VA rog a ma indruma corespunzator

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

MISHU_92

Re: VA rog a ma indruma corespunzator

Post by MISHU_92 »

In primul rand tuturor celor care viziteaza acest topic le zic respectuos BUNA SEARA

M-a hotarat in privinta pistolului o sa aleg Rohm-ul rg 88 10x22t (bugetul fiindu-mi subtiat) maine o sa fac fisa psihologica si atat in rest am toate actele , deci maine imi voi depune actele pentru notificare , si sper ca pana pe 20 iunie sa imi pot procura pistolul. M-au cam intrebat pentru ce imi trebuie o arma avand in vedere ca am facut 18 ani acum 4 zile .
Raspunsul hotarat : VREAU SA MERG IN POLIGON ALATURI DE CEI CARE AU EXPERIENTA MAI MULTA IN DOMENIUL ARMELOR SI O STEA IN PLUS LA SIGURANTA NICIODATA NU STRICA. maine voi da testul psihologic dar nu prea stiu in ce consta :?: dar o sa ma descurc . Inca o data va multumesc tuturor care ati lasat un comm pe acest topic . Sa aveti o seara buna
nedumeritu

Post by nedumeritu »

MISHU_92 wrote:In primul rand tuturor celor care viziteaza acest topic le zic respectuos BUNA SEARA

M-a hotarat in privinta pistolului o sa aleg Rohm-ul rg 88 10x22t (bugetul fiindu-mi subtiat) maine o sa fac fisa psihologica si atat in rest am toate actele , deci maine imi voi depune actele pentru notificare , si sper ca pana pe 20 iunie sa imi pot procura pistolul. M-au cam intrebat pentru ce imi trebuie o arma avand in vedere ca am facut 18 ani acum 4 zile .
Raspunsul hotarat : VREAU SA MERG IN POLIGON ALATURI DE CEI CARE AU EXPERIENTA MAI MULTA IN DOMENIUL ARMELOR SI O STEA IN PLUS LA SIGURANTA NICIODATA NU STRICA. maine voi da testul psihologic dar nu prea stiu in ce consta :?: dar o sa ma descurc . Inca o data va multumesc tuturor care ati lasat un comm pe acest topic . Sa aveti o seara buna
Dupa cum scrii se pare ca esti un tip echilibrat si instruit pentru varsta ta. Si ai mai citit si altceva in afara de un bilet de metrou.
Imi permit un sfat la testare; vrei sa treci testul? NU incerca sa dai raspunsuri ocolite sau sa pacalesti testul!!!
Daca este testul celor din sistem, folosit in mod uzual, este prevazut in mod special cu rutine si subrutine care sa te elimine fix
cand crezi tu ca i-ai imbrobodit mai bine.
In realitate psihologii care l-au facut chiar stiu sa se puna "in papucii celui testat" si au prevazut cam tot ce se putea prevedea.
Raspunde sincer, fara patima sau emotii inutile. Sunt intrebari de bun simt iar restul sunt fix teste de inteligenta, concentrare si alte alea, de evaluare
a nivelului la care te situezi.
Nihil Sine Bafta Est.
Si bafta iti si dorim cu totii.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

Multumesc frumos pentru sfat domnule NEDUMERITU :D asa o sa fac la test . Pe la ora 16 maine o sa va comfirm ce am rezolvat . Inca o data multumesc frumos si sa aveti o seara buna !
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA DIMINEATA DOMNILOR

AM FOST IERI LA EXAMEN SI MI-A DAT AVIZUL PSIHOLOGIC . AZI MA DUC LA POLITIE DUPA CE IES DE LA SCOALA SA IL DEPUN .
MULTUMESC INCA ODATA TUTUROR CARE M-ATI SPRIJINIT CU UN SFAT . SA AVETI O ZI BUNA!
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

mishulee,ai grija cu rg-ul ala ca si eu tot pe considerente de buget l-am luat iar acum m-am convins ca e adevarat ce spuneau unii pe aici cum ca ar avea teava invelita la interior ca o cutie de conserva :(
RG88,Timisoara
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA TUTUROR

