Comentati acest reportaj va rog

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

MrPlici

Post by MrPlici »

Catalin , eu am vazut un asemenea film horrorrr live la revolutie , stau la Orizont in Dr Taberei , blocul lung intre Favorit si Orizont , crede-ma ca am vazut o cizma ,,,,, plina :shock:
Un cap retezat pus pe aripa unei tanchete cu o tigare in gura si scuipat , etc
Oare cine a tras in blocurile noastre cateva 10 de miii de gloante aiurea
aveam in casa cred 50 de gloante si eu si toti vecini mei , tot blocul era praf , cred ca soldatii care trageau erau niste speriati de bombe , daca venea o baba si le spunea ca de acolo se trage ei trageau ca boii , nu conta ca acolo stau familii cu copii .

Cred eu ca la vremea aceea armata romana era varza , pe bune
Si dupa cred ca era la fel de varza , eu cand am facut armata prin 95 am batut 1 an pas de defilare pe camp de ne venea rau , Oare de aceea am pierdut 1 an din viata sa bat pas de defilare .

Respect
_ Image

catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

MrPlici wrote:Catalin , eu am vazut un asemenea film horrorrr live la revolutie , stau la Orizont in Dr Taberei , blocul lung intre Favorit si Orizont , crede-ma ca am vazut o cizma ,,,,, plina :shock:
Un cap retezat pus pe aripa unei tanchete cu o tigare in gura si scuipat , etc
Oare cine a tras in blocurile noastre cateva 10 de miii de gloante aiurea
aveam in casa cred 50 de gloante si eu si toti vecini mei , tot blocul era praf , cred ca soldatii care trageau erau niste speriati de bombe , daca venea o baba si le spunea ca de acolo se trage ei trageau ca boii , nu conta ca acolo stau familii cu copii .

Cred eu ca la vremea aceea armata romana era varza , pe bune
Si dupa cred ca era la fel de varza , eu cand am facut armata prin 95 am batut 1 an pas de defilare pe camp de ne venea rau , Oare de aceea am pierdut 1 an din viata sa bat pas de defilare .

Respect
Intram in offtopic insa pot sa confirm cele spuse de tine, adaugand ca cei de la Orizont erau cadrele USLA (Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista, acuzata pe nedrept ca ar fi desfasurat activitati teroriste), cadre ce au fost practic executate in cel mai oribil mod, datorita unor informatii (dezinformatii) cum ca elementele teroriste se pregatesc sa atace Ministerul Apararii (implicit FSN-ul ce-si avea sediul in acel local).
Dezaprobata trebuie sa fie si opinia publica care a reactionat in acelasi mod cum a reactionat si garda Ministerului Apararii, lasand sa zaca acele trupuri macelarite timp de doua zile, scuipandu-le, aruncand cu diverse obiecte si injurandu-i, clasificandu-i ca teroristi (tinuta neagra de la acea vreme dezavantajandu-i, acum aceasta capatand o noua culoare in nuanta caramizie, nu stiu pe ce considerente...)...
Dar propun sa revenim in zilele noastre, la armele noastre si la nebunii nostri ce se cred in vestul salbatic...

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

PIUA !!!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Va rog nu incepeti iar... . Oricum ce a fost, a fost si nu ajuta la nimic sa deschidem un subiect spinos .
Haideti sa ne gandim pentru viitor. Ce se poate face cu noile reglementari... .Ok? Spre exemplu daca ROMSDC ar fi avut suficienti membri, nu credeti ca ar fi avut o influenta, cat de mica, asupra modificarilor de legislatie? :wink:
Pentru d-ul MrPLici. Nu m-am gandit avand in vedere ca l-am folosit pentru prima oara. Si sper sa nu-l mai folosesc niciodata. S-a exagerat in repetate randuri si s-au depasit niste limite... . :x
Pentru d-ul Suzeanu. Nu vreau sa ma contrazic cu dumneavoastra dar cazurile pomenite au implicat distante mari, in care proiectilul isi pierde din energia initiala. Nu cred ca un foc de la mica distanta (sub 1/2m) indiferent de unghiul sub care este tras si indiferent de proiectil, poate avea doar consecintele expuse in reportaj. De fapt asa trebuia sa ma exprim de prima oara... :D
Cu respect.
MrPlici

