Black Sea Defense & Aerospace 2008

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

killer_533

Post by killer_533 »

:lol: :P
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18
Image
nedumeritu

Post by nedumeritu »

dinca_s wrote:baionete cu luneta au??
Dah, ca in lumea a treia, aveau bomboane cu branza si clatite cu carpe...
Exact ca la expozitiile de la Geneva sau la Paris sau in Emirate.
Exact acelasi tratament, gama de produse, tot, tot, ca acolo, da fix la fel... :mrgreen:
Noroc cu cei de la UTI care au ramas seriosi si aduc ce pot aduce si
mai si ofera la preturi mai mult decat acceptabile. Asta din punctul nostru
de vedere.
Guvernantii au mai bifat o actiune si au deja acoperire la comisioanele
viitoare pentru contractele ce vor veni.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
catalin3

Post by catalin3 »

Daca eram si noi ISRAEL , cred ca veneau si ei cu ceva mai tare dar ROMANIA ( suna mai naspa pt ei )
Nikki

Post by Nikki »

Macar voi ati reusit sa ajungeti la timp sa va bucurati de atmosfera cu aroma de sosete balcanice.. :( Mie vineri la ora 15.10 mi-a explicat un terchea-berchea de la intrare cum ca orele de vizita s-au incheiat...de parca imi platea maica-sa intrarea gratuita :(
haiosu

Post by haiosu »

eu cu rainman am ajuns la 14.oo si deja toata lumea strangea... am vazut aproape fix nimik. am vazut productia romaneasca, carpati-ca si tigarile cu acelasi nume: mici si proaste... :twisted:
parca programul era pana la 18.oo sau poate m-am uitat eu k curk in craci (ramuri) :roll:
ne-am intalnit si cu nikky si in loc sa punctam o expo vizitata, am punctat toti 3 un mic si un suc la un vestit personaj cu dizabilitati din zona, unde apropo si aici calitatea scazuta. per total un gust amar care poate va trece daca mestec o lama... eventual de barbierit ;)
poate la anu' ... asta daca om fi sanatosi
RoadRunner

Post by RoadRunner »

haiosu wrote:....un suc la un vestit personaj cu dizabilitati din zona, unde apropo si aici calitatea scazuta.
Pey la Cocoshatu se mere numa pentru mititei....care de la o vreme sint aliniati la pretul terenului din zona :(
haiosu

Post by haiosu »

RoadRunner wrote:
haiosu wrote:....un suc la un vestit personaj cu dizabilitati din zona, unde apropo si aici calitatea scazuta.
Pey la Cocoshatu se mere numa pentru mititei....care de la o vreme sint aliniati la pretul terenului din zona :(
pt mititei am mers si noi, si intr-adevar incep sa devina mititei :) sunt gustosi dar nu mai sunt asa de nemaipomeniti ;)
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Daca tot am povestit ce a fost pe la targu nostru unde recunosc cu parere de rau ca nu am putut ajunge hai sa vedeti si voi cam ce e pe la altii ;)

http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... p?t=143741
haiosu

Post by haiosu »

Angel_Of_Light wrote:Daca tot am povestit ce a fost pe la targu nostru unde recunosc cu parere de rau ca nu am putut ajunge hai sa vedeti si voi cam ce e pe la altii ;)

nu e dragule, nu ai inteles tu bine. acolo e SF si joculete de PC (pisi... adica un fel de pisic ca pe la noi dar mult mai mic) :twisted:
desene animate, imaginatie bolnava, capitalisti imputiti... oricum ai grija roacare ca partidul te vrea tuns 8) :twisted:
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

haiosu wrote:
Angel_Of_Light wrote:Daca tot am povestit ce a fost pe la targu nostru unde recunosc cu parere de rau ca nu am putut ajunge hai sa vedeti si voi cam ce e pe la altii ;)

nu e dragule, nu ai inteles tu bine. acolo e SF si joculete de PC (pisi... adica un fel de pisic ca pe la noi dar mult mai mic) :twisted:
desene animate, imaginatie bolnava, capitalisti imputiti... oricum ai grija roacare ca partidul te vrea tuns 8) :twisted:
Da, da uite vulpea 8) :lol:
haiosu

Post by haiosu »

am zis eu ca nu-s acri?!? :wink:
ma confunzi, ma jur pe coada mea stufoasa / ca n-am fost niciodata mincinoasa :twisted:
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pe coada ta ca uite ce am gasit..... ce parere ai? Ne bagam 8)

https://www.anti-ballistic.com/shop/ind ... r=4&page=1
haiosu

Post by haiosu »

Weapons to Defeat....
.
.
.
.
.
.
.
.