MISHU_92 wrote:In primul rand tuturor celor care viziteaza acest topic le zic respectuos BUNA SEARA
M-a hotarat in privinta pistolului o sa aleg Rohm-ul rg 88 10x22t (bugetul fiindu-mi subtiat) maine o sa fac fisa psihologica si atat in rest am toate actele , deci maine imi voi depune actele pentru notificare , si sper ca pana pe 20 iunie sa imi pot procura pistolul. M-au cam intrebat pentru ce imi trebuie o arma avand in vedere ca am facut 18 ani acum 4 zile .
Raspunsul hotarat : VREAU SA MERG IN POLIGON ALATURI DE CEI CARE AU EXPERIENTA MAI MULTA IN DOMENIUL ARMELOR SI O STEA IN PLUS LA SIGURANTA NICIODATA NU STRICA. maine voi da testul psihologic dar nu prea stiu in ce consta

dar o sa ma descurc . Inca o data va multumesc tuturor care ati lasat un comm pe acest topic . Sa aveti o seara buna
Dupa cum scrii se pare ca esti un tip echilibrat si instruit pentru varsta ta. Si ai mai citit si altceva in afara de un bilet de metrou.
Imi permit un sfat la testare; vrei sa treci testul? NU incerca sa dai raspunsuri ocolite sau sa pacalesti testul!!!
Daca este testul celor din sistem, folosit in mod uzual, este prevazut in mod special cu rutine si subrutine care sa te elimine fix
cand crezi tu ca i-ai imbrobodit mai bine.
In realitate psihologii care l-au facut chiar stiu sa se puna "in papucii celui testat" si au prevazut cam tot ce se putea prevedea.
Raspunde sincer, fara patima sau emotii inutile. Sunt intrebari de bun simt iar restul sunt fix teste de inteligenta, concentrare si alte alea, de evaluare
a nivelului la care te situezi.
Nihil Sine Bafta Est.
Si bafta iti si dorim cu totii.