PISTOL CZ 83 9mm

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: PISTOL CZ 83 9mm

Post by nedumeritu »

Dr.G wrote:Ce sa spuna d-nul Radu ? tace si ia pulsul fraierilor ..............
Ce e Romania? o hazna unde innotam impotriva curentului,
........................
Concluzia logica ce se impune in urma postarii de bun simt este:
- NU INNOTATI CU GURA DESCHISA!!!!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
GxG

Post by GxG »

AAA, pai trebuie sa intervin. Cum adica "ia pulsul fraierilor"?
Daca nu vrei nu cumperi frate. Da asa e romanu', vrea ceva ieftin si bun, ba daca se poate si gratis sa fie. Cand eu faceam spume pe topic sa se aduca CZ83 unde erati Dr. G? Acum ca s-a adus si s-au vandut toate ati ramas cu gura cascata. Gura de care profita din plin dl. nedumeritu. :D
Pana acum ARROW a vandut ceva CZ uri, nu ca altii doar promisiuni.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

GxG wrote:AAA, pai trebuie sa intervin. Cum adica "ia pulsul fraierilor"?
Daca nu vrei nu cumperi frate. Da asa e romanu', vrea ceva ieftin si bun, ba daca se poate si gratis sa fie. Cand eu faceam spume pe topic sa se aduca CZ83 unde erati Dr. G? Acum ca s-a adus si s-au vandut toate ati ramas cu gura cascata. Gura de care profita din plin dl. nedumeritu. :D
Pana acum ARROW a vandut ceva CZ uri, nu ca altii doar promisiuni.
Delikatule!
Poti sa inghiti chestia asta?
DR.G A FOST PRINTRE PRIMII OAMENI CU SANGE PE CONDUCTA CE SI-AU LUAT FORT 17R SI IN NICIUN CAZ NU MAI SALIVEAZA DUPA
ALTE ZAMAKURI SAU STRECURATORI TIP CZ 83, CU GAURELE CUSTOM.

Dr.G face acum vorbire ca ARW nu aduce in mod constant munita necesara armelor pe care tare scump ni le vinde.
Dar probabil ca lumea nu stie un mic amanunt.
Fabrica Snail se relocheaza.
Isi schimba domiciliul.
Isi muta sediul.
Se muta!
Cum sa explic, e cu valizele pe drum.
Pana in August cam asa va fi.
Cine nu crede da telefon doamnei Ivana.

Asa ca nu mai acuzati Arrow de pomana, plz.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dr.G

Post by Dr.G »

Domnu' GxG, n-am ramas cu gura cascata, ca nu m-a interesat CZ-ul, am Fort cumparat de 2 ani si nu am nevoie de CZ, ci eventual de munitie de 9mm Snail, vorbeam pentru cei care se tanguie ca n-au apucat sa cumpere CZ si le respect optiunea, iar cand vorbeam de calitate, intrebati-i pe coledzii care-au fost la poligon , ce nemultumiri au avut vizavi de munitia Snail, care, recunosc ca e mai buna ca alte munitii de la noi, dar care tot nu e ok, sau ce-au constatat ei la testele comparative ale tuturor armelor inclusiv CZ-ul, si nu va faceti iluzii ca nu fac echipa cu Nedumeritu, n-are de ce sa profite, nu i-am solicitat parerea, si-a dat-o si el ca si dvs. Da, Arrow a vandut 30 de CZ-uri dupa spusele vanzatorilor, dar a facut atata reclama, ca multaa lume a ramas cu buza umflata si cu gandul la CZ, munitie ce sa mai zic, dupa parerea dvs. credeti ca e corect sa vinzi arme si dupa aceea sa zici ca nu mai ai munitie? pai nu e o bataie de joc la adresa celor care au cumparat CZ ? Domnu GxG, nu mai suntem pe vremea comunistilor sa pandim cand vine munitie , sa stam la coada ca atunci cand bagau carne, poate prindem , poate nu prindem, eu fac referinta la faptul ca-ntr-o tara normala si civilizata, cumparatorul e respectat si aparat de niste legi, aici in Romania apar pareri care acrediteaza ideea ca e normala bataia asta de joc la adresa cumparatorului.
cris091

Post by cris091 »

nu mai plangeti dupa munitie ,rectificati camera cartusului si puteti folosi si munitie de 10x22 si daca nu rearmeaza schimbati si arcul recuperator cu unul putin mai slabut decat cel original si ati rezolvat problema. :D
dcrist

Post by dcrist »

cris091 wrote:nu mai plangeti dupa munitie ,rectificati camera cartusului si puteti folosi si munitie de 10x22 si daca nu rearmeaza schimbati si arcul recuperator cu unul putin mai slabut decat cel original si ati rezolvat problema. :D
Si cistigati si un dosar penal pentru modificari aduse armei :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
aurorauno

Post by aurorauno »

Si revin,ca bine ar fi sa se dea examen si din legislatie cand vrei permis......
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
cris091

Post by cris091 »

stai linistit ca stiu vreo 5 sau 6 posesori de cz 83 care au aceasta modificare si trag si cu 10x22 si cu9x22 si merg impecabil asa ca :P stai linistit ca nu iti masoara nimeni tie camera cartusului daca ai 10,5 in loc de 9,5 mm
dcrist

