Teste Walther PP 10x22T

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

sorin mok

Post by sorin mok »

cristib

Post by cristib »

Hai ca ne lamureste maine dimineata dl Radu. Poate intre timp au dat drumul si la cele cu bila, nichelate. Si daca nu le fac ei atunci cine?
radu.b

Post by radu.b »

cristib wrote:Hai ca ne lamureste maine dimineata dl Radu. Poate intre timp au dat drumul si la cele cu bila, nichelate. Si daca nu le fac ei atunci cine?
Buna ziua.
Pistoalele cu bila RG88 sunt fabricate de firma ROHM din Germania iar site-ul lor este www.roehm-rg.de asa cum a precizat foarte bine sorin mok. Nu imi dau seama de ce nu au prezentat si varianta nichelata dar va asigur de originea atat a pistoalelor cu bila RG88 cat si a celor Mauser .
Va multumesc.
Radu
geony

Re: Teste Walther PP 10x22T

Post by geony »

Este unul dintre cele mai interesante topicuri pe aceasta tema. Daca mai are cineva experiente noi sa posteze.
macarici

Post by macarici »

Asta e din vremurile bune de altadata!
Pana sa intre dihonia pe forum. :(
Image
thor

Post by thor »

@babanu pana la urma ai facut vreo imbunatatire pentru culata? sa nu se sparga? sau ai lasat-o asa?
danezu

Post by danezu »

De ce crezi ca s-ar sparge culata? Nu am vazut nici un posesor de PP care sa fi spart culata pana acum!
Walter PP 10x22T - BLACK
nedumeritu

Post by nedumeritu »

danezu wrote:De ce crezi ca s-ar sparge culata? Nu am vazut nici un posesor de PP care sa fi spart culata pana acum!
In 2009 au fost in Brasov 5 PP-uri sparte, cu proces verbal.
Pe doi dintre respectivii posesori ii cunosc, unul este jurist-consult iar celalalt are o pensiune.
Ambii spun ca au tras cu PG-uri in momentul festiv...
Despre ceilalti nu stiu dect de la un armurier ca au fost : doua cu frame-ul spart chiar deasupra zonei cu garda tragaciului
si unul cu teava umflata si culata blocata si fisurata foarte fin peste zona cu pricina.
Nu se poate spune ca a r fi multe accidente, statistic vorbind atata vreme PP-ul constituie un procent foarte mare
de disipare datorita aspectului sau caracteristic si proverbialei fiabilitati ce o aduce originalul.
Fiabilitate care aproape ca se dovedeste si cele rubber.
Cu suprindere va spun ca am tras cu un PP, cel al juristului si am obtinut o precizie surprinzatoare la
distante mari. Te poti bizui pe el ca precizie chiar si la 12-13 metri. Cumea!
Chestia este ca pentru asta trebuie sa utilizezi PG-uri.
BTW. PG-urile alea moi penetreaza fara jena la 11 metri profilul metalic de rigips si la fel si un scut de
plastic de Audi.
In mod cert se pare ca Babanu a gasit cumva o solutie cu chestia aia de cauciuc de 1,5-2 mm.
Poate o explica mai bine pentru posesorii ramasi "in viata".
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
constantinpenciu

Post by constantinpenciu »

macarici wrote:Asta e din vremurile bune de altadata!
Pana sa intre dihonia pe forum. :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dihonie :lol: :lol: :lol: :lol:
RG88,Timisoara
cristib

Post by cristib »

nedumeritu wrote:
danezu wrote:De ce crezi ca s-ar sparge culata? Nu am vazut nici un posesor de PP care sa fi spart culata pana acum!
In 2009 au fost in Brasov 5 PP-uri sparte, cu proces verbal.
Pe doi dintre respectivii posesori ii cunosc, unul este jurist-consult iar celalalt are o pensiune.
Ambii spun ca au tras cu PG-uri in momentul festiv...
Despre ceilalti nu stiu dect de la un armurier ca au fost : doua cu frame-ul spart chiar deasupra zonei cu garda tragaciului
si unul cu teava umflata si culata blocata si fisurata foarte fin peste zona cu pricina.
Nu se poate spune ca a r fi multe accidente, statistic vorbind atata vreme PP-ul constituie un procent foarte mare
de disipare datorita aspectului sau caracteristic si proverbialei fiabilitati ce o aduce originalul.
Fiabilitate care aproape ca se dovedeste si cele rubber.
Cu suprindere va spun ca am tras cu un PP, cel al juristului si am obtinut o precizie surprinzatoare la
distante mari. Te poti bizui pe el ca precizie chiar si la 12-13 metri. Cumea!
Chestia este ca pentru asta trebuie sa utilizezi PG-uri.
BTW. PG-urile alea moi penetreaza fara jena la 11 metri profilul metalic de rigips si la fel si un scut de
plastic de Audi.
In mod cert se pare ca Babanu a gasit cumva o solutie cu chestia aia de cauciuc de 1,5-2 mm.
Poate o explica mai bine pentru posesorii ramasi "in viata".
Atata sange rece nu am vazut la nimeni! Nu vreau sa starnesc din nou cuibul de viespi dar dupa ce nedumeritu a fost caracterizat in cele mai abstracte moduri, el posteaza linistit tot felul de informatii, culmea si utile pentru multi. Nu stii ce sa mai crezi , diavol sau inger in materie de arme de autoaparare?
Post Reply