noile reglementari...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

nedumeritu

Re: noile reglementari...

Post by nedumeritu »

CooLT2006 wrote:Cam la ce pret credetzi ca or sa ajunga pistoalele FORT(cu aproximatie, eu nic pretzurile actuale nu le sitiu)
:D :shock: :D
Preturi "actuale" nu exista.
Stiu doar ca ultimul Fort 17 R, in conditii exceptionale de utilizare si pastrare a fost vandut
pe undeva pe la 4500. Adica a incercat sa isi scoata omul pretul platit pe arma+acciza+comisioane vamale.
Ca drumul si taxele de stat platite acolo ii ramane bashka...
Acum, importatorii se lauda, in planuri paralele, ca iau de acolo Fort la 5-700 RON si isi vor permite aici sa il
dea aici undeva, cu cativa lei sub un Wasp. Cica asta va fi concurenta...
Deh, va ramane de vazut.
Oricum, ca fost posesor de Fort 17 R, confirm inca odata ca este o arma de nadejde, sigura, puternica si precisa.
Desigur, acum cand am un GP T910 pot spune ca i-am gasit echivalentul si poate treapta imediat superioara dar
Fort-ul ramane mai usor de purtat si mai compact. Are el numai 12 in incarcator fata de T910 cu 17 dar nu mergem sa tragem
ca la nunta, nu?
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dr.G

Post by Dr.G »

T910 e super-ok, l-am pipait si eu, am tras cu el cu gloante Snail, se pare ca Nedumeritu iar a calcat in ceva de are norocul asta sa-l aiba primul in tara asa cum a avut si Fortul. Din pacate arma ramane inaccesibila, numai el stie pe unde-a umblat de-a scos asa ceva din palarie.
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

din cate stiu nu se mai baga acciza .....
CooLT2006

Post by CooLT2006 »

Dr.G wrote:T910 e super-ok, l-am pipait si eu, am tras cu el cu gloante Snail, se pare ca Nedumeritu iar a calcat in ceva de are norocul asta sa-l aiba primul in tara asa cum a avut si Fortul. Din pacate arma ramane inaccesibila, numai el stie pe unde-a umblat de-a scos asa ceva din palarie.
Dupa parerea ta care se comporta mai bine? Fort sau T910? si ca putere de penetrare si ca precizie?
MauseR HSc Mod.90 T 10x22T U.A.G. Image
MISHU_92

Post by MISHU_92 »

BUNA SEARA

AZI AM FOST IN MALL SI MI-AM LUAT O GENTUTA NEAGRA DE DIMENISUNE CCA 20X15 CM PT PISTOL . IMI IESTE FOARTE GREU VARA SA PORT ARMA LA CENTURA IN TOC SI LA TRICOU CA SE UITA LUMEA LA MINE CA LA EXTRATERESTRI. ACUM CINEVA IMI SPUNE CA NU PREA AM VOIE SA PORT ARMA IN EA (tin sa mentionez ca nici nu se observa ce ar avea in ea are 2 compartimente unul mic in care mi-am pus permisul si cel mare in care am pistolul) Cei care stiu mai bine imi pot spune daca am procedat bine sau sunt pe cale sa intru in rahat daca ma perchezitioneaza pe strada politia si il gaseste in geanta se considera infractiune?

SPER SA NU FIU PREA SACAITOR CU INTREBARILE MELE DAR CE SA FAC SUNT NOVICE PANA MAI CAPAT CEVA EXPERIENTA RAMANE SA CER UN SFAT CELOR CARE STIU MAI BINE :roll:

CU RESPECT
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply