Tanfoglio 10*22

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

tevez

Re: Tanfoglio 10*22

Post by tevez »

bog1_7 wrote: Astept fotografiile, multumesc anticipat
Bagă nişte poze tu mai degrabă.
Dacă e-n garanţie ar trebui să se rezolve la magazin, la Arrow ştiu că nu sunt probelme, să sperăm că nici la alţi
vânzători. Asta cu "aşa e modelu' " mie-mi sună a text de şmenar dar până nu vedem arma presupus crăpată şi
răspunsul magazinului sunt numai supoziţii.
bog1_7

Post by bog1_7 »

Deocamdata nu am pistolul la mine, nu sunt acasa, dar am niste poze pe aparatul foto pe care am sa incerc sa le pun, dar nu am cu teava crapata din nefericire. Am sesizat dupa ce am facut pozele defectul si am uitat sa mai fac de suparare.
Attachments
IMG_2050.JPG
IMG_2050.JPG (82.16 KiB) Viewed 9425 times
IMG_2043.JPG
IMG_2043.JPG (87.52 KiB) Viewed 9426 times
IMG_2036.jpg
IMG_2036.jpg (95.34 KiB) Viewed 9427 times
bog1_7

Post by bog1_7 »

O sa postez si poze cu teava fisurata, dar pe vineri-sambata cand ajung acasa. Am sa pun si o fotografie cu grosimea paginilor pe care le-a penetrat bila de la 3 metri. Sincer mi se pare cam putin, dar poate nu am nimerit eu niste cartuse prea puternice(PG cutie alba palastic cum mi s-a recomandat) sau poate e din cauza tevii. am tras doar 3 cartuse, primul a ratat cartea, al doilea a venit in cotul de jos si a ricosat, doar ultimul a nimerit din plin.... Dupa ce rezolv cu teava am sa mai fac niste teste. Pana atunci va rog sa postati care puteti fotografii cu zona unde se imbina teava cu camera cartusului(partea de sus,opusa tragaciului sa spun asa). Vanzatorul de la magazin a sunat de fata cu mine la importator si au spus ca toate sunt la fel. Vreau sa le trimit devezi ca nu e asa, ca altfel mi-e ca ma trezesc cu pistolul inapoi la fel cum l-am trimis.
Attachments
IMG_2051.JPG
IMG_2051.JPG (30.38 KiB) Viewed 9417 times
tevez

Post by tevez »

Eu cred că se va rezolva. Chiar dacă să spunem că l-ai luat aşa, tot nu e o scuză. Garanţia-i garanţie, doar nu
lucrăm pe-ncredere ca-n reclama cu piese Dacia, nu? După ce pui pozele posesorii de Tanfoglio vor spune un
"verdict" 100%. :wink:
bog1_7

Post by bog1_7 »

Poze cu teava mea fisuarata am sa pun, dar am nevoie si de poze cu teava fara defect ca sa le trimit impreuna cu pistolul sa nu zica iar ca-s toate asa...var rog postati fotografii. Am gasit deja pe threadul asta o poza cu zona ai a tevii unde e clar ca nu are nici o fisura, numai ca e o teava de 9mm. As dori niste poze cu cea de 10mm de la posesori. Multumesc anticipat
Barbarosa

Post by Barbarosa »

Sa sti ca si eu am teava la fel cu fisura dar nu cred ca este defect. Armurierul meu mi-a curatat arma si nu a zis nimic ba mai mult mi-a aratat cat de mult se intrepatrunde cu teava si nu e niciun risc. Eu pana acum am tras cateva sute de bile. Nu pe nas ... :D
Tanfoglio 10*22T
www.traiteur.ro
Dr.G

Post by Dr.G »

Alezandru wrote:
Angel_Of_Light wrote:Ce a zis tevez era legat de o pacaleala facuta de un user de pe acest forum... nedumeritul... nici o firma nu a adus Fort pana acum... ai grija ca sunt multe tepe pe net... cei care au patit-o au postat deja pe forumul acesta...
Pai tocmai de asta intrebam, sa vad daca stie cineva ceva despre asta.
Eu sper sa aduca CZ-uri cei de la Arrow si sa-mi iau unul sa scap de o grija.
Dar daca ar fi sa aleg intre CZ si Fort, a-s alege cu siguranta Fortul.
Cauta pe net magazinul MLD Gun din Bucuresti, Sos. Oltenitei, se pare ca vor aduce Fort 12, 14, 15 si !7 zilele acestea sau sapt. viitoare, asa se lucreaza cu zona estica, nimeni nu stie cand si cum, bombardeaza-i cu telefoane pana prinzi momentul ca au adus si dai fuga la ei, s-ar putea sa ai o sansa unica sa-ti cumperi fara accize Fort, daca ei il baga-n vama inainte de introducerea accizelor.
Dr.G

Post by Dr.G »

