Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale armei

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

gerula

Re: Control la domiciliu pentru conditiile de pastrare ale a

Post by gerula »

Daca munca de militian este atat de grea, de ce sunt atatia care asta doresc sa se faca?
Oare doresc sa li se taie din salarii, sa munceasca din greu si sa-si mai si bata joc ceilalti de ei?
Foarte obiective filmuletele facute de.............militieni. :twisted:
Ar fi fost corect sa arate si descinderile la alte adrese. :lol:
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
bozo

Post by bozo »

Chiar te duc in stare sa ii iei la tir...
Si eu am o haita de vreo 20 in cartier, toti au crotal in ureche (cum se marcheaza cei sterilizati), dar se inmultesc in continuare nestingheriti...

Gerula, unii stau in militie pentru ca au gasit un loc caldut, si pentru ce fac ei castiga prea mult chiar, altii stau din pasiune. Nu pot sa iti explic satisfactia pe care o ai cand bag iun gunoi la puscarie, si mai si muncesti pentru asta cateva luni. Si inca ceva, salariul este la fel si pentru cei care freaca duda, si pentru cei care isi risca viata si stau la servici atat de mult incat sunt musafiri la ei acasa. Sincer nu ma mai intereseaza parerile voastre, si mentalitatea de turma alimentata de presa, pe fondul abuzurilor create de politia de inainte de '89.

Uite la cererea ta, pun si videoclip cu descindere la adresa gresita:

http://www.youtube.com/watch?v=Q-QavkVej4E

Vezi tu, nu toti sunt perfecti ca voi. Pe viitor o sa fiti clonati, sa ocupati voi astia perfecti toate functiile cu raspundere.
tevez

Post by tevez »

bozo wrote: Uite la cererea ta, pun si videoclip cu descindere la adresa gresita:

http://www.youtube.com/watch?v=Q-QavkVej4E
Deşi subiectul nu e amuzant deloc, stilul cum povesteşte tipu' e demenţial. :lol:
Sunt şi foarte mulţi oameni ok în Poliţia Română, dar mai greu ies în evidenţă că mult mai multă audienţă aduce nenea de la DGA
prins la furat în hypermarchet decât unu' care a făcut un lucru bun.
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
barthy

Post by barthy »

Interesante statistici........10 dilai, 20 de puscariabili...........Ce-i asta nene !? :shock: Politia Romana sau vreun comando sinucigas din WW2 ?
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
mariand68

Post by mariand68 »

barthy wrote:
Interesante statistici........10 dilai, 20 de puscariabili...........Ce-i asta nene !? :shock: Politia Romana sau vreun comando sinucigas din WW2 ?
Din pacate asta este realitatea,asa si cu cei care ne conduc....... :roll:
cezzz

Post by cezzz »

Salutare tuturor. Cu toate ca nu am postat prea mult pe acest forum il urmaresc cu interes de f mult timp. Am fost plecat 7 luni din tara revenind la sf lui sept. Evident ca nu am stiut de aceste noi reglementari iar cand o cunostinta mi-a zis de ele in aug. am crezut ca vorbeste in necunostinta de cauza si nu i-am dat importanta. Insa acum cateva zile acesta a revenit cu avertizarea cum ca trebuie sa imi montez o cutie metalica fixata in perete. Am hotarat sa fac niste investigatii si bineinteles am ajuns pe acest forum unde am primit toate informatiile necesare. Intr-un final dupa indelungi cautari mi-am cumparat un seif cu cheie si cifru de la bricostore + o cutie metalica cu yala separata pt munitie. Seiful a costat 130 lei iar cutia metalica 37lei. Seiful l-am fixat bine in perete. Ieri mi-a venit controlul de la sectie, 2 politisti unul in civil unul in uniforma cu toate ca ne cunosteam au fost seriosi si au verificat inclusiv permisul, seria pistolului, au numarat gloantele, m-au pus sa semnez ca am luat la cunostinta modificarile legii si am semnat un proces-verbal. Pot sa zic ca am scapat de o grija. Cu toate ca puteam sa fac altceva cu acesti bani cred ca este o modificare buna fiindca pot sa stau cu adevarat linistit cand mai plec din tara cu toate ca incuiam usa de la camera si ascundeam separat pistolul si munitia, nu pot sa zic ca eram chiar linistit. Numai bine si fara incidente.
ROHM RG 88 black, cal.10x22T
bozo

Post by bozo »

