ALL GUNS ROUNDUP

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Ce arma cu glont de cauciuc detineti?

Rohm RG88
23
25%
Mauser HSC90
4
4%
Walther PP
7
8%
Walther P22
3
3%
Walther P99
4
4%
Reck Mod.60
3
3%
Me 38
0
No votes
Detin o arma fabricata in Rusia/Turcia si sunt pe acest forum doar sa va fac in ciuda :)
6
7%
Doresc sa-mi cumpar in viitorul apropiat
41
45%

Total votes: 91

andueu

Post by andueu »

Sunt posesor de SCHMEISSER AE 790G1 9mm PA bila de cauciuc cu incarcator de 7 cartuse .E de productie UKRAINA si l-am cumparat din Moldova .Cu tot cu taxe(permis de cumparare ,permis de transport din Moldova),vama(acciza100% + acciza 2,7% + TVA19%) si 100 cartuse a costat aproape 600 euro.Ca un fapt interesant are teava lisa fara sicane.Am sa revin cu mai multe informatii.

p.s.
Ar fi nedret sa nu spun ca la Directia Generala de Politie din Chisinau am intalnit doi oameni de o amabilitate extraordinara care m-au ajutat enorm si neconditionat.

www.schmeisser.com.ua
Guest

Post by Guest »

Poti sa ne spui numele lor, ca sa-i laudam si noi!
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Nikki

Post by Nikki »

Sa-l stapanesti sanatos si te asteptam in poligon :D
Last edited by Nikki on Sun Mar 16, 2008 12:26 pm, edited 1 time in total.
DaBears

Post by DaBears »

otel sau zamac? baga si niste teste sa vedem cum se comporta, daca e mai puternic decat astea de la noi. Daca e otel si are puterea egala cu a unui RG88, merita 600 euro. Cartuse 9mm ai de unde cumpara aici in Romania?
Ce modele mai aveau pe cauciuc?
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

felicitari si sa-l stapanesti fara evenimente !

pana ne vedem la poligon puncateva informatii de pre el aici :

http://gunmagazine.com.ua/arhiv/05-2002 ... index.shtm
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
danezu

Post by danezu »

Am testat si eu pistolul sambata dimineata! Am tras 2 incarcatoare unul dupa altul.
Plusuri: arma nu s-a blocat ,a armat corect. De la 4-5 metri maxim am gaurit usa de la un cotet :lol:
Minusuri: de la 7-8 metri in sus n-ai nici o sansa sa tintesti cu precizie(am incercat cu o sticla de 1L). Cred ca la 10 metri consumi inutil gloantele!
Din pacate nu am gasit nici o geaca de piele veche sa pot testa! Poate data viitoare!

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
andueu

Post by andueu »

Am tras astazi cu SCHMEISSER -ul prima data si pot spune ca sunt foarte multumit (grupaj,distanta,forta).Am tras doua incarcatoare si nici macar un blocaj.Despre performante nu are rost sa vb eu mai bine sa se pronunte ceilalti dupa primul poligon pe care abia astept sa il facem.Pe cand un poligon?
haiosu

Post by haiosu »

dupa summit. mai devreme nu cred ca se poate!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
g_lukian

Post by g_lukian »

Salut, ma intorc cu o intrebare, stie cineva ce pistoale folosesc politisti comnunitari, din curiozitate, am vazut ca au niste pistoale albastra, oare or fi de genul atsta : http://www.roehm-rg.de/194.html?&L=1&tx ... a0e81ae45a
Am citit pe undeva pe forum ca cica ar fi cele mai puternice dar pe pagina de mai sus scrie din ce am inteles eu ca sunt de antrenament si nu da date tefnice..... putere..... etc.
Par ar fi niste prostii daca sunt cele de pe pagina.
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
emy

Post by emy »

Nine-shot self-loading shooting device, caliber 9 mm, PAK to fire rubber dummies with a range of over 60 m

sigur politistii nu trag cu papusi de cauciuc..
pistoalele de care vb tu sunt pt antrenarea cainilor de vanatoare...aport
dingo20

Post by dingo20 »

g_lukian wrote:Salut, ma intorc cu o intrebare, stie cineva ce pistoale folosesc politisti comnunitari, din curiozitate, am vazut ca au niste pistoale albastra, oare or fi de genul atsta : http://www.roehm-rg.de/194.html?&L=1&tx ... a0e81ae45a
Am citit pe undeva pe forum ca cica ar fi cele mai puternice dar pe pagina de mai sus scrie din ce am inteles eu ca sunt de antrenament si nu da date tefnice..... putere..... etc.
Par ar fi niste prostii daca sunt cele de pe pagina.
Din cate stiu eu folosesc pistoale Glock 17T.
http://glockfaq.com/models.htm#training
g_lukian

Post by g_lukian »

Pai si ce caracteristici au, sunt mai bune decat ce avem noi omul de rand sau sunt niste prastii de pistoale doar ptr. antrenament, ar fi de tot rasul sa umble politia cu pistoale cu bilute de antrenament :lol:
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

g_lukian wrote:Pai si ce caracteristici au, sunt mai bune decat ce avem noi omul de rand sau sunt niste prastii de pistoale doar ptr. antrenament, ar fi de tot rasul sa umble politia cu pistoale cu bilute de antrenament :lol:
teava ghintuita, proiectil fusiform din polimer.....total diferit de ce avem noi.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
g_lukian

Post by g_lukian »

BARTHY 2 wrote:
g_lukian wrote:Pai si ce caracteristici au, sunt mai bune decat ce avem noi omul de rand sau sunt niste prastii de pistoale doar ptr. antrenament, ar fi de tot rasul sa umble politia cu pistoale cu bilute de antrenament :lol:
teava ghintuita, proiectil fusiform din polimer.....total diferit de ce avem noi.
Bine si se stie performatele pistolului, ce se intampla la un imparct ?
Ma gandesc ca daca e de antrenament nu va fi puterea similara ca la pistoalelel normale cu glont.
Ca doar nu-si rup oasele americani intre ei la antrenamente :D
S-ar putea proiectilul sa fie mai mare si sa nu penetreze.
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
dcrist

Post by dcrist »

Sunt pistoale pentru antrenament, pot folosi in loc de proiectil de polimer,proiectil cu vopsea destul de dureros pina in 10m daca te atinge in zone neprotejate de haine mai groase, oricum sunt o gluma poate putin mai bune decit cele din comert datorita tevii ghintuite si preciziei mai mari dar tot pentru antrenament sunt, nu pentru a le folosi in serviciu de politie chiar si comunitara, am avut ocazia sa ma joc cu ele in poligon avind munitie cu vopsea, sunt interesante si te poti antrena tragind asupra ,,adversarului" avind fata protejata pt a nu avea surprize, dar nu as purta asa ceva in misiuni. :twisted:
Post Reply