Pretul la Fort, ar putea fi cat un WASP, in felul asta concurenta nu se va supara nici ca-l da mai ieftin ca ale lor, cu exceptia CZ83 care-i mai scump , nici nu se va bucura ca-i mai scump ca al lor, acuma , sa vedem, ca si aducerea CZ-ului a durat mai mult decat o nastere anuntata cu surle, poate astia-s mai seriosi in termene decat au fost cei cu aducerea CZ-ului.
bog1_7

Post by bog1_7 »

Barbarosa wrote:Sa sti ca si eu am teava la fel cu fisura dar nu cred ca este defect. Armurierul meu mi-a curatat arma si nu a zis nimic ba mai mult mi-a aratat cat de mult se intrepatrunde cu teava si nu e niciun risc. Eu pana acum am tras cateva sute de bile. Nu pe nas ... :D

La mine pleaca fisura aia in zig zag nu e dreapta. Se observa o urma cum a fost turnata teava, dar acolo se vede clar ca e o fiura neregulata. Nu poate fi asa din fabrica. Plus ca e poza aia cu un model pe 9 mm in care nu am vazut nici o fisura. Nu mi se pare normal sa fie fisurat de nou. Am vazut si eu cat intra teava in camera cartusului, dar am vazut si pozele alea cu teava busita si exact de acolo s-a spart. Poate ma ajuta cineva cu niste poze totusi.
Attachments
Zona incercuita e fisurata la mine
Zona incercuita e fisurata la mine
image-331A_4B406BA6zona.JPG (55.95 KiB) Viewed 9220 times
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Daca ai rabdare pana maine o sa fac eu o fotografie cat de cat edificatoare a zonei cu pricina.
La pistolul meu. Pe urma am sa fac si la altele sa vedem diferentele.
Cum cu al meu s-a cam tras, si inca si in regim "full-auto" si nu am probleme, probabil ca va fi suficient
de vazut cum arata o teava folosita intens.
Ai dreptate sa iti faci probleme, fotografia de mai sus am cules-o si eu tot de la rusi de pe forumuri.
Dar este de la versiunea 9mm PA rubber adica este de la un FT9 nu FT22 ce avem noi.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

se mai cositoresc burlane ? :lol:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

BARTHY 2 wrote:se mai cositoresc burlane ? :lol:
Da, dar numai la RG88.
Stiu asta pentru ca spre deosebire de tine eu
- am avut rg88
- mi-a raposat fara sa se poata cositori
- am avut si P50T, a crapat la doi centimetri de gura tevii fara sanse de cositorire
- am avut PP, s-a umflat teava si s-a fisurat culata, nu se putea cositori
- am avut doua forturi pe permis la un moment dat, dar mi-au trecut, s-a uscat si urma
Iar acum, dupa primele 5-600 de PG-uri trase cu Tanfoglio, nu am probleme cu el.
Asa ca de pomana mi-am luat preventiv si lampa de benzina cu care pârlea porcii bunicu'
sa-l cositoresc la nevoie.
Cred ca ma apuc de cositorit burlane, cum ziceai tu.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

nedumeritu wrote:
BARTHY 2 wrote:se mai cositoresc burlane ? :lol:
Da, dar numai la RG88.
Stiu asta pentru ca spre deosebire de tine eu
- am avut rg88
- mi-a raposat fara sa se poata cositori
- am avut si P50T, a crapat la doi centimetri de gura tevii fara sanse de cositorire
- am avut PP, s-a umflat teava si s-a fisurat culata, nu se putea cositori
- am avut doua forturi pe permis la un moment dat, dar mi-au trecut, s-a uscat si urma
Iar acum, dupa primele 5-600 de PG-uri trase cu Tanfoglio, nu am probleme cu el.
Asa ca de pomana mi-am luat preventiv si lampa de benzina cu care pârlea porcii bunicu'
sa-l cositoresc la nevoie.
Cred ca ma apuc de cositorit burlane, cum ziceai tu.
Mustata este, palarie mai trebuie ;)
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Da burlanele? Cat ie burlanele?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Mi-am facut timp si iata fotografiile cu locul fisurii ce o acuza colegul:
Image Image Image Image

Ceea ce se vede acolo poate sa fie o urma de la turnare sau prinderea de la turnare.
Serios vorbind, probleme ar putea sa apara daca apare fisura pe teava, in lungime, incepand de la aceasta imbinare spre gura tevii.
Cand vedem asa ceva, le dam imediat italienilor de la Tanfoglio cu ele in cap.
Pana una alta vad ca Tanfoglio a stat bine pe plan international.
Nu este de colea sa fii 4 ani la rand campion mondial in concursuri cu armele tale. E drept, pe glont, dar
se cheama ca stii sa faci arme.

M-am uitat peste tot. Nu am vazut pe nicaieri ceva de care sa se poata agatza cositorul.
Deci cu cositorirea e mai greu.
La nevoie inlocuim cu tuburi de beton.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply