Incidente cu letale
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Incidente cu letale
Si raspunderea e personala, nu ma identific cu toata institutia. Fac ceea ce imi place, si pot sa dau explicatii pertinente oricand sunt tras la raspundere in ceea ce priveste munca mea.
Si eu astept cu nerabdare sa dispara art 18^1, dar sunt sigur ca o sa existe alta interpretare care sa permita infractorilor sa scape....
Si eu astept cu nerabdare sa dispara art 18^1, dar sunt sigur ca o sa existe alta interpretare care sa permita infractorilor sa scape....
Pricep ce vrei tu sa spui. Doar ca gandesti superficial.barthy wrote:
Ce nu pricepi Bozo ?
Pricepi dar nu esti de acord pentru ca ai fost asimilat de sistem. Accepti sa iei pozitia de semnul intrebari in fata sefilor doar ca sa nu-ti pierzi locul de munca si avantajele si privilegiile ce decurg din el. Acum n-ai scrupule caci esti tanar si ai ambitie sa realizezi ceva pentru familie dar peste ani iti vei face procese de constiinta si la fiecare dumicat inghitit te vei gandi ca e cumparat si din munca necinstita. Ca ai fost partas la faradelegea x sau y.
Dar fiecare dupa cum il duce mintea, caracterul si educatia. Eu la varsta ta am preferat sa nu ma complac in asemenea situatii si am lepadat cizmele si centura odata cu mai multi sefi pe care i-am silit sa demizioneze. Si n-am murit de foame. Chiar am castigat mai mult in civilie si am dormit linistit pe perna mea fara sa trag cu urechea daca opreste sau nu la poarta "break-ul cu perdelute".
Acum nu te oblig sau te sfatuiesc sa faci ca mine; fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine dar ai grija ca atunci cand te bagi in troaca te mananca porcii.
Dar fiecare dupa cum il duce mintea, caracterul si educatia. Eu la varsta ta am preferat sa nu ma complac in asemenea situatii si am lepadat cizmele si centura odata cu mai multi sefi pe care i-am silit sa demizioneze. Si n-am murit de foame. Chiar am castigat mai mult in civilie si am dormit linistit pe perna mea fara sa trag cu urechea daca opreste sau nu la poarta "break-ul cu perdelute".
Acum nu te oblig sau te sfatuiesc sa faci ca mine; fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine dar ai grija ca atunci cand te bagi in troaca te mananca porcii.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nu ma cunosti daca asta crezi despre mine. Poate ne intalnim vreodata totusi, ca doar suntem vecini.
Eu i-am mai spus lui Barthy dar nu ma crede:nu mai e ca pe vremea lui! Habar n-are de munca de politie,vorbeste din auzite si din opinii nefondate.
Barthy daca tu nu ai facut fata nu inseamna ca restul nu sunt in stare.Scuza cu demisia ca nu ai vrut sa te complaci e cam hilara....
A,si nu compara MAPN-ul cu MAI,tu ce ai habar este viata cazona,pe vremea soldatilor...
Barthy daca tu nu ai facut fata nu inseamna ca restul nu sunt in stare.Scuza cu demisia ca nu ai vrut sa te complaci e cam hilara....
A,si nu compara MAPN-ul cu MAI,tu ce ai habar este viata cazona,pe vremea soldatilor...
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Ha, ha, ha !!! Iar a venit musca la arat..............Tu esti atat de naiv incat ai impresia ca daca faci pe desteptul pe forumuri ai sa speli imaginea politiei sau a altei institutii din romanika si ai sa ne convingi pe unii sau pe altii ca rata face "miau".aurorauno wrote:Eu i-am mai spus lui Barthy dar nu ma crede:nu mai e ca pe vremea lui! Habar n-are de munca de politie,vorbeste din auzite si din opinii nefondate.
N-ai tu atatea MOM-uri in gaoace ca sa poti deduce ce stie sau nu stie unul sau altul, la ce face sau la ce nu face fata un om sau pe unde a fost sau n-a fost. Ca inghiti toate intoxicarile din eter denota o anumita caracteristica. Cacanarii cum fac cei de teapa ta in politie poate face oricine. Raul e usor de facut; nu-ti trebuie multa stiinta. Mai greu e sa faci bine. Si ca sa-ti ceri trecerea in rezerva pentru a nu intra in cardasie cu jigodiile iti trebuie un sambure de onestitate si sange-n instalatie, notiuni de care tu esti strain, pe care nu le poti concepe in meschinaria ce te caracterizeaza. Mai bine ti-ai vedea de scaunelul tau care mai mult ca sigur l-ai procurat cu multa umilinta, smerenie si lingusala si nu mai face pe cenzorul pe aici. Esti prea marunt ca sa poti discuta si intelege anumite aspecte.......esti un fel de √ boc ..........
Hai ! Ia-ti viteza pe politistii.ro si latra la politia locala din ale carei structuri poate vei avea norocul sa iesi la pensie; bineinteles, asta daca nu continui sa faci pe desteptul si acolo ca aici.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
REZUMAT: Pentru ca nu ai facut fata intr-o meserie care ti-ar fi placut acum ai pica pe tot ce inseamna "uniforma".Esti funny si ma amuz mereu cand reusesc sa te enervezbarthy wrote:Ha, ha, ha !!! Iar a venit musca la arat..............Tu esti atat de naiv incat ai impresia ca daca faci pe desteptul pe forumuri ai sa speli imaginea politiei sau a altei institutii din romanika si ai sa ne convingi pe unii sau pe altii ca rata face "miau".
N-ai tu atatea MOM-uri in gaoace ca sa poti deduce ce stie sau nu stie unul sau altul, la ce face sau la ce nu face fata un om sau pe unde a fost sau n-a fost. Ca inghiti toate intoxicarile din eter denota o anumita caracteristica. Cacanarii cum fac cei de teapa ta in politie poate face oricine. Raul e usor de facut; nu-ti trebuie multa stiinta. Mai greu e sa faci bine. Si ca sa-ti ceri trecerea in rezerva pentru a nu intra in cardasie cu jigodiile iti trebuie un sambure de onestitate si sange-n instalatie, notiuni de care tu esti strain, pe care nu le poti concepe in meschinaria ce te caracterizeaza. Mai bine ti-ai vedea de scaunelul tau care mai mult ca sigur l-ai procurat cu multa umilinta, smerenie si lingusala si nu mai face pe cenzorul pe aici. Esti prea marunt ca sa poti discuta si intelege anumite aspecte.......esti un fel de √ boc ..........
Hai ! Ia-ti viteza pe politistii.ro si latra la politia locala din ale carei structuri poate vei avea norocul sa iesi la pensie; bineinteles, asta daca nu continui sa faci pe desteptul si acolo ca aici.
eee... Acum realizez de ce se poarta barthy asa... A suferit o trauma, si acum sufera de tulburari de comportament tip paranoic.
A gasit el un forum liber si arunca cu jigniri. O sa ma rezum numai sa citesc, si nu mai scriu nimic, daca e ceva puteti sa il intrebati pe barthy, el le stie pe toate (din orice domeniu).
A gasit el un forum liber si arunca cu jigniri. O sa ma rezum numai sa citesc, si nu mai scriu nimic, daca e ceva puteti sa il intrebati pe barthy, el le stie pe toate (din orice domeniu).
Baaa.........m-ati dat pe spate !!! Mi s-a rupt elasticu de la spilhozei de uimire. Cagney si Lacey s-au facut medici si pun diagnostice. Incetati mai baieti sa va mai credeti "miezu dân dodoaşcă" ca oricat v-ati lustrui cucul de la cascheta tot niste gainari ramaneti precum aia de le tineti tira.
Va recomand ca in zilele in care nu va iese nici o spaga sa va varsati furia si frustrarea pe forumul vostru plin de laturi.
Hai, pa ! Uichendenie linistita !
Va recomand ca in zilele in care nu va iese nici o spaga sa va varsati furia si frustrarea pe forumul vostru plin de laturi.
Hai, pa ! Uichendenie linistita !
Last edited by barthy on Sat Mar 31, 2012 3:50 pm, edited 1 time in total.
Nu-i asa ca e simpatic?Ma amuza teribil

Pai sa discutam despre cultura...........ca sa "se rada" si aurora intemeiat .......bozo wrote:Poftim cultura...
Cica seful de sectie ii strange pe agenti la un loc si le spune:
- Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro".
A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice:
- Ma, idiotilor, nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti ?!
La care ei:
- Si ce te superi asa, Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele, noi am zis ceva?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Buun asa ! Urmeaza talk-show-urile cu istericale si controalele de rigoare. Posesorii legali de arme se vor supune bisaptamanal testelor Barza si Papanicolau.