Nu vreau sa va mai plictisesc cu intrebarile mele dar as dori sa stiu daca se poate pana imi vine autorizatia de la politie peste 23 de zile (am depus-o azi) pot sa ma duc la magazinul arrow si sa platesc banii pe pistol sa imi dea o chitanta si cand am autorizatia sa ma duc sa iau arma ? :roll: cine stie il rog a lasa un mesaj. Va multumesc anticipat.PS Vreau sa dau banii ca sa fiu sigur ca nu ii cheltui pe altceva :)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Fii linistit c a RG88 gasesti fara probleme. Si daca nu mai are ti-l dau eu pe al meu. E mai bun decat unul nou.
Eu voi trece la next level. :twisted:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Alezandru

Post by Alezandru »

BARTHY 2 wrote:.......Eu voi trece la next level. :twisted:
Adica la ce level? full metal? :D
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
cristianbuta

Post by cristianbuta »

Chiar barty,m-ai facut si pe mine curios,ce next level?e vorba de ce am vb noi in pm?ca si eu incep sa ma pregatesc pt asta :D
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

MISHU_92 wrote:BUNA SEARA TUTUROR

Nu vreau sa va mai plictisesc cu intrebarile mele dar as dori sa stiu daca se poate pana imi vine autorizatia de la politie peste 23 de zile (am depus-o azi) pot sa ma duc la magazinul arrow si sa platesc banii pe pistol sa imi dea o chitanta si cand am autorizatia sa ma duc sa iau arma ? :roll: cine stie il rog a lasa un mesaj. Va multumesc anticipat.PS Vreau sa dau banii ca sa fiu sigur ca nu ii cheltui pe altceva :)
nu stiu ce sa zic dar azi cand am dus rg-ul la magazin ca sa il trimita in service, vanzatoarea (magazin non-arrow)primeste un fax prin care i se spunea sa blocheze toate vanzarile de arme incepand de maine,alt client care era si el in magazin a spus ca dincolo la arrow sunt toate rafturile goale,nu se mai vinde nimic...nu stiu daca si in alta parte e la fel,banuiesc ca din cauza taxelor..asa ca dati navala si cumparati daca mai puteti.Eu m-as bucura sa mi-l repare si contra cost ca de cumparat alta arma nici nu mai pot visa.
RG88,Timisoara
Nikki

Post by Nikki »

Teoretic nu ar trebui sa nu se mai vanda, atata timp cat armele care sunt deja in galantare au fost importate fara acciza.
Teoretic...
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Alezandru wrote:
BARTHY 2 wrote:.......Eu voi trece la next level. :twisted:
Adica la ce level? full metal? :D
DA. Full metal jacket... :twisted:
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Nikki wrote:Teoretic nu ar trebui sa nu se mai vanda, atata timp cat armele care sunt deja in galantare au fost importate fara acciza.
Teoretic...
sa nu uitam ca este o cutuma binecunoscuta a comerciantilor romani de a stoca marfurile in asteptarea scumpirilor.
Image
“feci sed iure feci"

MISHU_92

Post by MISHU_92 »

Cica se va da lege sa se puna acciza 100 % la armele de vanatoare oare vor scumpi si celelalte arme cum ar fi pistoalele cu bila de cauciuc?
http://stirileprotv.ro/stiri/economie/s ... e-lux.html

daca scumpesc armele am degeaba am dat toate actele ca nu am oricum bani sa cumpar un pistol de 14 mil s-a intamplat ca vorba aia romaneasca AM FU**T UN CAL IN PI**A :(
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

MISHU_92 wrote:.................. AM FU**T UN CAL IN PI**A :(

rau ai facut ! :lol: :lol: :lol:
Image
“feci sed iure feci"

Post Reply