Si cine incearca sa aduca T910? Aia pe care imi vine mie sa-i injur? Imi vine greu sa cred ca or sa mise ceva vreodata... Aia nu sunt in stare sa-si angajeze niste oameni capabili dar vor sa aduca T910? Ma duc sa ma culc amuzatnedumeritu wrote:Presupunere:
- cel ce va reusi sa importe una dintre armele
- Fort 12R - Fort 17R
- Grand Power T 910
acela va fi de departe castigatorul cursei importatorilor la sectiunea "neletale".
PISTOL CZ 83 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: PISTOL CZ 83 9mm
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
nedumeritu
De incercat sa aduca poate oricine.Babanu wrote:Si cine incearca sa aduca T910? Aia pe care imi vine mie sa-i injur? Imi vine greu sa cred ca or sa mise ceva vreodata... Aia nu sunt in stare sa-si angajeze niste oameni capabili dar vor sa aduca T910? Ma duc sa ma culc amuzatnedumeritu wrote:Presupunere:
- cel ce va reusi sa importe una dintre armele
- Fort 12R - Fort 17R
- Grand Power T 910
acela va fi de departe castigatorul cursei importatorilor la sectiunea "neletale".
Important este cine va reusi in final.
Daca un bou vrea sa importe submarine atomice personale si nu reuseste, asta nu inseamna ca
niciuna din ciurda de vaci nu ar avea sanse sa importe, nu?
Chestie de logica.
Cel ce produce sumbarinele are un obiectiv clar: sa vanda.
Ca le cumpara un bou sau o vaca, tot bani primeste pe ele.
Dar daca boul reuseste?
Ce facem, ii dam foc la casa si punem embargo pe strada aia...?
N-aş-preaş crede.
Last edited by nedumeritu on Sun May 30, 2010 1:17 pm, edited 1 time in total.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
aurorauno wrote:............Pai eu inca sunt bugetar(dar nu politist cum au ramas unii cu impresia) si nu imi permit sa intorc cinstea.Atunci cand o sa-mi permit o arma o sa vin cu cea mai mare placere.
Este a doua oara cand te invit si refuzi. Nu-i frumos. In cazul asta nu mai striga la noi de dupa gard.
inca -destui dintre noi- suntem bugetari. unii vor veni la poligon fara sa traga, oricum avem o super oferta...poate ne faci placerea sa iesi la un suc cu noi aici: http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.php?f=59&t=156 sau chiar la poligon, aici: http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.php?f=59&t=153aurorauno wrote:Daca va referiti la politisti va inselati!Daca ei considera ca ar avea dreptul sa le foloseasca s-ar face curatenie in tara asta,nu ar mai sta sa il roage politicos pe domnul infractor!Toata lumea stie ca daca pun mana pe pistol sunt pusi la dispozitie pana se finalizeaza ancheta!Daca va referiti la politicieni nu cred ca fac legile astea cu buna stinta,chiar nu au habar de arme!Sunt perfect de acord insa ca multi,foarte multi nu au ce cauta acolo unde se afla acum,dar asta nu o putem schimba noi,din pacate....BARTHY 2 wrote:Dupa mintea lor nu ar trebui sa folosim armele deloc. Doar ei au dreptul sa le foloseasca deoarece ajunsi acolo unde au ajuns, multi dintre ei cu pile si fara vocatie ( doar asa sa aiba o pozitie si niste privilegii ) se cred niste arieni iar restul untermensch.
Pai eu inca sunt bugetar(dar nu politist cum au ramas unii cu impresia) si nu imi permit sa intorc cinstea.Atunci cand o sa-mi permit o arma o sa vin cu cea mai mare placere.BARTHY 2 wrote:p.s. nea aurora, chiar nu vrei sa vi la un poligon cu noi ? fac cinste ca eu nu mai sunt bugetar.....hai, vino, nu fii.......
http://www.okazii.ro/catalog/40897364/P ... trica.htmlsassu wrote:[3.In acest moment nu se fabrica pistol electric de airsoft care sa aiba blow-back.
.
Parca zice "electric" ... sau bateria e numai pentru sistemul de ochire?
nu ma pricep neam, nici nu ma atrage...am incercat si nu-mi starneste nicio pasiune.
Scuze de off
-
nedumeritu
Iaka, in fine un pistol AEG!!!violiv wrote:http://www.okazii.ro/catalog/40897364/P ... trica.htmlsassu wrote:[3.In acest moment nu se fabrica pistol electric de airsoft care sa aiba blow-back.
.
Parca zice "electric" ... sau bateria e numai pentru sistemul de ochire?
nu ma pricep neam, nici nu ma atrage...am incercat si nu-mi starneste nicio pasiune.
Scuze de off
Si pare destul de pricopsit.
Baterie pentru laser o fi avand el dar are si pentru a actiona
mecanismul-pompa, asa zis-ul gear.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Pistoalele airsoft electrice cum este si cel in speta nu au blow-back , recul ,culata nu se misca e fixa.
