Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

BARTHY 2

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:.......
La Câmpina se învaţă ceva meserie (dace te uiţi peste programă rămâi şocat, se face drept ca la facult. de drept),
pe când la vreun centru de pregătire dubios în fiinţat de vreun primar ciudat care-şi va pune şef un văr obscur....
Nu exista si nu vor exista asemenea centre. Legea spune ca politistii locali cu atributii in domeniul ordinii publice si circulatiei vor urma cursuri de specializare de minim 3 luni in unitatile de invatamant din structua M.A.I. .
Avand in vedere competenta materiala a politiei locale, in momentul de fata, trebuie sa fim de acord ca 3 luni este arhisuficient. Nici nu-ti trebuie mai mult pentru imobilizare, legitimare, controlul corporal si al bagajelor, conservarea locului faptei si intocmirea p.v.-ului de constatare a faptei antisociale si de predare a suspectului la politia nationala. iar in domeniul circulatiei, competenta se reduce la parcare si fluidizarea traficului. Sa nu uitam ca la inceputul anilor 90 politia a fost sufocata de cadre ( subofiteri in special ) din sursa externa care, initial, tot 3 luni au facut cursuri, iar unii dintre ei la muuuuulta vreme dupa incadrare.

Iar referitor la verii obscuri, ii gasim in toate domeniile de activitate.Teama ta este nejustificata, Tevezule.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

BARTHY 2 wrote:
La Câmpina se învaţă ceva meserie (dace te uiţi peste programă rămâi şocat, se face drept ca la facult. de drept),
pe când la vreun centru de pregătire dubios în fiinţat de vreun primar ciudat care-şi va pune şef un văr obscur....
Nu exista si nu vor exista asemenea centre. Legea spune ca politistii locali cu atributii in domeniul ordinii publice si circulatiei vor urma cursuri de specializare de minim 3 luni in unitatile de invatamant din structua M.A.I. .
Avand in vedere competenta materiala a politiei locale, in momentul de fata, trebuie sa fim de acord ca 3 luni este arhisuficient. Nici nu-ti trebuie mai mult pentru imobilizare, legitimare, controlul corporal si al bagajelor, conservarea locului faptei si intocmirea p.v.-ului de constatare a faptei antisociale si de predare a suspectului la politia nationala. iar in domeniul circulatiei, competenta se reduce la parcare si fluidizarea traficului. Sa nu uitam ca la inceputul anilor 90 politia a fost sufocata de cadre ( subofiteri in special ) din sursa externa care, initial, tot 3 luni au facut cursuri, iar unii dintre ei la muuuuulta vreme dupa incadrare.

Iar referitor la verii obscuri, ii gasim in toate domeniile de activitate.Teama ta este nejustificata, Tevezule.
:lol:
Subofiţerii ăia din sursă externă au avut de la cine învăţa meserie. Acea angajare masivă s-a făcut deoarece era o lipsă
gravă de personal, în special la nivelul municipiului Bucureşti. Dacă-i bănuieşti c-ar fi aşa capabili să înveţe în 3 luni eşti
optimist. Dar, cum spuneam, discuţia e nesfârşită. Ceea ce e clar e că deşi există lege, primarilor nu le pasă de ea şi
nici nu le e frică s-o încalce, căci nimeni nu-i pedepseşte. Vom avea tot mai multe mizerii ca aceasta:
http://2.bp.blogspot.com/_OFGGHXHhRP8/R ... ara+04.JPG
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

tevez wrote:
BARTHY 2 wrote:

:lol:
Subofiţerii ăia din sursă externă au avut de la cine învăţa meserie. Acea angajare masivă s-a făcut deoarece era o lipsă
gravă de personal, în special la nivelul municipiului Bucureşti. Dacă-i bănuieşti c-ar fi aşa capabili să înveţe în 3 luni eşti
optimist. Dar, cum spuneam, discuţia e nesfârşită. Ceea ce e clar e că deşi există lege, primarilor nu le pasă de ea şi
nici nu le e frică s-o încalce, căci nimeni nu-i pedepseşte. Vom avea tot mai multe mizerii ca aceasta:
http://2.bp.blogspot.com/_OFGGHXHhRP8/R ... ara+04.JPG

Jo napod kivanok, kedves barátom !!

Anomaila din poza poate sa o remedieze simplu dom' prefect, dar cum guvernul este cum este.... Repet, politistul local nu are competente materiale precum un agent de ordine publica din structura politiei nationale si pentru cat are de facut cursul ala ajunge. Si sa nu uitam ca la fiecare politie comunitara existau cadre in rezerva ale MAi, deci si aici ai de unde sa inveti meserie, daca vrei.

p.s. si da, ai dreptate, in fotografie este o greseala; conform legii actuale trebuie sa scrie "helyi rendőrség" :P :mrgreen:

Szia !
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dandana

Post by dandana »

nu este de mirare in tara asta, atita timp cit sunt oameni care nu stiu o "boaba" romaneste...iar limba romana este tratata ca limba straina.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
Olar

