ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNU E DE ACORD
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNUL E DE ACORD
Se pare ca la nivel de UE se pregateste o surpriza si mai mare:
http://www.all4shooters.com/en/articles/law/2013/EU-proposed-gun-ban/
http://www.all4shooters.com/en/articles/law/2013/EU-proposed-gun-ban/
da...banuiesc ca daca nu prea mai au cum sa scoata camasa cu actuala oranduire, se asteapta la miscari violente de strada, nu din partea romanilor stati linisiti si pentru a preantampina o eventuala opozitie inarmata din partea cetatenilor, incearca prin masuri restrictive sa adune armele de le populatie...asa au inceput si guvernele naziste si comuniste...deci inca odata ma mira genialitatea astora de la DAESP-IGPR, care au propus in avans masuri restrictive...eu zic sa-i trimitem la Brussels, ca asa capacitati mai rar...
PS nu degeaba a zis englezul-american, ca detine o arma in primul rand pentru a se apara de abuzurile pe care le poate face statul impotriva lui...noi aici cu balada, cu miorita si cu hazul de necaz, ca de sute de ani numai de asta suntem instare...acuma ne mai infratim si cu chinezii in memoria timpurilor de alta data...cica e ,,moment istoric,,...
...mai e putin dupa ce se schimba presedintele, o sa ne infratim si cu fratele mai mare de la rasarit...atunci sa te ti, cum o sa cantam balade chinezesti pe muzica de balalaica...si cum nici la unii nici la altii nu le plac armele tinute de civili, e tocmai bine, masurile care le propun acum astia , netezesc ,,pretenia,, intre popoare...eu il propun pe Marinescu Niculae ministru la externe si pe Cosgarea Daniel, ambasador in China...geniali astia doi...iar pe Scutaru presedinte...astia oameni...si ,,sa se mai termine cu videourile,, si cu pistoalele cu bile...
PS nu degeaba a zis englezul-american, ca detine o arma in primul rand pentru a se apara de abuzurile pe care le poate face statul impotriva lui...noi aici cu balada, cu miorita si cu hazul de necaz, ca de sute de ani numai de asta suntem instare...acuma ne mai infratim si cu chinezii in memoria timpurilor de alta data...cica e ,,moment istoric,,...
Propuneri au mai fost, s.au opus nemtii,belgienii,cehii,ungurii,slovacii...Nu am nici cea mai mica tresarire .Noroc cu ei 
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
pai cu ce ma incalzeste ca s-au opus aia, daca la noi inghitim tot ca pelicanii...ce sa fac, sa ma mult la aia si sa se uite stramb ca vine emigrantul care cere arme???...este o solutie asta?..pentru o mana de imbecili care au ajuns cum au ajuns in functii de relativa decizie, sa imi parasesc tara, dat fiind ca nu sunt capabil sa ma fac auzit, sau ca imi este frica de cocotatii in functii???
Nu te incalzeste cu nimic momentan. Spuneam doar ca nu imi fac probleme suplimentare,atat.
batem din palme entuziasti ca ne viziteaza chinezii, armele le vom confisca, cred ca va fi de mare actualitate
http://www.youtube.com/watch?v=NDjpiWq699Y
si asta cu dedicatie, inca domnlui ministru Stroe, in viitor probabil tovaras...
http://www.youtube.com/watch?v=Q9dIQODEW_A
http://www.youtube.com/watch?v=gE8HNB4sKzk
http://www.youtube.com/watch?v=NDjpiWq699Y
si asta cu dedicatie, inca domnlui ministru Stroe, in viitor probabil tovaras...
http://www.youtube.com/watch?v=Q9dIQODEW_A
http://www.youtube.com/watch?v=gE8HNB4sKzk
Stie cineva ce s.a mai intamplat cu proiectul de lege ?
merge inainte...isi urmeaza cursul...mai tb sa ajunga la deputati, ultima treapta...sBogdan wrote:Stie cineva ce s.a mai intamplat cu proiectul de lege ?
