COSTURI 2010

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

hedone

Re: COSTURI 2010

Post by hedone »

timisoara, pe o straduta perpendiculara pe str Simion Barnutiu, imi scapa numele strazii si al policlinicii. Care-s timisoreni, stiu despre ce e vorba, care nu.... aruncati cu milioanele :mrgreen:
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
cezzz

Post by cezzz »

Salut. Eu mi-am luat de curand permisul port-arma si pot sa-ti fac o lista cu costurile: cazier judiciar + timbre 15 lei, taxa prestari servicii 105lei, analize medicale tip + psihologic 300lei, + pistolul + munitie + borseta = eu pe astea am dat vreo 900lei. Deci in total in jur de 1400lei acum depinde si de pretul armei si a munitiei. Oricum pe langa bani treb sa ai nervii tari ca ai multe drumuri de facut. Bafta
ROHM RG 88 black, cal.10x22T
hedone

Post by hedone »

ce preturi bai nene....
dr. G, ne deschidem policlinica? :mrgreen: :twisted:
Da, Emanuel, esti binevenit in afacere :roll:
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Emanuel

Post by Emanuel »

:twisted:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

hedone wrote:ce preturi bai nene....
dr. G, ne deschidem policlinica? :mrgreen: :twisted:
Da, Emanuel, esti binevenit in afacere :roll:
dr. emanuel - medic primar ginecolog :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
hedone

Post by hedone »

Nu-l vad io primar pe asta :twisted:
Ma gandeam la psihopatolog, ca poate face studiu de caz in oglinda :twisted: :twisted:
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
Emanuel

Post by Emanuel »

Cre' si eu ca ti-ar conveni asa, decat anatomo-patolog facand studiu sau dandu-mi licenta pe tine ! :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

adaug detalii noi pt obtinerea permisului\

am fost in ziua de JOI la politia capitalei...de la poarta esti indrumat catre biroul informatii aflat la parter pe partea dreapta, acolo ti se cere buletinul si motivul 'vizitei' in cazul nostru al pistolarilor de bucuresti vei fi indrumat la etajul sase cum iesi din lift in partea dreapta si apoi in capatul holului la camera 633(AEST) .vei fi luat in primire de politisti in functie de sectorul de care apartii. primesti de la politistul de sector 2 fise cu care te vei intoarce completate si cand vei avea dosarul complet. cel de la sect 5 este foarte ok cel putin cu mine s-a purtat onorabil. ce nu imi este clar si am omis sa intreb este ca pe fisa medicala scrie ceva de genul ca daca fisa cu antecedente medicale nu se afla la policlina va fi completat de medicul de familie...(pai daca imi fac analize si ies ok de ce mai imi trebuie antecedente de la medicul de fam.) daca cineva imi poate raspunde as fi foarte bucuros .
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

slim_daddy40 wrote:adaug detalii noi pt obtinerea permisului\

am fost in ziua de JOI la politia capitalei...de la poarta esti indrumat catre biroul informatii aflat la parter pe partea dreapta, acolo ti se cere buletinul si motivul 'vizitei' in cazul nostru al pistolarilor de bucuresti vei fi indrumat la etajul sase cum iesi din lift in partea dreapta si apoi in capatul holului la camera 633(AEST) .vei fi luat in primire de politisti in functie de sectorul de care apartii. primesti de la politistul de sector 2 fise cu care te vei intoarce completate si cand vei avea dosarul complet. cel de la sect 5 este foarte ok cel putin cu mine s-a purtat onorabil. ce nu imi este clar si am omis sa intreb este ca pe fisa medicala scrie ceva de genul ca daca fisa cu antecedente medicale nu se afla la policlina va fi completat de medicul de familie...(pai daca imi fac analize si ies ok de ce mai imi trebuie antecedente de la medicul de fam.) daca cineva imi poate raspunde as fi foarte bucuros .
Cel mai bine e sa mergi intai la medicul de familie care ar trebui scrie o scurta nota pe fisa medicala din care sa rezulte ca nu esti in evidenta cu nici un fel de afectiuni. La unele policlinici unde poti face examenele medicale in vederea completarii fisei (cum e cazul policlinicii MI) fara nota asta de la medicul de familie nu poti incepe sa completezi fisa medicala. Iti recomand policlinica MI (Kretzulescu) doar daca vrei sa faci ieftin. Daca vrei sa cheltui mai mult dar sa fii tratat cu atentia cuvenita iti recomand o clinica particulara. E una la intrare pe Dr. Taberei oarecum vis-a-vis de Marele Stat Major si tot in acelasi bloc vei gasi la scara urmatoare si in cabinet de psihologie. In principiu fisa asta o poti completa in aproape orice pliclinica privata sau de stat in care se pot face fisele medicale pentru dosarul ce se depune in vederea sustinerii examenului auto.

Succes!
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

intrebare:
- la depunderea dosarului complet(actele necesare notificarii) la oraganul de politie din S.A.E.S.T ,primesti un bon o 'dovada' ca tu ai lasat acolo documentele pe care tu ai dat bani sau te trimit acasa fara nici un document la mana ca tu ai lasat acel dosar la ei. ?!
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

slim_daddy40 wrote:intrebare:
- la depunderea dosarului complet(actele necesare notificarii) la oraganul de politie din S.A.E.S.T ,primesti un bon o 'dovada' ca tu ai lasat acolo documentele pe care tu ai dat bani sau te trimit acasa fara nici un document la mana ca tu ai lasat acel dosar la ei. ?!
Auzi?! Tu mai vrei permis ? :lol: :lol: :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
slim_daddy40

Post by slim_daddy40 »

sunt mai aproape ca oricand de al obtine.....mai am doar un pas ,dar nu asta era intrebarea .
2ndLt

Post by 2ndLt »

slim_daddy40 wrote:intrebare:
Nu-ti da tati nimic la mana, o strangere .... de mana... calda. Ce or sa-ti spuna este ca te vor verifica in baza de date, asta asa in ideea sa nu fi cine stie ce infractor.
Acuma lasand gluma la o parte, tu iti lasi dosarul si te mai intorci dupa 3 saptamani. Cam asa este regulamentul. Cand ai doasrul gata si l-ai depus si revii dupa cele 3 saptamani sa nu uit de poze sau poza.
Cam asta este tot smenul

Aaaa sa nu uit, cel mai bine este sa-ti faci copii XEROX dupa actele respective, nu de alta dar intr-o tara ca a noastra stii cum e, nimic nu dispare totul se transforma. Pentru linistea ta sufleteasca fa-ti vreo 2 copii xerox dupa actele respective, adica dupa tot dosarul.
Succes!!!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
dennis

Post by dennis »

Au sosit FORTurile de azi. Legat de costuri ,peste 2 zile intra TVA pe ele oameni buni,azi am stat la coada pana am pus mana pe unul,chiar nu credeam ca se vand asa bine,dar deh' lumea tace si face :mrgreen: da da
Rudy

Post by Rudy »

dennis wrote:Au sosit FORTurile de azi.
Asa si ? :| Pune acuma si tu paie pe foc. Sotia cica sa ne luam canapea, de piele. Ale dracu scanduri...
Nu-mi fac griji ca pana la urma tot imi iau, chit ca-mi vand un rinichi sau...alceva. (la kil le dau cu tva de 24%)
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Post Reply