Incidente cu letale

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

guner

Re: Incidente cu letale

Post by guner »

Am si eu o intrebare, victimile de ce etnie erau? :evil:
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Este exact ce povesteam intr-un topic anterior. Cetatenii onesti sant ingraditi la arme letale si para verificati chiar si la o amarita de neletala, iar ,,baietii" au direct pe glont. In acest caz ce mai autoaparare este cand scoate omul un Zastava, de calibrul 9mm si eu ....daca mai apuc pistolul cu bilute. Eu ii fac masaj si el imi face buba mare de tot. :) Poate ca pe viitor v-om putea sa luam si noi o arma adevarata si atunci se gindesc de doua ori, daca sa o scoata sau nu din toc. Cine stie....
Форт 12РМ ,45-калибра
marshall

Post by marshall »

Bruteforce, you're damn right.
Din pacate nici concetatenii, nici media, nici cei care legifereaza, nici macar cei care propun legile nu par sa inteleaga niste adevaruri simple.
Ideea de baza este sa limiteze numarul de detinatori ca sa limiteze numarul de incidente si sa dea bine la statistici. Un fel de apararea strutului.
Nu am acces la astfel de date, dar sunt convins ca stam foarte bine la capitolul incidente cu arme de foc, dar daca se face o statistica generala este dezastru (violuri, crime cu tot felul de alte arme: furci, topoare, cutite, caramizi, pari si alte fapte cu violenta). De aici ce poate sa concluzioneze o minte ingusta: daca dam drept de port de arme o sa iasa un razboi.
In felul asta vor fi mereu dezavantajati cei slabi, oamenii cu bun simt si respect al legii care vor fi de cele mai multe ori victime sigure. Ce sansa poate avea o femeie de 50 Kg in fata unui ciumec de 120 care vrea sa o atace (indiferent scopul). Una singura ar fi (daca isi poate tine cumpatul): un plumb de 9 mm (sau 3-4). Altfel devine o statistica trista.
Cu cat gandesti mai mult la tema asta, cu atat solutia devine mai evidenta.
Chiar si eu cred ca numarul de victime ale armelor de foc va creste, dar statistica generala se va imbunatati sigur. Sa nu uitam: Dumnezeu i-a facut pe oameni, dar Colt i-a facut egali!
:)

Bafta
CZ 83
FORT 14R
anghelache

Post by anghelache »

guner wrote:Am si eu o intrebare, victimile de ce etnie erau? :evil:
Este gresit sa puneti o astfel de intrebare,este gresit sa ganditi sa puneti o astfel de intrebare! Victimele sunt victime! Dumnezeu sa le ierte!
sith

Post by sith »

Pentru ca ala avea arma nelegal, nu s-a mai facut atata tam-tam ...
DECI : INTERZICETI TOT CE MISCA IN DOMENIU, CA AIA TOT OR SA AIBE ... SUPERBA CONCLUZIE, DOMNILOR POLITICIENI
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
mariand68

Post by mariand68 »

marshall wrote:Bruteforce, you're damn right.
Din pacate nici concetatenii, nici media, nici cei care legifereaza, nici macar cei care propun legile nu par sa inteleaga niste adevaruri simple.
Din pacate intotdeauna adevarul doare cel mai tare si este greu de inteles.Este mai simplu sa dai in boul care trage decat in cel care freaca menta.Asemenea cazuri or sa tot apara fiindca sunt multi cei care detin arme neinregistrate si cand zic arme ma refer la letale nu la pliciuri :roll:
bozo

Post by bozo »

mariand68

Post by mariand68 »

Foarte corect,a primit ce a meritat.Poate asa se vor gandii de doua ori inainte sa comita fapta.
7Coline

Post by 7Coline »

Foarte corect. Sper sa se faca mai mult uz de arma la noi in tara. Sa stie de frica hotii , ca la noi sunt cam neinfricati.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
barthy

Post by barthy »

Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
paul_vxi

Post by paul_vxi »

Imi pare rau ca s-a impuscat hotul de bombobel,si am un singur regret ca nu a reusit sa duca totul pana la final :cry: !
tevez

Post by tevez »

paul_vxi wrote:Imi pare rau ca s-a impuscat hotul de bombobel,si am un singur regret ca nu a reusit sa duca totul pana la final :cry: !
Câtă înţelepciune în spusele tale, felicitări!

http://www.gandul.info/news/adrian-nast ... er-9768990 - de dimineaţă era "calibrul 45",
cel puţin aşa declara un domn de la procuratură. 8)
anghelache

Post by anghelache »

paul_vxi wrote:Imi pare rau ca s-a impuscat hotul de bombobel,si am un singur regret ca nu a reusit sa duca totul pana la final :cry: !
Dumneavoastra aveti permis de port-arma?
tevez

Post by tevez »

Lăsând de-o parte simpatii personale, culori politice, etc. trebuie să recunoaştem că cea mai "liberală" lege a armelor
a fost dată de "socialiştii" din mandatul lui Năstase. Oricum, "lăudabil" curajul celor care se grăbesc să sară ca nişte
harpii pe el şi se grăbesc să se bucure de nenorocirea unui om, fie el şi Adrian Năstase. Circ scârbos în loc de justiţie
în România, asta avem. Nu-i iau apărarea, puţin îmi pasă de Năstase, dar maniera în care l-au "rezolvat" este jenantă.
Calibrul armei se schimbă de la oră la alta, azi dimineaţă era .45, acum e .38, a trecut prin diverse faze de "9mm", a
fost chiar cu gaze la un moment dat. Asta ca să ne reamintim că nu trebuie să credem mai nimic din ce vedem la TV şi
ce citim presa de scandal românească, adevărul e greu de distins între atâtea tâmpenii aruncate de cea mai proastă
categorie socio-profesională românească: ziariştii. Bine măcar că e rrobert Turcescu colonel. :D
Post Reply