http://www.record-firearms.de/en/produk ... n/cop.html ... nemtii spun ca e din otel, asa o fi?
15 zile pina la proba de foc de la poligon!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Dualjackal wrote:Oare e normal ca atunci cind e piedica pusa, daca percutez, sa sara automat piedica pe "fire mode"?
Inseamna ca ai depasit cu un cartus marja lui de folosire!Dualjackal wrote:Multu pentru sfat.
... si trasesem doar doua cartuse cu el, blankuri.
Trebuie luat in calcul la modul serios ca cele ce ti se intampla pot aveaDualjackal wrote:Incredibil.
Am fost ieri cu pistolul la service. L-am lasat acolo, am explicat care e problema (daca percutez cu piedica pusa, piedica sare pe "fire mode"), mi s-a spus ca e o problema oarecum cunoscuta si ca incearca sa o remedieze.
Bun. Am fost sunat astazi ca pistolul (cu care am tras 2 cartuse, repet) e reparat, sa ma duc sa-l iau. M-am dus, l-am luat, a percutat nenea acolo in fata mea de cateva ori, piedica statea cuminte la locul ei. Ajung la birou, mai percutez si eu de 4-5 ori si ... SURPRIZA. Acum piedica sare DIN NOU pe "fire mode".
Deja este - probabil - clar ca si a doua, si a treia si a 10 oara se va intampla la fel. Vreun sfat? Sa ma duc la 2 zile cu el la reparat cat mai e in garantie? Adica inca 11 luni?
Am dat 6 milioane si ceva pe el. Credeti ca am vreo sansa sa imi recuperez banii - sau macar o parte din ei?
Multumesc.
Da-i in cap domnului cu marfa "germana"!!!Dualjackal wrote: Am o oferta de un "turcism", respectiv un Dual Jackal - la un pret relativ bun, adica 450 RON. Pistolul e nou, numai ca domnul de la Politie mi-a spus ca dupa doua incarcatoare o sa il arunc pe geam si mi-a sugerat sa cumpar ceva "serios, marfa nemteasca, Walther" - despre care v-am spus ce-am auzit.
Multumesc.
Incercati cu marfa ruseasca!sorin mok wrote:Da-i in cap domnului cu marfa "germana"!!!Dualjackal wrote: Am o oferta de un "turcism", respectiv un Dual Jackal - la un pret relativ bun, adica 450 RON. Pistolul e nou, numai ca domnul de la Politie mi-a spus ca dupa doua incarcatoare o sa il arunc pe geam si mi-a sugerat sa cumpar ceva "serios, marfa nemteasca, Walther" - despre care v-am spus ce-am auzit.
Multumesc.
Merge incercat si cu cea din Ukrainadcrist wrote:Incercati cu marfa ruseasca!sorin mok wrote:Da-i in cap domnului cu marfa "germana"!!!Dualjackal wrote: Am o oferta de un "turcism", respectiv un Dual Jackal - la un pret relativ bun, adica 450 RON. Pistolul e nou, numai ca domnul de la Politie mi-a spus ca dupa doua incarcatoare o sa il arunc pe geam si mi-a sugerat sa cumpar ceva "serios, marfa nemteasca, Walther" - despre care v-am spus ce-am auzit.
Multumesc.