Bateria actioneaza sistemul de propulsie al bilei "gearbox" sistem format pe scurt din cilindru , piston ,arc, motor electric si un set de roti dintate care transmit forta motorului la piston si produc armarea electric .
Pistolul nu are niciun fel de recul si e dezamagitor comparativ cu cele pe gaz sau co2 si ca putere si ca realism.
Modelul in speta nu este deloc unul pricopsit , comandat la unul din magazinele din Polonia poate fi adus la max 50 euro.
LE http://www.taiwangun.com/sub_machine_gu ... -1511.html magazinul e in Polonia , comanda ajunge la usa fara vama.
Bateria actioneaza sistemul de propulsie al bilei "gearbox" sistem format pe scurt din cilindru , piston ,arc, motor electric si un set de roti dintate care transmit forta motorului la piston si produc armarea electric .
Pistolul nu are niciun fel de recul si e dezamagitor comparativ cu cele pe gaz sau co2 si ca putere si ca realism.
Modelul in speta nu este deloc unul pricopsit , comandat la unul din magazinele din Polonia poate fi adus la max 50 euro.
LE http://www.taiwangun.com/sub_machine_gu ... -1511.html magazinul e in Polonia , comanda ajunge la usa fara vama.
-
constantinpenciu
si eu joc airsoft,am un prieten care si-a cumparat un desert egl. electric si a fost foarte dezamagit de el....eu am avut glock 23 pe gaz de la kjw,mergea fain dar am scapat de el pt ca unor colegi li s-a rupt teva si culata.Marui sunt cele mai ok raport calitate pret 
RG88,Timisoara
Multumesc frumos pentru detaliile oferite, sper sa reushesc sa imi procur si eu un astfel de pistol, desi dupa cate mi-ai explicat sunt cam slabe sansele...dar atata timp cat este voiinta totul este posibil...nedumeritu wrote:Nimic de spus despre Fort, fie el 12R fie el 17R.CooLT2006 wrote:mai fratzilor...vad pe toata lumea ca vorbeshte de acest FORT... imi poate da cineva detalii despre el...nume complet de unde se poate achizitiona si cam cat de bun este? ashtept un pm. multumesc
Deocamdata este cea mai puternica si mai precisa arma de autoaparare din otel cu teava lisa din cele ce se gasesc in permisele de arma
ale catorva fericiti.
Pot fi numarati pe degete.
Pot fi achizitionate din Chisinau iar pretul la zi se pare ca este undeva intre 430-450 Euro la care se adauga taxele de stat
la trezoreria lor si TVA-ul. Plus 2,7% taxa de comision vamal. Deocamdata. Cand vine acciza nu mai intreaba multi de el...
Sunt unii importatori care spun ca il cumpara de la sursa cu 500 ron si il aduc aici la vanzare intre 1400 si 1700 ron.
Sincer sa fiu, nu cred bazaconiile acestea. Poate la alte preturi si modele din cele cu teava cu sicane facute pentru rusi.
De ce nu mergi sa vezi un model mai modern, T910?
Il gasesti in fotografii Hi-Resolution pe http://www.grandpower.ro, cu teste si cu specificatiile de rigoare.
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

Se aduc Fort-uri.... destule bucati, destule modele, numai sa stii unde sa cauti. 
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Sunt deja la magazin "pe tarabă" sau te referi că vor sosi cândva? Nu de alta, dar e posibil să mai întârzie, cumRudy wrote:Se aduc Fort-uri.... destule bucati, destule modele, numai sa stii unde sa cauti.
a făcut şi CZ-ul şi nu numai, până atunci vine şi acciza şi majoritatea vor să le vadă aduse, până nu-s la
vânzare nu mai cred nimic.
Bineînţeles, mă refer la noi aici în România, în republica Moldova, de exemplu, nu e nevoie de atâta agitaţie,
te duci cu actele în regulă şi-l cumperi pe Fort, iar dacă ai vârsta de peste 21 îţi iei armă pe bune şi gata cu
gumele.
@tevez.. or sa soseasca la sf saptamanii. Dar e deja bataie mare... ieri am fost "acolo"
Tot de "acolo" am luat si noi ieri (noi mai multi) multe pcp-uri. Ce-i drept am cam strans din,,,fese, intrucat operatiunea a fost la limita.
Acum daca tu crezi sau nu, ca vor veni , nu-i vina mea, ca dealtfel si acciza.
Dar de venit vin.
Tot de "acolo" am luat si noi ieri (noi mai multi) multe pcp-uri. Ce-i drept am cam strans din,,,fese, intrucat operatiunea a fost la limita.
Acum daca tu crezi sau nu, ca vor veni , nu-i vina mea, ca dealtfel si acciza.
Dar de venit vin.
Aşa să fie! PCP-urile am văzut c-au apărut deja. 
Şi pentru acciză sunt convins că nu e vina ta.
Şi pentru acciză sunt convins că nu e vina ta.
pcp-urile, au si disparut, deja 
Aceeasi soarta or sa aibe si fort-urile
Aceeasi soarta or sa aibe si fort-urile