Hotul cand e sa fure fura si seiful cu totul, dar macar tu ai luat tote masurile legale, si arma nu dispare din motive pe care ti le poate imputa tie cineva, astfel scapi de alte probleme suplimentare.
tevez

Post by tevez »

bozo wrote:Hotul cand e sa fure fura si seiful cu totul, dar macar tu ai luat tote masurile legale, si arma nu dispare din motive pe care ti le poate imputa tie cineva, astfel scapi de alte probleme suplimentare.
Corect. În plus, un hoţ care se grăbeşte e posibil să ia ce-i pică-n mână şi să nu se mai complice cu seiful tău,
chiar dacă e floare la ureche pentru mulţi dintre ei să-l desfacă. Nu-l opreşte, da'l încetineşte seiful. :)
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Tampenia asta cu tinut :!: pistolul cu bile de cauciuc :!: intr-un seif ascuns intr-un colt al locuintei, cu munitie incuiata separat e printre cele mai mari realizari ale epocii militienistice in care traim. In eventualitatea in care la usa nu iti bate vreun prieten, rog pe cineva sa cronometreze cat dureaza gasitul cheilor, potrivitul acestora in 1) sina cutiei 2) capacul cutiei 3) compartimentul "special" pentru munitie etc.

Cat esti plecat de acasa, ok, mai e cum mai e, inteleg, sa nu patrunda infractorul periculos (care oricum are alte mijloace de auto-aparare :lol: ) si sa fuga cu prastia. Dar, cat esti acasa? Isi cam pierde notiunea de arma de auto-aparare.

Ca la noi la nimeni. Traiasca militia romana si regula de aur: "noi nu gandim, noi executam". Ii rog pe baietii care nu-s in timpul serviciului de urmarire si implantare de zvonuri alarmiste pe forumuri sa dea argumente valide si nu din cele care incep cu "da, dar daca da copilul peste pistol... cine stie ce nenorocire se poate intampla". Pe-alea le-am fumat de ceva vreme.
tiger

Post by tiger »

Dualjackal wrote:Tampenia asta cu tinut :!: pistolul cu bile de cauciuc :!: intr-un seif ascuns intr-un colt al locuintei, cu munitie incuiata separat e printre cele mai mari realizari ale epocii militienistice in care traim. In eventualitatea in care la usa nu iti bate vreun prieten, rog pe cineva sa cronometreze cat dureaza gasitul cheilor, potrivitul acestora in 1) sina cutiei 2) capacul cutiei 3) compartimentul "special" pentru munitie etc.

Cat esti plecat de acasa, ok, mai e cum mai e, inteleg, sa nu patrunda infractorul periculos (care oricum are alte mijloace de auto-aparare :lol: ) si sa fuga cu prastia. Dar, cat esti acasa? Isi cam pierde notiunea de arma de auto-aparare.

Ca la noi la nimeni. Traiasca militia romana si regula de aur: "noi nu gandim, noi executam". Ii rog pe baietii care nu-s in timpul serviciului de urmarire si implantare de zvonuri alarmiste pe forumuri sa dea argumente valide si nu din cele care incep cu "da, dar daca da copilul peste pistol... cine stie ce nenorocire se poate intampla". Pe-alea le-am fumat de ceva vreme.
Corect. Dar romanul, invatat tot de luminatii care ne-au condus de ceva vreme, mai are o regula de aur" voi va faceti ca explicati, noi ca am inteles".
Mai pe scurt llegat de problema ta cu hotul, poti foarte bine sa nu il tii in seif cat timp esti acasa, dealtfel nici nu specifica asa ceva in lege, se specifica doar conditile de pastrare.(cand pleci de acasa si nu poti sau nu vrei sa iei arma cu tine).
bozo

Post by bozo »

Militia nu face legi, ea le aplica.
sith

Post by sith »

bozo wrote:Militia nu face legi, ea le aplica.
Din pacate, face. Actuala lege (ca si versiunile anterioare) este emanatia 100% a IGP-ului. Aia din parlament doar se fac ca le discuta ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Bozo, scopul postului meu era constructiv, nu sa ne facem ca ne jucam de-a v-ati ascunselea, militia face aia, ba nu, face aia. Stie toata lumea (mai putin tu, care de regula esti extrem de informat) ca IGP-ul trimite textul de lege la Parlament.

Ai cronometrat? Hai ca tu ai letala, nu? Ia spune-mi si mie, cat ti-a luat sa scoti pistolul din seiful ascuns in sifonier, sa zicem?
Post Reply