Post by dcrist »

cris091 wrote:stai linistit ca stiu vreo 5 sau 6 posesori de cz 83 care au aceasta modificare si trag si cu 10x22 si cu9x22 si merg impecabil asa ca :P stai linistit ca nu iti masoara nimeni tie camera cartusului daca ai 10,5 in loc de 9,5 mm
Si cum isi cumpara munitie daca au trecut in permis 9mm? se trec in registru ca au luat 10x22 in loc de 9? le urez bafta la un eventual control al registrelor unde sunt trecuti daca sunt!
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
cris091

Post by cris091 »

unii au cate doua arme si 10x22 si 9x22 si uite asa fac rost de munitie :mrgreen: si ai spus bine ptr unii care sunt trecuti :wink:
gerula

Post by gerula »

@aurorauno, sper ca este vorba de permisele pentru arme cu glont.
Adica pentru glont sa trebuiasca doar atestat pentru absolvirea unui
curs de arme si munitii, iar pentru "gumela" sa trebuiasca examinare?
Pare absurd, nu credeti?
Observ ca sunteti in continuare un adept al restrictionarii drepturilor
si libertatilor cetatenilor onesti din tara asta. Sau urmati doar ordine
de servici?
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
aurorauno

Post by aurorauno »

gerula wrote:@aurorauno, sper ca este vorba de permisele pentru arme cu glont.
Nu,dupa mine este vorba de oricine vrea sa isi cumpere pistol,fie el si cu gaz!In felul acesta nu toti cocalarii
cu bani isi cumpara pistol si il scot in intersectie cand ii arati semnul pacii!De ce sa fie absurd sa cunosti cand,
cum si unde poti sa iti folosesti arma?E o responsabilitate si trebuie sa dai dovada ca ai habar ce poti face cu "gumela" ta si cand!
Cu ce iti restrictioneaza dreptul daca te pune sa citesti legea mai intai?E ca si cum iti iei permis de conducere fara sa cunosti
semnele de circulatie,nu e de ajuns ca stii sa conduci masina!Chiar nu vad absurdul si nici vreo ingradire!In plus mi-am exprimat de
o gramada de ori pe forum opinia si dorinta de a inlesni procurarea de arme de catre cetatenii de rand,
nu urmez "ordine de serviciu ",asta e deja de adormit copilasii!
cris091 wrote:stai linistit ca stiu vreo 5 sau 6 posesori de cz 83 care au aceasta modificare si trag si cu 10x22 si cu9x22
si merg impecabil asa ca :P stai linistit ca nu iti masoara nimeni tie camera cartusului daca ai 10,5 in loc de 9,5 mm
Nu iti masoara nimeni daca il folosesti in poligon,dar daca Doamne fereste il folosesti sa te aperi iti cam masoara,si nu prea pica bine...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
cris091

Post by cris091 »

salut, in ce priveste legislatia ai dreptate ar cam trebui multi de pe aici sa stie unde si mai ales cum sa isi foloseasca arma te aprob 100%, si pentru restul tot la poligon ma refeream si eu cand am spus ca nu te verifica nimeni,cand iesi pe strada ai 9x22 cand esti in poligon la joaca folosesti 10x22 :lol:
gerula

Post by gerula »

Majoritatea "cocalarilor" detin ilegal pistoale de autoaparare.
Nu am nimic impotriva unei examinari teoretice pentru obtinerea permisului port-arma.
Dar, 99% din infractiunile cu arme sunt facute de detinatori ilegali.
Parerea mea este, ca in cazul infractiunilor facute de detinatorii legali de arme de
autoaparare, principalii vinovati sunt cei care au acordat dreptul de port-arma.
Adica ori medicul psiholog si-a dat avizul cu toate ca nu trebuia, ori militienii
nu au facut verificarile suficient de profesionist.
Si ajungem din nou la vechea problema a functionarilor statului care nu-si fac treaba.
Daca functionarii statului si-ar face treaba profesionist (si nu ar face totul doar pentru spaga)
nu ar mai trebui sa se ia masuri tot mai restrictive impotriva detinatorilor legali.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

gerula wrote:Majoritatea "cocalarilor" detin ilegal pistoale de autoaparare.
Nu am nimic impotriva unei examinari teoretice pentru obtinerea permisului port-arma.
Dar, 99% din infractiunile cu arme sunt facute de detinatori ilegali.
Parerea mea este, ca in cazul infractiunilor facute de detinatorii legali de arme de
autoaparare, principalii vinovati sunt cei care au acordat dreptul de port-arma.
Adica ori medicul psiholog si-a dat avizul cu toate ca nu trebuia, ori militienii
nu au facut verificarile suficient de profesionist.
Si ajungem din nou la vechea problema a functionarilor statului care nu-si fac treaba.
Daca functionarii statului si-ar face treaba profesionist (si nu ar face totul doar pentru spaga)
nu ar mai trebui sa se ia masuri tot mai restrictive impotriva detinatorilor legali.
Gura pacatosului, ADEVAR graieste !!! :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply