cind sa folosesti arma

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

aurorauno

Re: cind sa folosesti arma

Post by aurorauno »

dandana wrote:Sincer va spun ca la juma de pret fata de o bila iti iei un letal, si atunci scapi de toate durerile de cap. Exista riscul sa te prinda cu el, dar sincer este absolut imposibil la noi in tara.
Cum naiba sa ai un pistol la tine,ilegal,si scapi de toate durerile de cap?Doar daca ai ceva probleme psihice nu ai stres!!!Si mai e si imposibil sa te prinda?Si e si la jumatate de pret(banuiesc ca nu decat un Streamer :lol: :lol: )...tu esti sigur de ce spui?Dupa tine se vand la colt de strada,cum vand astia petarde acum de revelion...Si mai sunt si zeci de mii de arme letale ilegale(bine ca nu milioane)...dupa care statistica? .....Sa inteleg ca traiesti in Cecenia sau prin care parte a globului?
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
sith

Post by sith »

Faptul ca nu se da voie la letale tine de cat de incuiati sunt astia de la conducere. Daca ai o arma, cu cat e mai arma devii mai responsabil, parerea mea. O sa vedem peste catva ani efectele armelor neletale cand cei fara vreo jena legala se vor duela pe strada cu titlul " de data asta e o atentionare...".
Daca se legifera ca in Moldova privind obligativitatea detinatorilor de arme sa intervina cand viata cuiva e in pericol era cu totul altceva ...
D'aia la ei criminalitatea a scazut la o treime ....
Nu mai era Placinta junior asa sprinten sa-l calce pe ala, ca de ... mama-i senator ..., si apoi sa-i faca plangere penala aluia care l-a oprit poate de la crima
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
dandana

Post by dandana »

doar din pura curiozitate si pentru cultura nmea generala..............exista amortizoare pentru pistoalele cu bila de cauciuc?
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
tevez

Post by tevez »

dandana wrote:doar din pura curiozitate si pentru cultura nmea generala..............exista amortizoare pentru pistoalele cu bila de cauciuc?
N-am auzit dar nu ştiu dpdv tehnic dacă e posibil. Şi aşa bila aia se chinuie să iasă din ţevile respective...
Şi oricum nu prea ar avea rost, zgomotul te ajută, are impact psihologic şi atrage atenţia celor din jur
care, cu acordul domnului Ciocan proaspăt dat pe "silent" de şefi, ar putea interveni sau fi martori de
folos mai apoi. Nu ştiu în lege dacă e specificat ceva la neletale în sensul ăsta, cert e că prin ţările mai
evoluate ca legislaţie a armelor e nevoie de autorizaţii specialae pentru a avea amortizor la armă (la cele
letale că ei nu prea umblă cu bile de cauciuc) sau chiar sunt rezervate numai pentru trupele speciale.
dandana

Post by dandana »

de aceea am intrebat ca nu vedem tehnic cum se poate ....dar am zis ca poate simtul meu tehnic nu este atit de dezvoltat :lol:
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
tevez

Post by tevez »

dandana wrote:de aceea am intrebat ca nu vedem tehnic cum se poate ....dar am zis ca poate simtul meu tehnic nu este atit de dezvoltat :lol:
Nu e exclus să se poată fabrica aşa ceva dar riscul să rămână vreo biluţă rătăcită prin el ar fi mare şi
oricum utilitatea e discutabilă. Nici la lisă pentru multă lume nu pare posibil să pui amortizor dar se poate.
http://www.youtube.com/watch?v=-cz8uZWt ... re=related
Post Reply