radu.b wrote:Buna ziua.
Intervin pentru ca s-a ajuns prea departe cu acest domn nedumeritu. Inca odata m-am convins ca varsta si bunul simt nu prea au vre-o legatura. Am hotarat sa-l exclud de pe acest forum.
In fine,v-a luminat Dumnezeu !
A inceput curatenia de primavara! Dar fac pariu ca o sa intre sub un alt nick.
La el e boala, ceva la cap plus multa,foarte multa nesimtire.
Duca-se-n ....polonia!
Buna ziua .
Nu stiu cat de mult ne-a luminat. Oricum faptul ca l-am suportat atat de mult nu face decat sa-i contrazica lamentarile de pe alte forumuri.
Cu respect.
da ai dreptate maine voi vedea exact cum stau treburile,chestia cu siguranta e o buba mi-au spus multi colegi de serviciuarmurieri vechi in meserie mi-au atras atentia despre aceasta problema tot ei incercau sa ma convinga si ptr optiunea streamer 2014 dar ai mare dreptate mircea pina nu simti in mana ..(eu fiind si maseur a doua meserie, ):) cum spuneam pana nu vad cum sta in mana nu mai zic nimic o a doua problema este ceea ce spun cei mai in varsta ...siguranta...
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
Eu nu o vad ca o problema siguranta... insemna ca revolvere nu sunt sigure?
Oricum parerea ti-o faci cand le "palpezi" pe fiecare!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm "No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
aurorauno wrote:Eu nu o vad ca o problema siguranta... insemna ca revolvere nu sunt sigure?
Oricum parerea ti-o faci cand le "palpezi" pe fiecare!
Aşa este, sunt destule pistoale care folosesc acest sistem, nu sunt probleme de siguranţă, mai degrabă te obişnuieşti greu cu
trăgaciul. Sunt curios cum va arăta Fortul 10 integral oţel. Ideea e bună, mult prea greu nu cred să fie în varianta "steel" dar,
vorba unui prieten, parcă era mai kusher aşa, cu polimer.
sincer voi reveni cu detalii maine aflu exact cind voi ajunge in bucuresti si ma opresc direct la magazin ptr detalii.cred ca ai dreptate cu obisnuinta ,momentan am un zoraki 914...nu stiu cum va fi dar daca mi se va parea ciudat sau pur si simplu imi va displace am si un second plan ...am citit toate cele 23 de pagini de pe forum cu streamer 2014( am citit si pagina de pe site-ul frabicantului luata tot din aceeasi discutie)si imi pare ok ptr un incepator mai ales acum am zoraki.. dar cum spuneam este second plan...stima
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
Eu am Fort 10, e o arma suficient de usoara/mica sa o porti zilnic. Neaparat sa o tii in mana inainte sa o cumperi. Pentru o persoana cu mana mai mare, crosa este mica. Eu am 1,80 si mana normal proportionata si nu ma plang.
Daca mergi des in poligon, poti cumpara o arma ceva mai mare. Pentru autoaparare si purtat zilnic, e ok.
am reusit in sfarsit sa ajung la magazin, cateva pareri personale..in care,chiar as vrea sa existe pareri contra deoarece asa mai invat cate ceva...streamer 2014,frumos si aproape identic cu zoraki dar teava propiuzisa foarte larga (am masurat cu o bila de 9 mm) ma intreb oare daca bila iese dupa acele sicane destul de zdrentuita ,intra in acea teava larga lovindu-se de peretii acesteia oare mai are directie? fort 10 o jucarie extrem de frumoasa si potrivita pe mana dar sincer pe tragaci trebuie sa apesi nu gluma...record cop.. lipsa pe stoc.... fort 17 r sincer la cat nu ma prea pricep eu,dar imi pare ideal... deci cu riscul de a mai astepta 2-3 spt ptr a mai completa la buget fort 17 va ramine.. cu multumiri celor care si-au exprimat parerile si m-au sfatuit au fost de bun augur dar cineva care a scris ,ca pana nu pui mana pe el e greu sa te decizi a avut mare dreptate . stima
Joi seară mai era un Record Cop pe bilă, se pare că s-a dat, era şi ieftin, vreo 6 milioane.
Ai dreptate cu 17-le, este foarte ok ca armă, este şi prima armă din oţel adusă de câţiva temerari din Republica Moldova
mai întâi şi după aceea importată din Ucraina de către MLD Guns.
am gresit putin mai aveau un record dar era doar expus si era nefunctional si la mana a II a deci concluziv l-am vazut,practic mi-a spus ca nu cred sa mai aduca ptr ca nu se vand
Imi permit sa intervin si eu cu scuzele de rigoare pt off topic pt ca am vazut in postarile anterioare mentionarea numelui ROMSDC,
De aceea doresc sa va spun ca sa fie clar pt toata lumea ca asociatia noastra nu are absolut nici o legatura cu afacerile pe care le desfasoara dl. Dan Z(nedumeritu).
dingo20 wrote:Imi permit sa intervin si eu cu scuzele de rigoare pt off topic pt ca am vazut in postarile anterioare mentionarea numelui ROMSDC,
De aceea doresc sa va spun ca sa fie clar pt toata lumea ca asociatia noastra nu are absolut nici o legatura cu afacerile pe care le desfasoara dl. Dan Z(nedumeritu).
Buna ziua.
Cred ca nimeni nu s-a indoit vreodata de acest lucru... .
Cu respect.