Sapte dintre parlamentarii initiatori ai proiectului de modificare a legii 295 au votat DA pentru SUPERIMUNITATE. Printre ei si Scutaru.
http://www.gandul.info/politica/lista-c ... u-11754297
Benga Ioan - PSD
Emacu Gheorghe - PSD
Mircovici Niculae - Minoritati
Mocioalcă Ion - PSD
Scutaru Adrian George - PNL
Seres Dénes - UDMR
Surdu Raluca - PNL
Scarbele vor si cu sula-n c_r si cu sufletu-n rai. Sa le fie de cap !!
http://www.gandul.info/politica/lista-c ... u-11754297
Benga Ioan - PSD
Emacu Gheorghe - PSD
Mircovici Niculae - Minoritati
Mocioalcă Ion - PSD
Scutaru Adrian George - PNL
Seres Dénes - UDMR
Surdu Raluca - PNL
Scarbele vor si cu sula-n c_r si cu sufletu-n rai. Sa le fie de cap !!
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Curat murdar mon cher ! Unde esti tu Caragiale...
-
Safe&Sound
Mda, stilul pamfletar si hazu' de necaz ca si maniera de abordare in cazul de fata mi se par cel putin la fel de periculoase ca si nemernicia pe care o pun la cale parlamentarii romani.
Asa cum bine spunea un bun prieten, cea mai buna cale de a distruge o idee ori de a abate atentia de la o anume problema este de a o bagateliza, de a o duce in derizoriu.
Asa cum bine spunea un bun prieten, cea mai buna cale de a distruge o idee ori de a abate atentia de la o anume problema este de a o bagateliza, de a o duce in derizoriu.
Satira lui Caragiale are drept ţintă intocmirea nedreaptă a societăţii, destrămarea valorilor naţionale şi imitarea fără discernămant a formelor civilizaţiei occidentale,viciile regimului parlamentar, minciuna, demagogia şi corupţia din viaţa politică, lipsa principiilor democratice, ceea ce face posibilă promovarea mediocritaţii.Regimul social evocat de personajele sale este odios, insă ele nu au optat conştient pentru acest regim, fiind privite ca nişte produse ale mediului şi ,deci, sunt inocente.
in comedii, Caragiale face o critică indirectă la adresa liberalismului din vremea sa.in piesa D-ale carnavalului, unde este zugrăvită mahalaua , autorul satirizează starea de spirit, comportamentul şi psihologia personajelor ,ca efecte ale aplicării principiilor liberalismului.Satira este mult mai evidentă in piesa O noapte furtunoasă, unde personajele şi relaţiile dintre ele sunt simbolice.Jupan Dumitrache reprezintă clasa socială care constituia substratul liberalismului romanesc, Nae Ipingescu este reprezentantul formelor noi(,,guvernămntul), Rică Venturiano, redactor la Vocea patriotului naţionale, este reprezentatul categoriei intelectualilor liberali...etc, s.a.m.d No,acum intelegi de ce am postat mai devreme ''curat murdar" ?!
Si cand nu ai putere,SATIRA este o arma puternica
https://www.youtube.com/watch?v=XzOMslsRVNg
in comedii, Caragiale face o critică indirectă la adresa liberalismului din vremea sa.in piesa D-ale carnavalului, unde este zugrăvită mahalaua , autorul satirizează starea de spirit, comportamentul şi psihologia personajelor ,ca efecte ale aplicării principiilor liberalismului.Satira este mult mai evidentă in piesa O noapte furtunoasă, unde personajele şi relaţiile dintre ele sunt simbolice.Jupan Dumitrache reprezintă clasa socială care constituia substratul liberalismului romanesc, Nae Ipingescu este reprezentantul formelor noi(,,guvernămntul), Rică Venturiano, redactor la Vocea patriotului naţionale, este reprezentatul categoriei intelectualilor liberali...etc, s.a.m.d No,acum intelegi de ce am postat mai devreme ''curat murdar" ?!
