Probleme arme Turcia

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

misubagsisu

Post by misubagsisu »

te astept
haiosu

Post by haiosu »

macarici wrote:
haiosu wrote:

baga un pm direct lui dingo20...
De ce crezi ca am tipat inspre Timisoara?
Mai,trebuie sa fie o chichita!Nu trebuie sa acceptam sa fim tratati ca potentiali infractori.Aia care fac ghidusii,ii doare fix undeva de legile in vigoare.In schimb,tot aia care fac cozi pe la ghisee pentru autorizatii,taxe si alte alea,iau supozitoarele cele mai mari.
Ca acu" ma-nervez si io si plec in Congo!

pai da, dar tot noi, astia oile domnului, nu comentam nici cand ne taie caci credem ca ne tunde... :twisted:

de aia exista inca garcea care isi face de cap, si cei care nu-s, tre sa se dea pe brazda caci corb la corb nu isi scoate ochii....
Emanuel

Post by Emanuel »

macarici wrote: Ca acu" ma-nervez si io si plec in Congo!

misubagsisu

te astept

Mai aveti un loc in RATA de Brazaville ?

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
macarici

Post by macarici »

misubagsisu wrote:te astept
Cu tine nu mai am baza sa plec!
Inainte,la semnatura aveai un intreg arsenal!aaAcu"ai dat-o pe mere :cry: Ce-au facut astia din tine!
Ma cuplez cu Emanuel ca insa e bazat :lol:
Last edited by macarici on Mon Dec 22, 2008 11:14 pm, edited 1 time in total.
Image
haiosu

Post by haiosu »

Emanuel wrote:
macarici wrote: Ca acu" ma-nervez si io si plec in Congo!

misubagsisu

te astept

Mai aveti un loc in RATA de Brazaville ?

:mrgreen:

si eu... si eu.... 8)
Rainman

Post by Rainman »

Sa-mi spuneti cand vreti sa plecati, ca am ceva pile pe acolo, sa v-astepte baietii cu ce au ei in loc de paine si sare la aeroport . :))
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
hedone

Post by hedone »

Din surse sigure dar care au dorit sa-si pastreze anonimatul, am aflat ca Timisoara executa operatiuni de curatare a unor obiecte casnice, prin murdarirea altora, cu ocazia lu' sfintele sarbatori, asadar, navigatul pe internet nu constituie o prioritate.
Va pot promite insa, ca in cel mai scurt timp, voi executa o operatiune de urlat in fata geamului, cu amenintari ca "daca nu te opresti acuma, iti fac poze si le pun pe forum", si-l voi constrange sa raspunda provocarilor. Asta numai dupa ce executam o cafea, si vorbim multe discutii ca nu ne-am intalnit de doua saptamani. AM ZIS!!!
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

Gata...am reusit sa obtin raspunsul care, e favorabil.
Numai prin intermediul unui armurier autorizat se poate confectiona, pentru inlocuire, orice componenta care, insa, trebuie sa fie identica cu originalul (materialul din care se va confectiona sa fie cel putin la fel ca valoare, putandu-se utiliza orice material care sa-i confere durabilitate si siguranta in utilizare). Este interzisa insa, refacerea sub orice motiv a mansonului ce are poansonat seria armei, asta facandu-se numai cu aprobarea ofiterului de la compartimentul de tiribombe.

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
danezu

Post by danezu »

Deci sa intelegem ca putem face toata arma din otel in afara de manson?
Ar fi o treaba :lol: Am avea zamakuri tunate!

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Da ce spoilerul ce are? I punem si de ala...Sa fie mai aerodinamica, sa zica lumea ca tragem cu laser!
danezu

Post by danezu »

Si eleron neaparat :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
misubagsisu

Post by misubagsisu »

concluzie: când o sa fiu mare, o sa ma fac armurier. :roll:

chiar care sunt pasii sa devii armurier. persoana juridica ok, curs de arme letale ok, altceva?
macarici

Post by macarici »

catalin_suzeanu wrote:Gata...am reusit sa obtin raspunsul care, e favorabil.
Numai prin intermediul unui armurier autorizat se poate confectiona, pentru inlocuire, orice componenta care, insa, trebuie sa fie identica cu originalul (materialul din care se va confectiona sa fie cel putin la fel ca valoare, putandu-se utiliza orice material care sa-i confere durabilitate si siguranta in utilizare). Este interzisa insa, refacerea sub orice motiv a mansonului ce are poansonat seria armei, asta facandu-se numai cu aprobarea ofiterului de la compartimentul de tiribombe.

Cu stima,

Cata
Acum incepe sa mi se urce la cap! 8)
Dar imi pare bine ca am avut dreptate.Putem sa refacem piesele din zamac,deteriorate si sa scapam de angoasa ca ni se farama prastia in mana si ne sare in cap.
Daca ne punem mai multi ambitia sa cautam solutii la problemele aparute,imposibil sa nu-i dam de cap.Poate chiar deschidem un topic cu probleme si rezolvari.
Image
macarici

Post by macarici »

SLY wrote:Personal as incerca sa reproduc piesa aia. Dar nu la un armurier, ci la o fabrica unde exista un atelier de prelucrari mecanice. .
Cunosti o asemenea locatie?Mai exact,mai exista asemenea meseriasi?Ca se pare ca sunt o specie pe cale de disparitie.
Image
Guest

Post by Guest »

Piesa aceea se reproduce extrem de usor..O bucata de grosime potrivita de tabla de alama , bronz sau aluminiu (otel nu, iti mananca repede tragaciul), o menghina mica si un set de pile fine, trasezi conturul dupa piesa rupta cu un varf ascutit, o decupezi grosier cu un bomfaier si apoi o ajustezi putin cate putin, pana intra fest in lacasul din cocos.
Cu arma ta poti sa faci ce vrei, atata timp cat nu-i modifici caracteristicile functionale si elementele de identificare.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Post Reply