Fort 12/17 .45 ????
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Fort 12/17 .45 ????
Sigur nu păţea nimic nici Fortul cu frame de polimer, indiferent de model. Ideea de bază e că armele nu prea au de ce să fie
scăpate jos. Mai ţineţi minte poliţistul de la Timişoara făcut în toate felurile de comentatori mai mult sau mai puţin avizaţi
pentru că i-a căzut arma pe jos în timpul intervenţiei? Sigur, omul nu avea nicio vină că "tocul rapid" nu era de calitate, dar
ce mai contează. Sigur, se întâmplă, vrei-nu vrei, dar nu e ok.
A trecut Babanu cu o maşină de peste o tonă jumate peste un Fort 17 şi n-a avut nimic. http://www.youtube.com/watch?v=62Y2b2FQapE
scăpate jos. Mai ţineţi minte poliţistul de la Timişoara făcut în toate felurile de comentatori mai mult sau mai puţin avizaţi
pentru că i-a căzut arma pe jos în timpul intervenţiei? Sigur, omul nu avea nicio vină că "tocul rapid" nu era de calitate, dar
ce mai contează. Sigur, se întâmplă, vrei-nu vrei, dar nu e ok.
A trecut Babanu cu o maşină de peste o tonă jumate peste un Fort 17 şi n-a avut nimic. http://www.youtube.com/watch?v=62Y2b2FQapE
[quote="germicor"]Azi, dupa toaleta de dimineata, din toc mi-a cazut pistolul (Fort 12) direct pe gresie si ghici .... am spart gresia. ....
Prietene, iarta-mi curiozitatea, dar tu mergi cu pistolul sa-ti faci "toaleta de dimineata" de l-ai scapat pe jos prin baie ?!?
Stiu ca in lege spune sa-l tii ori in seif ori permanent asupra ta dar...
Cu bine
Prietene, iarta-mi curiozitatea, dar tu mergi cu pistolul sa-ti faci "toaleta de dimineata" de l-ai scapat pe jos prin baie ?!?
Stiu ca in lege spune sa-l tii ori in seif ori permanent asupra ta dar...
Cu bine
Walther P88 Compact 9mm
Steyr M-A1 10x28 mm
Steyr M-A1 10x28 mm
-
anghelache
Coincidenta domnule,coincidenta!Face bine la polemica.
-
anghelache
Am un 17/.45 din caza caruia am un mers foarte tantos,ceea ce nu inseamna ca nu-mi scot palaria in fata la un F12 si nu spun "servus boierule".In civilie nu cred ca gramele in minus conteaza atat de mult(in misiune da).Mai mult conteaza un toc personalizat.Vorbesc si eu ca incepatorul in speranta ca nu gresesc si poate fac discutia mai stufoasa.
Am zis "dupa toaleta", nu "in timpul toaletei", (am sa iau treaba asta drept o gluma si nu o dezvolt), poate uitasem sa-mi suflu nasu'....
Ideea era sa va relatez prin ce a trecut saracu fort .... dar in fine.
Bine pa .
Ideea era sa va relatez prin ce a trecut saracu fort .... dar in fine.
Bine pa .
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5
-
anghelache
Chiar este o mica glumita intre prieteni.Toata lumea zambeste si se pupa ruseste
Aaaaa....si sa nu uitam ce spunea @babanu: "Un adevarat pasionat are o singura periuta de dinti atat pentru el cat si pentru arma sa."
Poate mergeam impreuna sa ne suflam nasul
Poate mergeam impreuna sa ne suflam nasul
FORT 12RM cal. 45
GAMO MD-610 cal. 5,5
GAMO MD-610 cal. 5,5
Tot in spirit de glumă;
„ Cică pe vremea lui nea Nicu, unii militieni aflati in serviciu spargeau sâmburi de caisă la greu cu CARPAȚIULUI fără a scoate incarcatorul, si cu toate astea nu s-au intâmplat incidente datorită solidei constructii a CARPAȚIULUI.”[/i
]Deci cu fortul 12 poti mai usor sparge sâmburi, nuci, faianță etc, reversul medaliei este că greutatea aceea în plus față de Fortul 17(210 grame la cal 45) se resimte serios atunci când trebuie purtat pistolul.
G1=mF12*g
G2=mF17*g
mF12>mF17
implica G1>G2
Deci si forta cu care fortul 12 va lovi solul va fi mai mare decat în cazul fortului 17, in situația în care cad(scapă) de la aceiași înălțime.
„ Cică pe vremea lui nea Nicu, unii militieni aflati in serviciu spargeau sâmburi de caisă la greu cu CARPAȚIULUI fără a scoate incarcatorul, si cu toate astea nu s-au intâmplat incidente datorită solidei constructii a CARPAȚIULUI.”[/i
]Deci cu fortul 12 poti mai usor sparge sâmburi, nuci, faianță etc, reversul medaliei este că greutatea aceea în plus față de Fortul 17(210 grame la cal 45) se resimte serios atunci când trebuie purtat pistolul.
G1=mF12*g
G2=mF17*g
mF12>mF17
implica G1>G2
Deci si forta cu care fortul 12 va lovi solul va fi mai mare decat în cazul fortului 17, in situația în care cad(scapă) de la aceiași înălțime.
Sunt foarte rezistente Forturile, cel putin eu unul am abuzat de 17-le meu in fel si chip si nu are absolut nimic. Deci nu va faceti griji, atat 12 cat si 17 rezista bine de tot la tavaleala
Sincer daca as stii ca nu mi se zgarie cromul as avea curaj sa fac un film in care imi arunc F17-le de la etajul 9, pe bune
Sincer daca as stii ca nu mi se zgarie cromul as avea curaj sa fac un film in care imi arunc F17-le de la etajul 9, pe bune
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Plus ca nu ii strica niste semne de buna scapareee..aaa... purtare
Eu am spart putin o placa de gresie in bucatarie cu 9le...
Eu am spart putin o placa de gresie in bucatarie cu 9le...
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
Si on-topic, si eu, ca si sith sunt fan fort 12, desi se intretine mai greu... daca il porti vara pe piele si nu ai grija de el, prinde o pojghita de rugina 
Mie pur si simplu nu mi-a "cazut" bine in mana 17le, mi s-a parut prea usoara crosa si simteam greutatea mansonului deasupra...poate e o chestie de gust... in schimb cand am luat 12-le in mana, nu i-am dat drumul decat pentru a putea semna factura
)
Mie pur si simplu nu mi-a "cazut" bine in mana 17le, mi s-a parut prea usoara crosa si simteam greutatea mansonului deasupra...poate e o chestie de gust... in schimb cand am luat 12-le in mana, nu i-am dat drumul decat pentru a putea semna factura
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
geony wrote:Tot in spirit de glumă;
G1=mF12*g
G2=mF17*g
mF12>mF17
implica G1>G2
eu zic ca dupa 2-3 ore te obisnuiesti si cu F14 la purtator, asta daca nu vrei sa-l porti la glezna ...
200-300 de grame nici nu le simti, iar uneori iti mai aduci aminte ca F14 are cu 3 cm mai mult, fara sa jeneze, ...
testat de mine ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems