cea mai puternica munitie pt 9mm RUBER

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Re: cea mai puternica munitie pt 9mm RUBER

Post by radu.b »

zenit wrote:ASTAZI am cumparat munitie AKBC,cand am luat pistolul am cumparat OZKURZAN ETNA POWER.Astazi am testat cu FORTUL meu cele doua munitii si am constatat ca AKBC este DUBLU de puternica fata de cealalta.NICI NU SE COMPARA.NU EXISTA TERMEN DE COMPARATIE credetima.....E pacat,ca se arunca afirmatii COMPLET nefondate si neavizatii le iau de bune.
Buna ziua.
Ca si recomandare personala. Indiferent cat de puternica si cat sunteti de multumit de munitia folosita luati in calcul ca tubul de otel uzeaza prematur arma. Puteti sa nu ma credeti, dar ganditi-va de ce oare toti producatorii de munitie (de vanatoare, militara, de tir, majoritatea celor de autoaparare) prefera alama in locul otelului desi este mai scumpa. Si mai sunt reglementarile C.I.P. care impun pentru munitia de autoaparare limite care sa elimine pericolul ranirii.
Este parerea mea.
Cu respect.
zenit

Post by zenit »

Arata-mi si mie stimabile jordan_23 unde am folosit eu termenii munitie turceasca,vulcan vezuviu?!Ai mancat ceva stricat,baut,visat,sau chiar ai ALTE INTERESE ca improsti asa cu noroi si cataloghezi in functie de timpul probabil.
ARATA-MI TE ROG UNDE AM FOLOSIT EU CUVINTELE PE CARE SUSTII CA LE-AM FOLOSIT?
LA FEL DE "OBIECTIVI" SUNTETI LA TOATE CAPITOLELE?
EU UNUL M-AM LAMURIT.
SALVE>
radu.b

Post by radu.b »

dcrist wrote:Pentru cei care cauta cel mai puternica arma scurta din lume si munitia cea mai buna pentru stoparea adversarului, astea sunt si fac reclama pe fata: http://www.vincelewis.net/60magnum.html :wink:
Buna ziua.
Asa ceva a mai fost la noi pe forum, inclusiv clipul. Ceva asemanator exista si la S&W revolverele din gama 500Mag. Am vazut revolver de colectie Leopold Gosser 1878 cal.12mm (nu ca la armele de vanatoare!) cu care a fost dotata cavaleria austro-ungara pana in jurul anului 1900 si folosea munitie de carabina. Va dati seama ce mana trebuia sa aibe cel care tragea cu el.
Cu respect
aurorauno

Post by aurorauno »

O singura nelamurire:Cum arata o arma cu glont si cum arata o arma cu bila de cauciuc?
Poza cu arma mea am mai pus,daca insisti mai pun,factura nu o tin la mine ca ti-o aratam,permisul e ca la toata lumea,verde si urat,buletin nu am,am carte de identitate!
Acum e randul tau! :lol: "Salve" :oops:
OFFTOPIC: Mi-e dor de Barthy,unde o fi?Sper ca e bine sanatos ,n-a mai postat nimic,nici "La multi ani" nu am avut ocazia sa-i spun! :(
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
zenit

Post by zenit »

MULTUMESC MULT d-le Radu pt raspuns si va dau dreptate.E logic ca tuburile metalice uzeaza in timp prematur arma.Dar cei interesati de aceasta problema atunci cand cumpara o munitie cu tubul galben ar fi bine sa o testeze cu magnetul,deoarece,de exemplu pe tubul de OZKURZAN prinde magnetul,deci si acesta,desi este galben e metalic.
Mai exista o obtiune a posesorului de arma si anume aceea ca in poligon unde trage multe gloante si unde PUTEREA DE STOPARE nu are nici un rol,ci numai PRECIZIA,sa foloseasca munitie cu tubul din ALAMA(nu doar cu tubul galben,ca nu a rezolvat nimic asa),iar in afara poligonului,unde sa dea DOMNUL sa nu fie nevoie sa traga nici un glont(deci unde se trage f putin sau DELOC)sa foloseasca munitia cu PUTERE DE STOPARE ce mai mare,chiar daca aceasta are tubul din metal.
Cu stima.
zenit

Post by zenit »

Tot pt d-l Radu.
Deocamdata asa cum stie toata lumea,la arme cu glont nu poate ajunge in tara in care traim decat patura sociala favorizata,adica:militieni,procurori,magistrati,etc.Eu din pacate sau nu,nu fac parte din aceasta patura sociala si nu am dreptul sa detin asa ceva.
Scuze pt. exprimarea gresita in legatura cu "glontul";"deformare profesionala"-sunt vanator din 1990 si fericitul posesor a multor arme cu glont.
Inca o data :SCUZE.Termenul era intr-adevar bila de cauciuc,un domeniu in care sunt un NOVICE.
Cu respect.
zenit

Post by zenit »

Pt aurorauno.PUNE-O D-LE,CE MAI STAI?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zenit

Post by zenit »

jordan_23, unde ai disparut?ASTEPT LAMURIRI! :mrgreen:
zenit

Post by zenit »

