http://www.realitatea.net/politistii-di ... 59952.html
ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
Actiune in forta a politiei pentru prinderea detinatorilor ilegali de arme si munitii!

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Inca un terorist prins de politia rromana propun sa-l duca la Guantanamo impreuna cu cei care l-au prins inainte sa inchida baza, sa-l ancheteze, daca le facea rachete la talibani? si pe urma sa-i dea la rechini pe anchetatori, asta daca o sa-i accepte sa-i manince, poate au si rechinii ceva standarde de calitate a hranei, si acum terminind cu gluma ar fi bine sa facem rost de numele lor si poze si sa le afisam pe stilpi cu inscrisul de campioni ai prostiei din politia rromana, eu i-as da afara din tara nu numai din politie cu retragerea cetateniei.Guest wrote:Actiune in forta a politiei pentru prinderea detinatorilor ilegali de arme si munitii!
![]()
![]()
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Avioanele de hartie vor deveni oare ilegale? Sau doar supuse notificarii?
Sunt periculoase, am auzit ca elevii de clasa a saptea dau cu ele prin clasa...
Sunt periculoase, am auzit ca elevii de clasa a saptea dau cu ele prin clasa...
Oameni buni!
Nu cred ca este nici locul, nici momentul sa ne pierdem in polemici de genul acesta.
E momentul sa tragem toti la aceeasi caruta si mai ales in aceeasi directie. Daca e ceva ce ne foloseste nu imi pasa pe ca forum apare, cine este autorul si cu ce intentii il publica. Ma bucur daca ideile noastre apar in mai multe locuri. Daca la un moment dat am avut opinii divergente cu nedumeritu nu inseamna ca suntem dusmani ci din contra, ne completam pentru ca avem un scop comun. Citesc toate forumurile, pe toate siteurile pentru ca nimeni nu este atat de destept sa se gandeasca la toate
Dealtfel in scrisoarea catre ministru am preluat si elemente din petitia lor si sunt sigur ca nu imi va reprosa niciodata acest lucru. Hai sa nu ne mai sarim la beregata pentru ca dusmanul atat asteapta.
Nu cred ca este nici locul, nici momentul sa ne pierdem in polemici de genul acesta.
E momentul sa tragem toti la aceeasi caruta si mai ales in aceeasi directie. Daca e ceva ce ne foloseste nu imi pasa pe ca forum apare, cine este autorul si cu ce intentii il publica. Ma bucur daca ideile noastre apar in mai multe locuri. Daca la un moment dat am avut opinii divergente cu nedumeritu nu inseamna ca suntem dusmani ci din contra, ne completam pentru ca avem un scop comun. Citesc toate forumurile, pe toate siteurile pentru ca nimeni nu este atat de destept sa se gandeasca la toate
Dealtfel in scrisoarea catre ministru am preluat si elemente din petitia lor si sunt sigur ca nu imi va reprosa niciodata acest lucru. Hai sa nu ne mai sarim la beregata pentru ca dusmanul atat asteapta.
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
Cu multa stima si respect! NU reprosam, ci salutam si suntem mandri! Orice actiune facuta de ROMSDC va fi anuntata din timp astfel ca si ANDA si ANCA sa o faca, tot asa cum ANDA si ANCA ne-au anuntat de intentiile lor. Tragem toti la aceeasi troica si caii sunt (in ordine alfabetica) : ANCA, ANDA si ROMSDC. Suntem dispusi la colaborare si conlucrare (si aici ma refer in special la ajutorul dat de societatea civila statului,guvernului,statului la modul general). TOATE 3 asociatiile si-au aratat disponibilitatea si dorinta. In continuare ANCA, ANDA si ROMSDC sunt umar la umar, aliati, parteneri, prieteni. Avem interese comune si reprezentam fiecare un anumit segment al societati. Cine are altceva de zis, mai bine sa taca.Bill wrote:Oameni buni!
inca o gafa de proportii, o depasire a atributiilor si o -pana la urma- o folosire abuziva a puterii!Guest wrote:Actiune in forta a politiei pentru prinderea detinatorilor ilegali de arme si munitii!
![]()
![]()
-
nedumeritu
Mai ramane sa vedem actiuni filmate cu "probe plantate".
Sa vezi cum merg dragii de ei in cartierul Izmenestii Noi si scot din chilotzii unuia in slapi dormind
printre chirpici un Nagant din 1896 si un Benneli Cordoba de $20.000,00...
si basca 23 de AK-47 din cele de la Ciorogarla.
Sa vezi cum merg dragii de ei in cartierul Izmenestii Noi si scot din chilotzii unuia in slapi dormind
printre chirpici un Nagant din 1896 si un Benneli Cordoba de $20.000,00...
si basca 23 de AK-47 din cele de la Ciorogarla.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
O pista de urmarit!
Caci dupa succesele de la clubul de modelism, urmeaza actiunea de la magazinul de veioze!