Si cand nu ai putere,SATIRA este o arma puternica
https://www.youtube.com/watch?v=XzOMslsRVNg
-
Safe&Sound
Nu, nu inteleg nici acum. Satira este o forma de exprimare literara rezervata profesionistilor intr-ale scrisului, pentru noi toti ceilati se confunda cu caterinca, iar caterinca, ruda saraca a satirei, nu face decat asa cum spuneam sa abata atentia de la fondul problemei prin diminuarea gravitatii efectelor chestiunii in discutie. Cand lucrurile sunt grave, nu ar trebui sa ne mai permitem romanescul haz de necaz.sBogdan wrote:Satira lui Caragiale are drept ţintă intocmirea nedreaptă a societăţii, destrămarea valorilor naţionale şi imitarea fără discernămant a formelor civilizaţiei occidentale,viciile regimului parlamentar, minciuna, demagogia şi corupţia din viaţa politică, lipsa principiilor democratice, ceea ce face posibilă promovarea mediocritaţii.Regimul social evocat de personajele sale este odios, insă ele nu au optat conştient pentru acest regim, fiind privite ca nişte produse ale mediului şi ,deci, sunt inocente.
In alta ordine de idei, am rugamintea ca pe viitor daca va adresati mie public si faceti acest lucru "insusindu-va" texte ce apartin altor persoane sa indicati si sursa de unde ati luat cu copy/paste respectiva argumentatie. Asa e corect fata de autorul initial, asa e corect fata de mine si toti ceilalti care participa la acest forum. Multumesc.
Am incercat doar sa explic,nicidecum sa va ofensez. Imi pare rau ca nu intelegeti,nu este vina mea. Satira este intradevar "rezervata pofesionistilor intr- ale scrisului" iar Caragiale pe care l.am pomenit chiar a fost.Am zis eu ceva de ''caterinca'' sau alte ''rude sarace ale satirei''? Cred ca incercand sa impuneti un punct de vedere sau mai bine zis sa combateti o fraza,ati sarit peste aceste detalii referindu.va la ceva de care eu nu am pomenit nimic. Aveti vre.o problema cu mine sau cu fraza ''unde esti tu Caragiale''? Despre ce caterinca vorbiti? Si pana la urma permiteti.mi sa nu fiu de acord cu ''bunul dumneavoastra prieten'' si pot argumenta cu faptul ca satira (nu caterinca) lui Caragiale(un profesionist pe care l.am mentionat) este recunoscuta de zeci de ani si se va sti de ea inca alti zeci,poate sute de ani. In schimb ,de exemplu Silviu Manastire care infiereaza coruptii,fiind cat se poate de serios, in emisiunea "Dosar de politician" ...sunt sigur ca habar nu aveti despre cine sau ce a fost ultima emisiune. Poate asa intelegeti. Sper.
Oricum,consider ca v.am dat si asa prea multa atentie si nu asta este scopul meu pe acest forum de a da explicatii pentru o fraza care l.a inclus pe Caragiale. Nu am insusit nici un text,nu am pretins ca am scris acel text,de aceea am pus puncte de suspensie si etc,s.a.m.d. dar trebuia sa pun ghilimelele pentru ca era clar ca va fi unul care nu intelege. Am incercat sa va fac sa intelegeti insa daca nu am reusit,nu pot sa imi pierd timpul.Imi pare rau.
Oricum,consider ca v.am dat si asa prea multa atentie si nu asta este scopul meu pe acest forum de a da explicatii pentru o fraza care l.a inclus pe Caragiale. Nu am insusit nici un text,nu am pretins ca am scris acel text,de aceea am pus puncte de suspensie si etc,s.a.m.d. dar trebuia sa pun ghilimelele pentru ca era clar ca va fi unul care nu intelege. Am incercat sa va fac sa intelegeti insa daca nu am reusit,nu pot sa imi pierd timpul.Imi pare rau.
din cate vad aceste topic are cu totul si cu totul alt nume, este ceva de genu.. "ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNUL E DE ACORD", nu se numeste "Cum sa facem pe filozofii"!!
Sa revenim la cele de pe aici, cu privire strict la topic!
Nu are rost sa ne luam unu de altul!
Sa revenim la cele de pe aici, cu privire strict la topic!
Nu are rost sa ne luam unu de altul!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.