PISTOL CU BILE PT. DAMA

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

MR.47

Re: PISTOL CU BILE PT. DAMA

Post by MR.47 »

tevez wrote:Felicitări, cred că e primul review despre Stalker. 8) O poză lângă Fort pentru comparaţie se poate?
Desigur maestre le fac de indata ce ajung acasa .Astazi sunt la serviciu si va "monitorizez" de pe telefon.mie mi se pare o arma ok la banii ei si in afara de asta ti se aseaza in mana ca naiba de bine... :P
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
tevez

Post by tevez »

MR.47 wrote:Astazi sunt la serviciu si va "monitorizez" de pe telefon.mie mi se pare o arma ok la banii ei si in afara de asta ti se aseaza in mana ca naiba de bine... :P
Cam asta concluzionasem şi eu, mai puţin partea cu aşezatu'-n mână fiindcă nu am avut ocazia. Trebuie musai să trec pe la Arrow
să văd şi Stalkerul, să mă mai benoclez o ţâră şi la Steyer, aşa cu ţeava obturată cum e el. :D
Olar

Post by Olar »

7Coline wrote:
Olar wrote:
SHADOWRIDER wrote:Salutare si LA MULTI ANI!

In primul rand vfa multumesc pentru raspunsuri. Intr-adevar Fost-ul 9/10 este o optiune intre primele iar motivele le cunoastem cu totii., Din pacate bugetul este de vreo 600 ron deci cred ca , va castiga Stalker-ul.
Stalkarul este frate mai mic al Streamerului. armwe bune la banii lor!!! nu suntem toti miliadrdari.candam umblat dupa streamer tot ma-m uitat dupa fort si grand powar si am sis asa dece sa dau eu 25000 de lei pe un pistol chiar si de otel sa fie el??? frate nam ce face cu banuii??? tot poc si nimica toata de vanataie face si declaratii dupaia daca nu si aret sau bulau........chiar aveam banii nu era problema. acuma sa nu va fie cu suparare donilor dar ciititi forumul de la inceputuri eu asa am facut. babanu sau nedumeritu avean zamake din astea prapadite cum zicet voi pana aun ajuns la fort si FORT nu avea orcine!!!acuma toti viseaza numa superpistale....cu bile :))))))))))
Cum ai obtinut tu permis ?
Scriu si citresc de 7 mii de ori mai bibn e ca tine dar am timpul limitat de stationarew pe net.nu pun baza pe corectitudine a scrisului si daca esti asa sdestept citeste legea. medical si psihologic, taxa si cazier plus doua poze.asa am obtinut permis.cred ca sint singuru care nu poosteaza prostii intai citeste si ma luati la 3pazeste cu scrisu.inportant e sa se inteleaga nu e important sa scri corect ca nu dau balalaureatu aici. capisci=?=
barthy

Post by barthy »

Olar wrote:.............
Scriu si citresc de 7 mii de ori mai bibn e ca tine dar am timpul limitat de stationarew pe net.nu pun baza pe corectitudine a scrisului si daca esti asa sdestept citeste legea. medical si psihologic, taxa si cazier plus doua poze.asa am obtinut permis.cred ca sint singuru care nu poosteaza prostii intai citeste si ma luati la 3pazeste cu scrisu.inportant e sa se inteleaga nu e important sa scri corect ca nu dau balalaureatu aici. capisci=?=
Ma, tu ai facut liceul cu Igas si cu Funeriu si nu vrei sa ne zici ! :lol: :lol: :lol:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
nashu999

Post by nashu999 »

maestre (olar) sincer ,si imi cer scuze ca te intreb.. ce nationalitate esti? asta din pura curiozitate daca esti amabil
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
cristyg85

Post by cristyg85 »

Sokeres
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
cristyg85

Post by cristyg85 »

Iar acum serios vorbind, fort 10 pt o femeie e ideal, are crosa putin mai mica decât 9le, are corpul din polimer, deci e mai uşor ..dacă nu te grabesti poate apare ceva pe bursa :)
Wolfman

Post by Wolfman »

cristyg85 wrote:Iar acum serios vorbind, fort 10 pt o femeie e ideal, are crosa putin mai mica decât 9le, are corpul din polimer, deci e mai uşor ..dacă nu te grabesti poate apare ceva pe bursa :)

Unde mai pui ca e disponibil si in varianta roz cu slide cromat: http://fortromania.ro/produse/arme-nele ... rt10r.html
Streamer 2014 titan - 10x22T
cristyg85

Post by cristyg85 »

Corect, iar frame-ul din plastic permite si lipirea unor stickere cu Hello Kitty.
dcrist

Post by dcrist »

O doamna in varsta prefera sa aiba ceva ,,serios": http://www.boortz.com/funny/homeland-security/ :wink: linkul la postat Bill pe ANCA.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
MR.47

Post by MR.47 »

tevez wrote:
MR.47 wrote:Astazi sunt la serviciu si va "monitorizez" de pe telefon.mie mi se pare o arma ok la banii ei si in afara de asta ti se aseaza in mana ca naiba de bine... :P
Cam asta concluzionasem şi eu, mai puţin partea cu aşezatu'-n mână fiindcă nu am avut ocazia. Trebuie musai să trec pe la Arrow
să văd şi Stalkerul, să mă mai benoclez o ţâră şi la Steyer, aşa cu ţeava obturată cum e el. :D
Mii de scuze de pauza prelungita o sa revin si cu pozele indata ce voi avea ceva timp disponibil am tot fost plecat plus ca am avut si un deces i familie,dar promit ca o sa le pun zilele astea ,in legatura cu steyr-ul...hmmm...nu cred ca imi e familiar modelul/am citit cate ceva despre el... dar tot fan fort raman...si mai nou vreau sa trec si la ceva pe gaz (vezi topicul meu deschis daca ai timp) vreau sa am 1 de iarna si unul de vara :twisted: ,poate ma poti ajuta cu ceva sfaturi,experienta ta in domeniul neletalelor ar fi foaaarte bine venita.

Respect!
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
Post Reply