gerula wrote:@aurorauno, sper ca este vorba de permisele pentru arme cu glont.
Nu,dupa mine este vorba de oricine vrea sa isi cumpere pistol,fie el si cu gaz!In felul acesta nu toti cocalarii
cu bani isi cumpara pistol si il scot in intersectie cand ii arati semnul pacii!De ce sa fie absurd sa cunosti cand,
cum si unde poti sa iti folosesti arma?E o responsabilitate si trebuie sa dai dovada ca ai habar ce poti face cu "gumela" ta si cand!
Cu ce iti restrictioneaza dreptul daca te pune sa citesti legea mai intai?E ca si cum iti iei permis de conducere fara sa cunosti
semnele de circulatie,nu e de ajuns ca stii sa conduci masina!Chiar nu vad absurdul si nici vreo ingradire!In plus mi-am exprimat de
o gramada de ori pe forum opinia si dorinta de a inlesni procurarea de arme de catre cetatenii de rand,
nu urmez "
ordine de serviciu ",asta e deja de adormit copilasii!
cris091 wrote:stai linistit ca stiu vreo 5 sau 6 posesori de cz 83 care au aceasta modificare si trag si cu 10x22 si cu9x22
si merg impecabil asa ca

stai linistit ca nu iti masoara nimeni tie camera cartusului daca ai 10,5 in loc de 9,5 mm
Nu iti masoara nimeni daca il folosesti in poligon,dar daca Doamne fereste il folosesti sa te aperi iti cam masoara,si nu prea pica bine...