Eu ma bucur ca nu a reusit pentru ca asa cum vad eu lucrurile ar fi fost un fel de easy way out si zic eu ca n-ar fi fost corect cel putin fata de cei care nu au sansa sa detina o arma de foc pe care sa o poata folosi in astfel de cazuri pentru a "spala rusinea".paul_vxi wrote:Imi pare rau ca s-a impuscat hotul de bombobel,si am un singur regret ca nu a reusit sa duca totul pana la final!
Cel mai tare si mai tare ma bucur de faptul ca nu a ranit sau ucis vreunul dintre politistii care incercau sa aduca la indeplinire mandatul. Pentru ca eu cred ca aceasta actiune a izvorat din deznadejde, rusine, spaima ori alte sentimente si trairi ce nu au nici o legatura cu onoarea, cum se incearca sa se avanseze ideea, iar oamenii aflati in astfel de stari sunt capabili si dispusi sa faca lucruri inimaginabile in altfel de conditii.
Sper sincer sa isi revina cat mai curand si sa mearga si sa isi ispaseasca pedepsa primita de la mai multe instante si asa cum in final au hotarat cei cinci judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (fostul Tribunal Suprem). Sunt adeptul ideii ca fiecare dintre noi, indiferent de "pedigree", indiferent de istoricul personal si indiferent de orice alte considerente din aceasta sfera ce sunt subiective pana la urma, atunci cand incalcam regulile societatii in care traim trebuie sa platim dupa regulile aceleiasi societati, in mod egal si dupa tratatament ne-diferentiat si daca se poate, barbateste, fara vaicareli, fara lamentari, fara poezii, fara impuscaturi si fara circ mediatic.