Fort 9

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nashu999

Re: Fort 9

Post by nashu999 »

multa bafta la cioplit,dar eu am folosit mult polizorul si biaxul,mere si cu cioplitul dar trebuie sa ai mana nu jucarie
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
cristyg85

Post by cristyg85 »

Dar ai acoperit suruburile cu care desfaci manerul? :))
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
nashu999

Post by nashu999 »

simplu este acoperit cu o pasta facuta din rumegus de la pilitura + lac dai cu surubelnita mai tare si se crapa deci ramane floarea de la surub. suna-ma si ne vedem zilele astea tot vroiam sa iau ala de la tine asa il vezi pe viu.
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
sepuku

Post by sepuku »

Arata cam bine cu crosa lemnuita.Felicitari si casa de piatra ! :wink:
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
cristyg85

Post by cristyg85 »

Ca sa revin cu pareri... trage cu orice tip de munitie existenta pe piata :) si cu etna power, si cu akbc, si cu fort, cu arcul lui (2 spire taiate) si (aproape) fara blocaje.
Deja are cateva sute trase si se comporta remarcabil :P
Si e extrem de usor si comod de purtat :) poti sa il tii si in buzunar la blugi si pare ca ai un telefon (mai greu, intr-adevar :D)
Mai bine un proces urat, decat o inmormantare frumoasa...
bucuresti77

Post by bucuresti77 »

Salutare.
Sunt nou pe forum, zilele astea am obtinut permisul de port arma neletala.

Arma o iau din trei considerente:
1. hobby
2. autoaparare
3. sa fie mica

M-am tot uitat pe forum si cred ca din ce recomandari se fac aici ( sa fie totul din otel nu zamace ) as avea pe short list urmatoarele:
1. Fort 9 - observ ca nu mai e nicaieri in stoc, nu se mai aduc? La care mi-ar place tare si niste prasele de lemn.
2. Wasp r9 - dar care inteleg ca n-ar fi chiar asa de precis in 5m - poate-l mai folosesc si eu in poligon la un moment dat :)
3. Record Mod 15 - asta este din zamac? In unele magazine online scrie ca e din otel. Cine l-a vazut sau il stie, e din otel?

Multam fain!
C
tevez

Post by tevez »

bucuresti77 wrote:Salutare.
Sunt nou pe forum, zilele astea am obtinut permisul de port arma neletala.

Arma o iau din trei considerente:
1. hobby
2. autoaparare
3. sa fie mica

M-am tot uitat pe forum si cred ca din ce recomandari se fac aici ( sa fie totul din otel nu zamace ) as avea pe short list urmatoarele:
1. Fort 9 - observ ca nu mai e nicaieri in stoc, nu se mai aduc? La care mi-ar place tare si niste prasele de lemn.
2. Wasp r9 - dar care inteleg ca n-ar fi chiar asa de precis in 5m - poate-l mai folosesc si eu in poligon la un moment dat :)
3. Record Mod 15 - asta este din zamac? In unele magazine online scrie ca e din otel. Cine l-a vazut sau il stie, e din otel?

Multam fain!
C
O luăm de la 3 către 1:
Record: are mult antimoniu, ţeava e din oţel. Nu intră în competiţie cu Fort 9, joacă într-o ligă inferioară, este şi într-un calibru
mai slăbuţ, 10x22, în sensul că pe piaţă există doar PG şi UAG, mai rar Waddie, niciuna dintre ele neridicându-se la puterea dată
de cal. 9x22. A fost o armă bunicică până la apariţia celor din clasa superioară.
Wasp: SCUMP şi trage împrăştiat. Plus că nici aspectul de brichetă nu-l avantajează, are şi ceva obstacol nefiresc pe ţeavă.
Fort 9: e unul de vânzare second la un coleg de forum, îmi permit să dau link: http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=3306
Corespunde bine criteriilor tale, dacă nu vrei să aştepţi următorul import, eu zic s-o iei pe acesta second, eventual faceţi
o vizită la UTI ca să vezi ce poate Fortul 9, sunt convins că nu va fi împotrivă.
bucuresti77

Post by bucuresti77 »

@tevez

Merci mult de info si recomandari ;)
7Coline

Post by 7Coline »

Grand Power T11 in 10x28 indeplineste criteriile cautate de tine , si Fort 9,10 in 9x22.

Daca vrei sa faci poligon Fort ar fi mai ok pentru ca gasesti munitie Libra,Ozkursan la pret mic , si munitie de autoaparare AKBS.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
bucuresti77

Post by bucuresti77 »

Se pare ca noi, nu se mai gasesc. Am verificat la mld guns.
Sa vedem daca-l mai are colegul de forum.

Care ar fi magazinele din Bucuresti unde as putea gasi? Arrow nu are, MLD nu..

Merci!
Post Reply