Rezultate Testari - vol. II
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Rezultate Testari - vol. II
nu stiu daca o sa reushesc sa fac asta dar avand in vedere faptul ca atunci cand l-au omorat pe asta s-a folosit bila nu glontz...http://www.realitatea.net/rss_social_ra ... 37682.html
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. 

La voi la Craiova , se pare ca ciorile au rulmentiCooLT2006 wrote:La Chirurgia de la noi din craiova se scot lunar bile din "ciori"...si au fost trase de la distantza...
Vrem poze,
auzi... dar care-i mai neagra: cioara sau bila?
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
In cazul de mai sus din 2009 s-a folosit revolver cal. 38 glont sau cel putin asa au declarat dupa autopsie politistii.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Ăla care l-a îmuşcat pe Caiac a avut şi o armă deţinută legal dar şi una luată pe şustache, cu gloanţe.dcrist wrote:In cazul de mai sus din 2009 s-a folosit revolver cal. 38 glont sau cel putin asa au declarat dupa autopsie politistii.
Proştii anti-arme au sărit 5 metri în sus "de ce i-a dat poliţia dreptul să aibă arme la ăla?"
Fără să ţină cont că:
- individul nu avea cazier şi pentru ăla al lui cu gaze nici nu trebuia într-o vreme şi poliţia nu-i poate
refuza emiterea permisului de armă pe motiv că e gras şi tatuat.
- cu toate politicile sovietice de restricţionare a cetăţeanului la autoapărare, Mavriche şi-a făcut rost
de armă fiindcă, nu-i aşa, se învârtea într-un anturaj periculos.
- răposatul a dat cu cuţitul în criminal, acesta fiind într-un fel de "self-defense", dacă nu folosea arma
ilegală murea el şi poate acum băgau în sfârşit Certificat de Deţinător pentru cuţitele de bucătărie,
principalele arme cu care se omoară conaţionalii noştri între ei, după maşini şi la concurenţă cu leviere,
răngi şi pari, care de asemenea ar trebuie date doar cu notifiare. Cu alte cuvinte pistoalele suferă
nevinovate de prăfuire-n raft.
Revenind la topic, crima de la Craiova este un test nefericit dar reuşit: un agresor poate fi oprit cu
o armă adevărată, pe când timişoreanul care s-a apărat legal a murit, Dumnezeu să-l ierte.
În România dacă ne atacă cineva cu un cuţit se poate ajunge la puşcărie sau la morgă, funcţie şi de arma
deţinută.
Apropo, cum o fi mai evoluat cazul acesta?
http://www.agenda.ro/news/news/17774/cr ... n-gat.html
pai se pare ca au ceva dovezi...cam greu sa-i gaseasca insa daca nu-s infractorii in baza de date a politiei...in schimb cred ca ar putea cauta dovezi in ceea ce priveshte traseul masinii omului de afaceri...nu stiu de ce am vaga impresie ca si masina are un dispozitiv tip gprs...am vazut ca este o scoda cu insertii de mahon si piele alba...

adica intra cu masina pe net?
hedone wrote:adica intra cu masina pe net?
ha'ha

-
nedumeritu
Am reusit sa termin, organizez si sa public testarile cu T910 cu doua tipuri
de munitie in doua calibre, 9 mm si 10x22 si cu versiunile de munitie
modificata/sertizata si normala.
Datele sunt interesante si munitia Snail de 9 mm rubber adusa de Arrow isi spune
iarasi cuvantul.
Pe bara de jos la sectiunea "teste" gasiti tabelele cu datele comparative.
Intrati aici si trageti concluziile.
de munitie in doua calibre, 9 mm si 10x22 si cu versiunile de munitie
modificata/sertizata si normala.
Datele sunt interesante si munitia Snail de 9 mm rubber adusa de Arrow isi spune
iarasi cuvantul.
Pe bara de jos la sectiunea "teste" gasiti tabelele cu datele comparative.
Intrati aici si trageti concluziile.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else