Mesaje " DA " Liberalizare arme de foc ....
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
AKM-ul "de vanatoare", cum ii spui, nu este decat o varianta militara un pic modificata. Cele mai ample modificari au presupus inlocuirea grupului tragaci cu unul ce poate trage numai semi, modificarea carcasei sa poata accepta numai magazie "civila" de capacitate mica, inlocuirea bucsei de la finalul tevii tip 74 cu cea precedenta (sudata de teava ca sa impiedice accesul la filet), eliminarea suportului pentru baioneta si inlocuirea patului cu unul tip PSL; variantele cu cele mai mici modificari au suferit doar inlocuirea grupului tragaci. Astfel incat exista variante aflate in posesia colectionarilor dotate cu pat normal (se si poate inlocui cu unul "militar"), ce pot primi magazii de cartuse mari si chiar baioneta. La prima vedere chiar ca pare una militara. Si cand incepi sa apesi pe tragaci chiar si suna ca o automata
. Nu exista acum nicio interdictie legislativa sa detii o astfel de arma atata vreme cat nu poate trage full-auto.
Si daca este arma pentru care ai cerut si 10 cartuse, poti sa si tragi in poligon cu ea. Stiu posesori a caror singura arma este un astfel de AK, nu au decat permis de tip A si atestat de colectionar si chiar trag cu ele in poligon cand si cand.
Si daca este arma pentru care ai cerut si 10 cartuse, poti sa si tragi in poligon cu ea. Stiu posesori a caror singura arma este un astfel de AK, nu au decat permis de tip A si atestat de colectionar si chiar trag cu ele in poligon cand si cand.
Daca e vorba de arma vazuta simbata in poligon, este de airsoft sigur, daca e vorba de o arma vazuta cu alta ocazie imi cer scuze.BARTHY 2 wrote:sincer nu m-am apropiat prea mult de ea ca sa o studiez dar daca e asa cum zici tu m-am mai linistit.dcrist wrote:Ce ai vazut in poligon era o replica bine facuta pt airsoft.P. S. altii aveau originale
sper ca vorbim de aceeasi persoana si aceeasi arma