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
-
Safe&Sound
Inca un motiv pentru care suntem natiunea cu cele mai multe bancuri cu militieni/politisti. Oare cate generatii trebuie sa treaca pentru ca acesta breasla sa-si schimbe atitudinea, obiceiurile si naravurile? Ma uitam deunazi la seful de la SAEST, om tanar, pe la 40 de ani, devenit adult in absenta opresiunii comuniste dar cu spiritul infrant de cei care l-au educat sa devina sef al unui serviciu atat de important in Politia Romana...si din pacate n-am vazut decat "inca un militian" Acelasi limbaj, mentalitate, si atitudine ca a unui militian batran si harsait prin birourile militiei. Si iarasi ma intreb, oare cate generatii trebuie sa treaca...?Guest wrote:Actiune in forta a politiei pentru prinderea detinatorilor ilegali de arme si munitii!
![]()
![]()
-
catalin_suzeanu
"Fara numar!!!" (vorba manelistilor), fi sigur de asta...Oricum, conceptia de militian e greu de schimbat atata timp cat militienii sunt cei care educa tinerii politisti...Nu ca ar fi in programa scolara o asemenea "educatie" insa, in discutiile libere se practica si astfel de "exemple proprii" in care militianul harsit explica tanarului cadet cum sta treaba cu ordinea si legea in strada...."TU, tinere cadet, esti DUMNEZEUL STRAZII!!!"..."Tinuta impecabila, uitatura incruntata sesizabila printr-o pereche de ochelari negrii, vorba usor flegmatica si superioara va face orice "muritor" sa tremure la vederea TA"..."Nu uita ca legea e mereu DE PARTEA TA"...si daca la final mai e strecurata si fraza din TERMINATOR: "H'asta la vista baby" succesul e 100% cel scontat...Safe&Sound wrote:....................... oare cate generatii trebuie sa treaca...?Guest wrote:Actiune in forta a politiei pentru prinderea detinatorilor ilegali de arme si munitii!
![]()
![]()
Stima si...mare grija
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
-
nedumeritu
D'apai dom'le draghe, matale cam dai din casa...

Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
catalin_suzeanu
"Cine are urechi de auzit sa auda" si minte sa priceapa (as completa eu, cu permisiunea voastra)....realizeaza ca ceea ce am spus se poate verifica foarte usor "pe teren"...nedumeritu wrote:D'apai dom'le draghe, matale cam dai din casa...![]()
![]()
Stima
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
-
nedumeritu
Stim, unii doar banuiau, dar chiar ca e trista si groasa.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Discutii pe aceasta tema, in afara forumurilor noastre
http://www.ecol.ro/content/prevenirea-v ... ra-armelor
http://www.ecol.ro/content/prevenirea-v ... ra-armelor
http://www.gandul.info/news/tara-cu-arm ... zi-5519171
deci avem 68000 detinatori de arme letale, care detin 100000 de arme. Dintre acestea 83000 sunt de vanatoare, 10000 de tir si 800 pistoale cu glont.la neletale, sunt 32000 de arme, din care 17000 cu bila su restul cu aer comprimat
deci avem 68000 detinatori de arme letale, care detin 100000 de arme. Dintre acestea 83000 sunt de vanatoare, 10000 de tir si 800 pistoale cu glont.la neletale, sunt 32000 de arme, din care 17000 cu bila su restul cu aer comprimat