Post by MrPlici »

Ce parere aveti de ce sa intamplat astazi ? Cu Revolutiunea , arestarea celor 2
_ Image

nedumeritu

Post by nedumeritu »

MrPlici wrote:Ce parere aveti de ce sa intamplat astazi ? Cu Revolutiunea , arestarea celor 2
In legatura cu ce de pe acest forum???
Cu ratele salbatice pescuite cu Shakespeare sau ce?
Cu bilele de 10x22 Pobeda?

Ei bine da.
Au fost judecati.
Au fost judecati de oameni si in Biblie spune clar: sa nu judeci.
Daca ne-am spune noi parerea ar insemna sa ii judecam si noi,
si pe cei condamnati si pe judecatori.
Suna ca draqu`.
Are cine sa ii judece, mai apoi.

Noi cu ale noastre, as propune eu.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Emanuel

Post by Emanuel »

Yeap !

Treaba n-avem?!

Nu de alta, dar ajungem apoi sa comentam si
concursurile si alergarile de soareci de pe shoricodrom.
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
bond008

Post by bond008 »

REFERITOR LA INTAMPLARI la revolutie am avut un prieten care chiar daca a avut aproape 30 gloante in el a mai rezistat pana lau operat cand pe masa si-a dat duhul, deci cazuri si cazuri, referitor la revolutie discutiile sunt multe si chiar daca stiu destul de multe(aveam 15 ani si am fost la tv-palat-metrou) iar tatal meu era in armata asta nu inseamna ca trebuie sa transform topicul in discutii despre revolutie. Referitor la pistoalele de bila sunt eficiente numai in cazul in care:
1.Nu esti beat
2.NU Ramai pe loc sa faci pe smecherul
3.Nu Te crezi buricul targului
4.Nu faci pe RAMBO 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 si restul cate se vor mai face.
5.In cazul cand mai iei si lectii de la oameni care intradevar au experienta in manuirea de astfel de arme.
Toate armele au efectul dorit numai ca trebuie sa stii ce sa faci.
Intr-un caz normal daca tragea de la 50cm omul ala era in coma, dar cum acest caz este anormal...inseamna ca s-a intamplat cea ce s-a intamplat. Chiar si cu gaz de ar fi dat nu putea sa ii faca ceva ca la betivi si drogati gazele nu prea au efect(poate doar daca ii baga la camera de gazare) dar si atuncea il lua la bataie :twisted:
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
MrPlici

Post by MrPlici »

Pe bune :?:
_ Image

Dualjackal

Post by Dualjackal »

Comentariile de genul "pe bune?", "da, asa e!", "serios?" sunt de apreciat pentru ca-s foarte constructive.
danezu

Post by danezu »

Si mai ales inteligente :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
hedone

Post by hedone »

Emanuel, apropos de shoricodrom, ai vazut cotele de la descocostarcarie? Era 2,6 cea mai mica, te bagi?
dcrist

Post by dcrist »

hedone wrote:Emanuel, apropos de shoricodrom, ai vazut cotele de la descocostarcarie? Era 2,6 cea mai mica, te bagi?
Sa se dea cite una sa ajunga la toata lumea. :twisted:
Emanuel

Post by Emanuel »

hedone wrote:Emanuel, apropos de shoricodrom, ai vazut cotele de la descocostarcarie? Era 2,6 cea mai mica, te bagi?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
bond008

Post by bond008 »

daca vreti sa vedeti efectele la armele cu gaz si bila intrati pe http://www.armeneletale.cabanova.ro sa sectiunea clip si vedeti acolo ce se intampla.
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Post Reply