K-100 - un alt fel de handgun

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

aurorauno

Re: K-100 - un alt fel de handgun

Post by aurorauno »

Pai si unde trage,pe camp? Oricum domnul Zaharia,o tineti numai intr-o reclama si pentru mine,ca viitor (viitor apropiat) cumparator ,de exemplu,nu ma convingeti,dimpotriva,atata reclama ma face sa va evit magazinul,putina modestie e buna cateodata,lasatii pe cei care va vor cumpara sa va laude,altfel ajungem la vorba aia " lauda-ma gura ca d-aia iti dau de mancare! "
A,si inca ceva :
nedumeritu wrote:Cei cu drept la glontz, ori au deja, ori nu sunt interesati
Mai e o categorie,vor urma sa aiba!O cantitate deloc de neglijat,daca vreti sa va mearga afacerea!
violiv wrote:Sincer, ma indoiesc ca jumate din ei stiu cu adevarat ce inseamna o arma
Sunteti generos cand apreciati la jumatate,eu spun ca nici un sfert!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Oare poligonul de la UTI care are toate autorizatiile necesare, ce cusur are?
Inainte de arunca in stanga si indreapta cu legi mai bine v-ati interesa un pic se situatia in teren.
Daca, prin absurd, cineva are contract cu ei, hm?, ce se intampla.
E legal, e oficial, cu instructori pe linia de tragere, cu ROI semnat de luare la cunostinta,
cu asistenta medicala si tot tacamul.
Se mai opune cineva?
In afara doar de cei care chiar nu vor ca asa ceva sa se intample.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
violiv

Post by violiv »

N-am zis nimic de poligon. Nu-i treaba mea si cred ca au absolut toate hartiile in regula.

Partea mai proasta este ca eu n-am voie sa ma duc pe la ei si sa "probez" adevaratele arme pentru ca n-am in permisul de port si folosire asa ceva si nici nu sunt inscris la cursul de arme pentru obtinerea unuia, indiferent de cat de * e asistenta medicala si de priceput e instructorul de tir.
Legea noastra cea mareata imi interzice asta clar, negru pe alb ... la asta se referea "nedumerirea" mea si nu la calitatile reale ale oamenilor sau scriptice ale poligonului. Sincer, daca in imediata mea apropiere s-ar deschide un poligon, as lucra gratis ca medic la trageri si la fel de gratis juma de norma ca "ajutor de bagator de sama" pe langa instructorul de tir...toata consideratia mea reala pentru oricine a deschis sau intretine un poligon de trageri privat in zilele noastre.
Ba mai mult, daca prin intamplare as fi pe acolo si as lua la cunostinta ca unul ce n-are drept trage cu o arma, tot legile noastre m-ar strange un pic de oute c-am stiut si n-am zis mai departe.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

violiv wrote:N-am zis nimic de poligon. Nu-i treaba mea si cred ca au absolut toate hartiile in regula.

Partea mai proasta este ca eu n-am voie sa ma duc pe la ei si sa "probez" adevaratele arme pentru ca n-am in permisul de port si folosire asa ceva si nici nu sunt inscris la cursul de arme pentru obtinerea unuia, indiferent de cat de * e asistenta medicala si de priceput e instructorul de tir.
Legea noastra cea mareata imi interzice asta clar, negru pe alb ... la asta se referea "nedumerirea" mea si nu la calitatile reale ale oamenilor sau scriptice ale poligonului. Sincer, daca in imediata mea apropiere s-ar deschide un poligon, as lucra gratis ca medic la trageri si la fel de gratis juma de norma ca "ajutor de bagator de sama" pe langa instructorul de tir...toata consideratia mea reala pentru oricine a deschis sau intretine un poligon de trageri privat in zilele noastre.
Ba mai mult, daca prin intamplare as fi pe acolo si as lua la cunostinta ca unul ce n-are drept trage cu o arma, tot legile noastre m-ar strange un pic de oute c-am stiut si n-am zis mai departe.
Sa o luam de la celalalt capat.
La Joita se poate trage.
La talere sau in poligonul de jos, cu pistolul. Cu glont.
Sunt cateva conditii impuse acolo.
Este necesar sa fii inscris la un club de tir.
Este necesar sa ai cursul de arme letale absolvit.
Daca vrei sa vii cu arma ta pe glont, trebuie sa o ai pe permis. Daca nu, ... atunci va sa zica... nu o ai :lol:
Trebuie sa urmaresti si sa respecti intocmai regulamentul intern al poligonului.
Intra pe site-ul lor sau la UTI si afli conditiile.
La noi de exemplu, GPI organizeaza cursuri de arme neletale, adica le are in pregatire, licentele si aprobarile exista deja.
Mai multe detalii pe PM.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tdalin

Post by tdalin »

Dar la gama de pistoale GP pe glont ce preturi aveti,ca pe site nu apare nimic?
Imi place acest pistol, K100 MK7 X-TRIM, si as vrea sa stiu daca ma incadrez cu bugetul.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tdalin wrote:Dar la gama de pistoale GP pe glont ce preturi aveti,ca pe site nu apare nimic?
Imi place acest pistol, K100 MK7 X-TRIM, si as vrea sa stiu daca ma incadrez cu bugetul.
O sa le aducem la finele lunii, birocratia ne omoara. Sunt comandate si platite.
Daca vezi ultimul X-Trim, ramai bouche-be, eu nu am prins aer o buna bucata de vreme dupa ce l-am vazut.
Este cu slide-ul lung si teava mai lunga decat versiunea initiala. Cu vreo 3 cm. Tragaciul functioneaza astfel de il
misti cu o pană. Slide cu taieturile ale, otel inox, lustruit, masiv. Merge ca uns, nu simti cand culiseaza.
Nu are nici recul parshivul. Nu scoate coroana tevii de pe tinta dupa fiecare lovitura.
Oricum, preturile vor fi rezonabile si cum avem memorie buna, vom sti sa alegem din clienti pe cei ce se inscriu
la conditiile de a cumpara in rate fixe, fara dobanda. De urmarit evolutia.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
sakefo

Post by sakefo »

mai fratilor, lamuriti-ma si pe mine cu un subiect. Sunt posesor de arma cu aer comprimat, permis si cele toate legale. Cred ca se confunda notiunea de arma de tir cu cea de aer comprimat. Adica, teoretic, din cate mi-a spus chiar seful de serviciu de la arme , daca vreau sa trag cu arma, trebuie sa fac o notificare, sa mi-o aprobe, etc. aici cred ca se naste confuzia intre o arma cu aer comprimat (nu tir) si cea cu adevarat de tir. daca e cineva care cunoaste problema, nu cred ca trebuie sa merg mai departe in explicatii, iar daca nu scriu unde trebuie, pardon. chiar sunt f. suparat, iar ca sa stau sa studiez legea, care are o mie de ,,upgrade-uri'' de cand a aparut, e mult de citit si m-am saturat pana in gat de studiat legi, incilcite. cu consideratie pentru raspunsuri lamuritoare
violiv

Post by violiv »

Dupa ultimul up-grade de care stiu (il gasesti pe aici pe forum daca sapi) cu arma cu aer comprimat poti sa tragi in orice spatiu delimitat si-n care n-au acces persoane straine tie decat cu voia ta. Spatiul acesta poate fi propria bucatarie sau curtea din spate a vecinului cand stati la o bere. Nu-ti trebe niciun fel de aprobare de la politie ca sa faci asta numai ca nu trebe sa deranjezi vecinii ca sa nu te reclame :mrgreen:
Post Reply