu mâna pe lângă perete şi se târâie în celălalt colţ. Doctorul nu renunţă:
- Ahaaa, cred că e un-a-riiiiiici!
Bărbatul se târâie în continuare catre al colţ. Doctorul nu renunţă:
- Nu-i arici? O fi broască ţestoaaaasă?
Brusc, bărbatul scoate un cablu din gură şi zice nervos:
- Auzi, mă laşi şi pe mine să-ţi trag dracu’ odată internetu’ ăsta ???
- Roberta, ce facem dacă găsim un portofel pe stradă?
- Noi, dacă găsim pe stradă un portofel, un portmoneu, un portvizit cu bani,
îl băgăm în buzunar şi zicem că l-a furat Ponta.
- Noi, dacă găsim pe stradă un portofel, un portmoneu, un portvizit cu bani,
îl băgăm în buzunar şi zicem că l-a furat Ponta.
CIOC, CIOC, CIOC la usa....
- Cine e?
- Politia!
- Si ce vreti?
- Sa vorbim!
- Câti sunteti?
- Doi.
- Pai vorbiti între voi.....
- Cine e?
- Politia!
- Si ce vreti?