Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dandana

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by dandana »

bine ca se specifica si se accentueaza ideea ca nu aveau permis si drept de a detine. Asa nu loveste direct in cei ce detin legal o arma
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
tdalin

Post by tdalin »

Mosu e bestial. :lol: :lol: :lol:
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
tevez

Post by tevez »

tdalin wrote:Mosu e bestial. :lol: :lol: :lol:
Da, e perfect reprezentativ pentru cei anti-arme. Gândirea lor e ceva de genul "armă NEletală?
vrei să omori pe cineva, a?"
aurorauno

Post by aurorauno »

Inca un reportaj bine informat,e al doilea daca nu ma insel al Antenei 3,bravo lor!Cred ca Mircea Badea ii pune :D
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

Armele cu bile de cauciuc sunt folosite foarte des la controlul mulţimilor, "crowd control" sau "riot control" fiind termenii consacraţi
Non-lethal weapons, less-lethal weapons sau "echipamente de reprimare a revoltelor" cum au ajuns traduse la noi, aceste echipamente
cuprind printre altele şi arme cu bile de cauciuc şi gaze.
Armata americană vrea să dezvolte o armă automată cu muniţie neletală. Desigur, nu e pentru civili. Pentru noi nu finndcă n-avem voie,
pentru civilii lor fiindcă nu au nevoie. Cred că Smerch-ul nu e suficient pentru U.S.Army. :lol: Oricum...interesant. :)
http://www.frontpress.ro/?p=7001
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Avem si noi, in 9 mm rubber magnum.
Sa vedem ce va urma. Dar avem si este functional si mai arata si ca un UZI.
Mecanismul este complet din otel...
Sa vedem ce viitor va avea. Oricum nu ii intrevad un viitor prea ... civil. :mrgreen:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

naravul din fire nu se pierde :

http://www.cancan.ro/actualitate/intern ... 51560.html

inca odata, gaozarii fac din tantar, armasar.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

BARTHY 2 wrote:naravul din fire nu se pierde :

http://www.cancan.ro/actualitate/intern ... 51560.html

inca odata, gaozarii fac din tantar, armasar.
Nu ştiu exact ce căuta pistolul în torpedou, dar nea Caisă trebuia să-şi supravegheze odrasla şi în niciun caz să nu-l lovească
pe şofer, fie el şi vinovat. Bine că nu s-a întâmplat ceva grav, atunci reacţia era justificată dpdv moral, aşa...Din pct. meu
de vedere "pistolarul" nu e vinovat decât că nu avea un pistol cu bile decauciuc măcar. :lol: Partea cu "era cât pe ce să-l
lovească pe copil" ţine de poliţia rutieră, ei pot spune cine şi dacă a greşit.
Bill

Post by Bill »

Mare stire de senzatie. Nu stiu care a fost faza cu adevarat dar modul in care ziaristii au pus problema mi-a dat o idee. :idea:
Iau un copil de mana si ma duc la careva sa-i dau cu bata in cap. El n-o sa aiba curajul sa riposteze ca sa nu-mi traumatizeze copilul ca altfel e bai mare :D :D
Parerile personale au marea calitate ca nimeni nu este obligat sa tina cont de ele.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Faza a fost ca Tandala si-a pus copilul sa coboare din masina si sa traverseze in fuga, catre scoala, prin loc nepermis si fara asigurare temeinica. Aceste manifestari de ingnoranta nu puteau duce decat la un accident, pe care celalalt sofer l-a evitat. Cand a vazut ca era sa-i loveasca progenitura, tot Tandala a sarit la bataie iar celalalt a incercat sa se apere aratandu-i un pistol.
Si cum la noi daca ai pistol esti posibil infractor, presei atat i-a trebuit.
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Last edited by BARTHY 2 on Wed Mar 02, 2011 3:34 pm, edited 1 time in total.
Image
“feci sed iure feci"

dandana

Post by dandana »

BARTHY 2 wrote:Faza a fost ca Tandala si-a pus copilul sa coboare din masina si sa traverseze in fuga, catre scoala, prin loc nepermis si fara asigurare temeinica. Aceste manifestari de ingnoranta nu puteau duce decat la un accident, pe care celalalt sofer l-a evitat. Cand a vazut ca era sa-i loveasca progenitura, tot Tandala a sarit la bataie iar celalalt a incercat sa se apere aratandu-i un pistol.
Si cum la noi daca ai pistol esti posibil infractor, presei atat i-a trebuit.
un parinte iresponsabil. Dar parca la TV a spus ca ia pus pistolul la timpla. Din ziar reiesa ca doar la aratat. De fapt nu ma mir ca nu intelegem nimic atita timp cit avem numai jurnalisti "de balta"
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
tevez

Post by tevez »

Scuze de off-topic, dar nu mă pot abţine. Un nene respectabil cu nepoţica de mână urcă în metrou după semnalul de închidere a uşilor.
Uşa o loveşte pe fetiţă. O doamnă îl mustră "vai ce-aţi riscat!". Moşu', genu de român uşor ţiganizat o ia pe madamă la înjurături fără
să-i pese măcar de nepoţica lui care începuse să plângă, nu de la lovitură ci de la "discuţia aprinsă". Desigur, toţi se uitau cu milă la
doamna respectivă cu un uşor reproş în privire gen "cine Satan te-o fi pus să te bagi, duduie?". Un tânăr de maxim 20 de ani nu mai
rabdă şi-i zice la "moş", frumos, că nu e ok ce a făcut, că femeia avea dreptate, etc. Ăsta-i răspunde cu aceleaşi înjurături (deşi avea
tupeu, omul avea un vocabular destul de restrâns, morţi, gât...cam atât). Tipul se duce ameninţător cătră "moş". Atunci nenea lasă
înjurăturile şi se refugiază după micuţă, care se oprise din plâns dar era speriată rău. Atunci mi-am dat căştile jos şi i-am zis tânărului
să-l lase, că nu merită şi l-am luat deoparte să nu se mai vadă cu "moşu", iar la nebun i-am zis "nene, nu diferi cu nimic de ăia care
iau copii ostatici sau de ţiganii care dau cu puradelu-n jandarm la razie. Cu nimic, ba eşti mai rău ca ei fiindcă n-ai scuza că n-ai
avt parte de educaţie".
După ce s-au calmat, tânărul îmi mulţumeşte că l-am oprit că "cine ştie ce făceam, îmi venea să-i trag una la jegos". Era anul 1 la
facultate, încă nu-l făcuse Bucureştiul nepăsător la ce se întâmplă în jur. :)
Desigur, astea-s faze cotidiene, ceea ce vroiam eu să spun e că provocarea de conflicte când eşti cu copiii după tine este de-o
mârşăvie nemaipomenită, pui şi pruncul în pericol, îi mai dai şi un exemplu negativ.

Ce s-a întâmplat cu adevărat nu putem şti, decât poate de la un arădean care a asistat la fază, sau poate de la vreun ziar local.
În presa centrală informaţiile ajung înflorite şi deformate, plus politizarea de rigoare şi prezentarea tendenţioasă.
samsa

Post by samsa »

BARTHY 2 wrote: HOT CAZUT LA DATORIE :
http://www.realitatea.net/barbat-impusc ... 09662.html
Nu prea a mai iesit faza cu "trasul la picioare". Sau poate focul de avertisment a fost intr-un plan aproximativ vertical si a trecut prin hipotalamusul omului. Poti avea si ghinion si cu un Carpati. Ghinion din perspectiva hotului.
Post Reply