Pun pariu ca nu aveti mai mult de 16-17 ani. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anubis2612

Post by anubis2612 »

Doamne omule ce stresat/stresant esti...chill

5 postari consecutive, vrei sa te lupti cu toata lumea pe aici?
zenit

Post by zenit »

In nici un caz.Ma deranjeaza doar modul unora de abordare a subictului.Nu poti discuta nimic la obiect,ca vin cu suspiciunile si poantele lor expirate deviand discutia de fiecare data, fara sa vina cu argumente,cu ceva concret,constructiv.Sa lase pe altii sa discute normal pe forum,iar daca vor altceva sa schimbe forumul.
Cu stima.
aurorauno

Post by aurorauno »

Uite domne iti fac pe plac,acum astept sa pui si tu!Si daca e vreo unul care trebuie sa schimbe forumul acela esti tu,noi am ajuns primii aici :D
Lasand gluma la o parte nu ai discutat nimic la obiect,ne spui ca ai descoperit ca munitia respectiva e de 2 ori mai puternica decat cea turceasca,fara sa ne povestesti cum ai facut testul,in ce parametrii,eventual niste poze,asta ti se pare la subiect?Discutam si la misto si constructiv,dar cu ceva in spate,nu doar afirmatii.Tu ce ai spus concret?
Glumim cand vedem ca bati campii,nu in alte cazuri.
Oricum ai ceva in comun cu foxyproxy,pardon,foxy nu stiu cum,amandoi inca traiti in vremea comunismului,habar n-aveti ca nu mai exista Militie de vreo 21 de ani :lol:
Attachments
DSCN3914.jpg
DSCN3914.jpg (183.92 KiB) Viewed 9879 times
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
sith

Post by sith »

zenit wrote:Pun pariu ca nu aveti mai mult de 16-17 ani. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
D-le @zenit, asfintit, foxy..., nedu..., inarip..., etc., aveti stilul caracteristic, d'aia va recunoaste lumea de pe forum ...
aurorauno wrote:Uite domne iti fac pe plac,acum astept sa pui si tu!Si daca e vreo unul care trebuie sa schimbe forumul acela esti tu,noi am ajuns primii aici :D
Eu zic sa nu te pui la mintea lui, ca asta vrea ... Aveam o oarecare stima pentru el ... se pare ca m-am inselat. Cu porcari de genul asta nu-ti mai vine sa intrii pe forum.
Ce pot sa faca unii, doar pentru a-si vinde puscoacele .

Pentru @zenit asta - Exista forumul GP, de ce nu postezi acolo?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
tevez

Post by tevez »

Nu putem pune poze de buletin sau carte de identitate, în ziua de astăzi datele personale ale cetăţenilor sunt furate zilnic.
Zenit, fără supărare, au fost cazuri de "clone" şi e normal ca lumea "să sufle şi-n iaurt". Cu cei cu care ne-am întâlnit pe la
poligoane sau ne-am auzit la telefoane măcar discuţia este mai puţin încărcată de suspiciuni, e oarecum firesc. Nu e ok să
dai datele personale pe net dar cumva e bine să ştim că partenerul de dialog nu e un alt coleg care face mişto de plictiseală
sau cu alt scop. Culmea e că tocmai nedumeritu, care e presupus a fi clonă în cazurile de faţă, a propus un sistem din ăsta
de idetificare a userilor pentru a preveni astfel de cazuri.
Încă ceva, sunt useri vechi, care se ştiu de mult şi obişnuiesc să-şi facă mici glumiţe, înţepături, etc., unele numai de ei
înţelese...se întâmplă pe mai toate forumurile, e ceva normal. :P
Nu ştiu care e cea mai puternică muniţie în 9 mm, dar propun să le mai înşirăm odată aici, pentru userii mai noi. Ar fi cam
astea: Snail, Libra, YAS, Oskursan, Etna Power (care-i tot oskursan dar mai puternică), Fort şi AKBC. Continuaţi voi cu
detalii sau alte branduri pe care le-am omis.
tevez

Post by tevez »

radu.b wrote:
dcrist wrote:Pentru cei care cauta cel mai puternica arma scurta din lume si munitia cea mai buna pentru stoparea adversarului, astea sunt si fac reclama pe fata: http://www.vincelewis.net/60magnum.html :wink:
Buna ziua.
Asa ceva a mai fost la noi pe forum, inclusiv clipul. Ceva asemanator exista si la S&W revolverele din gama 500Mag. Am vazut revolver de colectie Leopold Gosser 1878 cal.12mm (nu ca la armele de vanatoare!) cu care a fost dotata cavaleria austro-ungara pana in jurul anului 1900 si folosea munitie de carabina. Va dati seama ce mana trebuia sa aibe cel care tragea cu el.
Cu respect
Din câte reţin, Arrow a vândut câteva din astea:
http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... rrorView_Y
Cred că au o putere de stopare destul de bună. Nu ca pistoalele noastre cu bile de cauciuc, desigur, dar sunt bunicele. :lol:
Last edited by tevez on Tue Mar 22, 2011 3:31 pm, edited 1 time in total.
Post Reply