Poligoane În România
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Poligoane În România
Am adăugat 2 poligoane în listă, obligativitatea tragerii anuale din noua lege readuce topicul în prim-plan. 
Eu am rezolvat saptamana trecuta la frts.ro, foarte amabili, suni dimineata si te programezi.
50 lei/ora/arma
Problema este la pistol cu bila, ca trebuie sa tragi 25 de cartuse... minim si maxim.
Primesti bon fiscal si adeverinta pentru tragerea in poligon la fiecare arma in parte (serie, date posesor, etc)
50 lei/ora/arma
Problema este la pistol cu bila, ca trebuie sa tragi 25 de cartuse... minim si maxim.
Primesti bon fiscal si adeverinta pentru tragerea in poligon la fiecare arma in parte (serie, date posesor, etc)
AC 5.5
AC 6.35
AC 6.35
Adica te conditioneaza sa tragi 25 cartuse?
Pai nu este permis sa ai asupra ta doar 12?
Pai nu este permis sa ai asupra ta doar 12?
Fort 12RM
Grand Power T12M
Grand Power T12M
AC 5.5
AC 6.35
AC 6.35
Unde naibii e paragraful ala care specifica ca trebuie sa tragem 25 ? Nu's de ajuns legile ? Mai vin si astia din poligon cu reguli proprii ?kuminte wrote: Problema este la pistol cu bila, ca trebuie sa tragi 25 de cartuse... minim si maxim.
Daca nu am destule gloante, pot sa scuip spre tinta, a.i sa le iasa la numar ?
Curat/murdar... nesimtire.
Posibil ca, blestemele multor posesori de jucarii nelelate, afectati la buzunar, de modificarea legii, sa fi avut efect nefast asupra unui poligon (cel din baneasa) ?
Daca o punem de-o spirala sau ne apucam de magie neagra, poate se inchid si restul. (am eu asa un feeling ca din cauza astora suntem cotati ca imbecili si trimisi la cursuri, si..alte mizerii)
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Asa a interpretat semi-organul (poligonul) legea. M-a mai anuntat si ca sunt obligat sa anunt militia ca vin in poligon, in scris cu inscrisul inregistrat la militie, altfel nu ma primeste in poligon....dupa care m-a sunat si mi-a spus ca a fost o interpretare gresita, doar cei cu permis tip A sunt obligati sa anunte militia daca scot jucaria din casa, cei cu B nu. Nu dau vina pe nimeni, legea aia si cu miile de completari lasa loc de multe interpretari.
Asa ca...depinde cat de repede tragi cele 25 de cartuse.
Asa ca...depinde cat de repede tragi cele 25 de cartuse.
AC 5.5
AC 6.35
AC 6.35
1. Autorizaţie de ieşit în poligon se dă numai pentru armele de colecţie, permis A. Mai există şi alte poligoane,
de exemplu Valea Cascadelor.
2. Miliţia nu mai eliberează niciun act în România, a fost desfiinţată prin Decret-Lege în 1989 de către Consiliul
Frontului Salvării Naţionale, atunci când s-a reînfiinţat poliţia Română.
de exemplu Valea Cascadelor.
2. Miliţia nu mai eliberează niciun act în România, a fost desfiinţată prin Decret-Lege în 1989 de către Consiliul
Frontului Salvării Naţionale, atunci când s-a reînfiinţat poliţia Română.
S-a schimbat un "mi" cu un "po", in rest...
Dupa cate vad pe sosele, si acum ca si atunci, stau tot ascunsi la boschet asteptand sa pice "prada", {homo bush
}
Dar in vremurile cu "mi" lumea avea un oarecare respect pentru haina de pe ei, pe cand acum ...
================
O sa trec miercuri sau joi , in limita timpului disponibil pe la cascadelor, sa intreb de cursuri, de trageri, de preturi,, blabla-uri.
Dupa cate vad pe sosele, si acum ca si atunci, stau tot ascunsi la boschet asteptand sa pice "prada", {homo bush
Dar in vremurile cu "mi" lumea avea un oarecare respect pentru haina de pe ei, pe cand acum ...
================
O sa trec miercuri sau joi , in limita timpului disponibil pe la cascadelor, sa intreb de cursuri, de trageri, de preturi,, blabla-uri.
suntem obligati sa tragem cu toate armele ?kuminte wrote:Primesti bon fiscal si adeverinta pentru tragerea in poligon la fiecare arma in parte (serie, date posesor, etc)
Update detalii contact poligon Campulung : http://poligon-campulung.blogspot.ro/20 ... enesc.html
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Multumim!7Coline wrote:Update detalii contact poligon Campulung : http://poligon-campulung.blogspot.ro/20 ... enesc.html
Am fost recent in poligonul de la Orsova-Padure, Jud. Mures. O impresie f. buna, oameni simpatici si primitori, pare a fi o afecere de familie. Preturi mai bune decat prin alte parti.
De ajuns se ajunge relativ usor, din localitatea Gurghiu inspre poligon sunt sageti la fiecare intersectie, n-ai cum sa-l ratezi. Ultimii 2-3 km e drum neasfaltat, ingust, dar e pietruit si nu prea sunt gropi.
Nu stiu cat costa sa tragi cu arma proprie, nu posed.
Cu dotarile poligonului preturile erau asa:
cal 22 LR - 2 lei/buc.
pusca IMC-2 Cugir, pistoale Walther P22 si Walther PP sport
cal 9x19mm - 3 lei/buc.
carabina Beretta CX4, pistol Steyr M9
cal 12 - 3 lei/buc. la talere si tinta mobila
IJ si Baikal cu 2 tevi
cal 7,62x39 - 5 lei/buc.
WUM-1
cal 308 Winchester - 6 lei/buc.
CZ 557 Varmint cu luneta
Distanta maxima de tragere 100m, tinte de hartie plus metalice pentru pistoale
De ajuns se ajunge relativ usor, din localitatea Gurghiu inspre poligon sunt sageti la fiecare intersectie, n-ai cum sa-l ratezi. Ultimii 2-3 km e drum neasfaltat, ingust, dar e pietruit si nu prea sunt gropi.
Nu stiu cat costa sa tragi cu arma proprie, nu posed.
Cu dotarile poligonului preturile erau asa:
cal 22 LR - 2 lei/buc.
pusca IMC-2 Cugir, pistoale Walther P22 si Walther PP sport
cal 9x19mm - 3 lei/buc.
carabina Beretta CX4, pistol Steyr M9
cal 12 - 3 lei/buc. la talere si tinta mobila
IJ si Baikal cu 2 tevi
cal 7,62x39 - 5 lei/buc.
WUM-1
cal 308 Winchester - 6 lei/buc.
CZ 557 Varmint cu luneta
Distanta maxima de tragere 100m, tinte de hartie plus metalice pentru pistoale
De acord cu Vic2017. În plus, de apreciat că, de la an la an, se vede o evoluție, oamenii nu s-au mulțumit să aibă un poligon funcțional și atât,
investesc, dezvoltă, aduc echipamente noi.
investesc, dezvoltă, aduc echipamente noi.