Post by Olar »

cand am fost la arme explosibili si substante toxice am ajuns sa-i dau drepate lui burty, o gramada de nesimtiti care stau pe scaune si raspund in batae de joc!
politia in slujba comunitatii...lege si ordine....2 lei!
aurorauno

Post by aurorauno »

Olar wrote:cand am fost la arme explosibili si substante toxice am ajuns sa-i dau drepate lui burty, o gramada de nesimtiti care stau pe scaune si raspund in batae de joc!
politia in slujba comunitatii...lege si ordine....2 lei!
Cui ii dai dreptate? :roll: :shock:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

Erori logice inductive
Generalizarea pripită este eroarea logică în care se examinează o mostră sau un eșantion nesemnificativ sau se studiază doar un singur caz, după care generalizându-se se consideră că acea examinare sau acel studiu este reprezentativ pentru toată clasa de obiecte sau fenomene.
Excepția covârșitoare este relativă la generalizarea pripită, dar funționează invers. Este o generalizare care este acurată, dar care se referă la caracteristici care elimină suficiente cazuri (ca excepții); ceea ce rămâne este mult mai puțin impresionant decât la ceea ce se referea propoziția inițială.
Eșantionul părtinitor Detaliul înșelător este o generalizare pripită care apelează la simțuri.
Pledoaria specială statistică ce se comite când se interpretează statistici relevante pentru a se găsi modalitărți de a recalifica sau recuantifica datele doar a unei parți din rezultate, dar fără să se aplice același scrutin altor categorii.
Gen "toţi poliţiştii sunt naşpa fiindcă m-a enervat unul pe mine". "Toţi iau şpagă, am văzut eu la TV". Sau "majoritatea îşi omoară soţiile, l-ai văzut pe cioacă?"
În nicio ţară poliţiştii nu-s văzuţi prea bine. Fiecare are impresia că traversarea lui neregulamentară, tăiatul liniei continue sau o manea dată mai tare în boxe la 2 noaptea ar trebui trecute cu vederea căci pe lângă ce face politicianul "X" sau mondialul "ţ" e nimica-toată. Propaganda de tip bolşevic de învrăjbire a claselor socio-profesionale iese de minune, mai rămâne de cercetat cine şi de ce o face. Principiul acţiunii şi reacţiunii este valabil şi-n relaţiile interumane. De cele mai multe ori ţi se răspunde pe acelaşi ton cum ai întrebat, cu excepţiile de rigoare. :D Plus că la AESP uneori "clienţii" nu-s tocmai agreabili şi induc o stare neplăcută funcţionarilor, după 3-4 magraoni care fac tot posibilul să te enerveze, e greu să mai fi amabil, deh. Vorba lui Emanuel:
se mai uită şi la om! :lol:

Isteria anti-arme face victime şi în America:
http://www.frontpress.ro/?p=6884 :|
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Adevarul e ca la AEST, cei de acolo mi s-au parut foarte amabili. Mai erau doi cocalari care venisera sa-si treaca pistoalele in permis, de aia in trening si cu lant si ghiul. Am aflat putin surprins ca erau politisti si pistoalele erau pe glont.Daca-i vedeam seara langa masina mea m-as fi intrebat pe unde am pus bata de baseball :mrgreen:
aurorauno

Post by aurorauno »

Habar n-ai cati sunt asa,altii arata mai jalnic :) ,dar asta le e meseria....
'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Jalnici sunt aia care si-au inmatriculat Passat-ul in Bulgaria si si-au pus vinieta PROLEX in parbriz. :P
Image
“feci sed iure feci"

dcrist

Post by dcrist »

Nu le iau apararea dar era posibil ca ,,baietii" sa fie in ,,uniforma" si la ,,munca" trecind pe la AEST sa-si rezolve problemele, sa-i fi vazut pe altii la ,,munca" imbracati si saltati de jandarmi ca fiind dubiosi si cind au prezentat legitimatiile au dat pe spate jandarmii :lol:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
aurorauno

Post by aurorauno »

'
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

s-au folosit in titlu cuvintele : "impuscaturi" si "ranita"; gata s-a obtinut senzationalul, toata lumea acceseaza si citeste. ratingul este asigurat.
Image
“feci sed iure feci"

nedumeritu

Post by nedumeritu »

Oricum, discursul politistului academician este elocvent.
Cuprinde in text sintagma definitorie usor de recunoscut:
.... am gasit un cutit recuperat din... si cartusele trase intre care am fost
agresati... si am reusit sa...
Bun baiat, daca si gandeste la fel de logic precum vorbeste, va urez sa n-aveti parte de un dosar "adrisat" de unul ca el!
Si in general, sa n-aveti deloc.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Se pare ca, daca este alimentata cu informatii bine structurate, pana si presa
sau o parte a ei, este capabila sa puna pe sticla ceea ce trebuie si nu prostiile de toata ziua despre
pistolari.
Realitatea TV face ce face si se mai evidentiaza odata:
VEDETI STIREA AICI
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply