Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

BARTHY 2

Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE

Post by BARTHY 2 »

bozo wrote:decat ca realitatea este cu totul alta...

au batut si jefuit paznicul ala de 4 ori, profitand ca interventia ajungea greu, si au furat tot ce au gasit de valoare, acum furand scandura in lipsa de altceva.
a dat cu caruta peste noi, apoi cand am ajuns caruta din urma, (pe jos, ca alea erau conditiile meteo) ne-au atacat cu furci si lopeti.
erau 3 persoane, nu una.
la capatul strazii in cauza asteptau rude de-ale lor cu BMW-uri si alte masini care sunt pe placul lor.
am asteptat 1 ora ca sa putem sa ii luam de la fata locului, pentru ca se stransesera rudele, si chiar daca eram toate echipajele din Sector 5 nu puteam trece de ei...
am folosit armamentul conform lg 17/1996, nu starii de necesitat prima data asupra anvelopelor carutei, spargand cu batranul carpati, din miscare, iar caruta tot in miscare 3 dintre ele, de la aproximativ 10m, apoi i-a prins din urma si cand am fost atacati l-am impuscat in picior...

nu am zis ca presa e partinitoare, am zis ca aceasta cauta senzationalul, si trateaza cu superficialitate cazurile, iar din reportaje de multe ori victima devine agresor si invers...noi judecam aici ce vedem la tv insa nu cunoastem tot...
in schimb justitia se face pe probe, nu pe vorbe
pai cand schimbi "+" cu "x" altceva iti apare dupa "=". si eu am zis ca "din reportaj reiese ca...". oricum ....si tevezul se poate supara, nu mi se pare normal si nici nu gasesc de unde este si legal sa gauresti un om numai pentru ca a nu oprit la semnalul politistului. neoprirea la semnal este o contraventie nu o infractiune. daca respectivul a fost prins in flagrant delict si apoi a fugit, existand date certe ca a savarsit o infractiune si ramanerea lui in libertate ar reprezenta un pericol social grav, atunci se schimba datele problemei.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Nimeni De Nicaieri

Post by Nimeni De Nicaieri »

Barthy, oamenii de genul alora au zeci de dosare pe rol, normal ca-s un pericol social.De multe ori am avut de-a face cu felul asta de specimene si cum ajung pe domeniul public incep sa urle ca din gura de sarpe ca-i omori si pozeaza in victime.Nu stiu cum naiba reusesc sa aiba tot stolul aproape, ca daca nu te misti repede imediat se inegreste orizontul :mrgreen:

Bozo, felicitari pentru ce faci, din pacate sunteti prea putini, majoritatea militienilor se cam tireaza cand se ingroasa gluma.nu mai fi suparat pe aia cu BMW-uri, unii sunt baieti de treaba :wink:
tevez

Post by tevez »

Nimeni De Nicaieri wrote: Bozo, felicitari pentru ce faci, din pacate sunteti prea putini, majoritatea militienilor se cam tireaza cand se ingroasa gluma.nu mai fi suparat pe aia cu BMW-uri, unii sunt baieti de treaba :wink:
Subscriu, inclusiv la faza cu masinile germane. :D
CJSparow

Post by CJSparow »

Articol nou in Gandul http://www.gandul.info/news/peste-136-0 ... ne-7897636

Daca macar jumatate din ce scrie acolo e adevarat, inseamna ca este eficient, moral si civic si sanatos sa ai o arma!
tevez

Post by tevez »

CJSparow wrote:Articol nou in Gandul http://www.gandul.info/news/peste-136-0 ... ne-7897636

Daca macar jumatate din ce scrie acolo e adevarat, inseamna ca este eficient, moral si civic si sanatos sa ai o arma!
L-au citat pe dl. Grumezescu dar ar fi făcut bine să-l roage să se uite un pic peste articol înainte să-l publice, nu de alta, dar
le-ar mai fi temperat elanul şi n-ar mai fi dat o tentă alarmistă gen "arme aşa-zis neletale" şi ar fi precizat că cel care l-a ucis
pe Caiac (care-i tăiase juma' de faţă până să tragă) avea un pistol cu gaze legal şi unul letal...ILEGAL cu care a şi tras.
25-04-10_1329.jpg
25-04-10_1329.jpg (9.31 KiB) Viewed 4566 times
-n-am glumit cu discriminarea!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote:....................-n-am glumit cu discriminarea!
Bag sama ca spui tu ceva acolo numa' ca palaria aia are borurile cam mici si nu se
potriveste cu scocul [burlanul] din spate.
Aia chiar stiu meserie si un burlan facut de ei e bijuterie.
Mai lucreaza un pic la... imagine si poate iti iese, ca esti pe aproape.
gabor.jpg
gabor.jpg (17.69 KiB) Viewed 4562 times
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

nedumeritu wrote:
tevez wrote:....................-n-am glumit cu discriminarea!
Bag sama ca spui tu ceva acolo numa' ca palaria aia are borurile cam mici si nu se
potriveste cu scocul [burlanul] din spate.
Aia chiar stiu meserie si un burlan facut de ei e bijuterie.
Mai lucreaza un pic la... imagine si poate iti iese, ca esti pe aproape.
gabor.jpg
:lol: Meseria de cositorar e grea. :P
nedumeritu

Post by nedumeritu »

tevez wrote: :lol: Meseria de cositorar e grea. :P
Mia'm spui?!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

http://www.mediafax.ro/social/un-politi ... is-5187970
Ştiu că e veche dar, trecând peste tragedia nefericţilor implicaţi acolo, aflăm un lucru nou: că de fapt TT-urile sunt Carpaţiuri. :evil:

Image

Uploaded with ImageShack.us
bozo

Post by bozo »

:lol:
inca o data profesionalismul ziaristilor e dovedit...
gunsmith

Post by gunsmith »

In sfarsit un reporter bine informat si bine intentionat.
http://observator.a1.ro/social/Piata-ar ... 28595.html
Guest

Post by Guest »

Mie mi-a placut instructorul din poligon! :D Ii mai lipsea o armura medievala si costumul antichimic! :D Oricum, dupa cum se uita la bietul tragator, cred ca nu iti mai vine sa calci pe acolo! :D
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
tevez

Post by tevez »

gunsmith wrote:In sfarsit un reporter bine informat si bine intentionat.
http://observator.a1.ro/social/Piata-ar ... 28595.html
Da, o abordare corectă, un reportaj fără ton alarmist şi invitaţi pe măsură, contrast total cu ceea ce apare în general
cu privire la arme în presă (de obicei articolele sunt tendenţioase, pline de exagerări şi de greşeli).
Îmi aminteşte puţin de emisiunea de la Realitatea TV - Adevăr sau provocare de acum ceva vreme când au fost prezenţi
şi membri ROMSDC.
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

:lol: :lol: :lol:
Jurnalism Contra Naturii.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply