pai cand schimbi "+" cu "x" altceva iti apare dupa "=". si eu am zis ca "din reportaj reiese ca...". oricum ....si tevezul se poate supara, nu mi se pare normal si nici nu gasesc de unde este si legal sa gauresti un om numai pentru ca a nu oprit la semnalul politistului. neoprirea la semnal este o contraventie nu o infractiune. daca respectivul a fost prins in flagrant delict si apoi a fugit, existand date certe ca a savarsit o infractiune si ramanerea lui in libertate ar reprezenta un pericol social grav, atunci se schimba datele problemei.bozo wrote:decat ca realitatea este cu totul alta...
au batut si jefuit paznicul ala de 4 ori, profitand ca interventia ajungea greu, si au furat tot ce au gasit de valoare, acum furand scandura in lipsa de altceva.
a dat cu caruta peste noi, apoi cand am ajuns caruta din urma, (pe jos, ca alea erau conditiile meteo) ne-au atacat cu furci si lopeti.
erau 3 persoane, nu una.
la capatul strazii in cauza asteptau rude de-ale lor cu BMW-uri si alte masini care sunt pe placul lor.
am asteptat 1 ora ca sa putem sa ii luam de la fata locului, pentru ca se stransesera rudele, si chiar daca eram toate echipajele din Sector 5 nu puteam trece de ei...
am folosit armamentul conform lg 17/1996, nu starii de necesitat prima data asupra anvelopelor carutei, spargand cu batranul carpati, din miscare, iar caruta tot in miscare 3 dintre ele, de la aproximativ 10m, apoi i-a prins din urma si cand am fost atacati l-am impuscat in picior...
nu am zis ca presa e partinitoare, am zis ca aceasta cauta senzationalul, si trateaza cu superficialitate cazurile, iar din reportaje de multe ori victima devine agresor si invers...noi judecam aici ce vedem la tv insa nu cunoastem tot...
in schimb justitia se face pe probe, nu pe vorbe
Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Criza, Jafurile si Presa - Productie ROMANIA FILM LIVE
-
Nimeni De Nicaieri
Barthy, oamenii de genul alora au zeci de dosare pe rol, normal ca-s un pericol social.De multe ori am avut de-a face cu felul asta de specimene si cum ajung pe domeniul public incep sa urle ca din gura de sarpe ca-i omori si pozeaza in victime.Nu stiu cum naiba reusesc sa aiba tot stolul aproape, ca daca nu te misti repede imediat se inegreste orizontul
Bozo, felicitari pentru ce faci, din pacate sunteti prea putini, majoritatea militienilor se cam tireaza cand se ingroasa gluma.nu mai fi suparat pe aia cu BMW-uri, unii sunt baieti de treaba
Bozo, felicitari pentru ce faci, din pacate sunteti prea putini, majoritatea militienilor se cam tireaza cand se ingroasa gluma.nu mai fi suparat pe aia cu BMW-uri, unii sunt baieti de treaba
Subscriu, inclusiv la faza cu masinile germane.Nimeni De Nicaieri wrote: Bozo, felicitari pentru ce faci, din pacate sunteti prea putini, majoritatea militienilor se cam tireaza cand se ingroasa gluma.nu mai fi suparat pe aia cu BMW-uri, unii sunt baieti de treaba
Articol nou in Gandul http://www.gandul.info/news/peste-136-0 ... ne-7897636
Daca macar jumatate din ce scrie acolo e adevarat, inseamna ca este eficient, moral si civic si sanatos sa ai o arma!
Daca macar jumatate din ce scrie acolo e adevarat, inseamna ca este eficient, moral si civic si sanatos sa ai o arma!
L-au citat pe dl. Grumezescu dar ar fi făcut bine să-l roage să se uite un pic peste articol înainte să-l publice, nu de alta, darCJSparow wrote:Articol nou in Gandul http://www.gandul.info/news/peste-136-0 ... ne-7897636
le-ar mai fi temperat elanul şi n-ar mai fi dat o tentă alarmistă gen "arme aşa-zis neletale" şi ar fi precizat că cel care l-a ucis
pe Caiac (care-i tăiase juma' de faţă până să tragă) avea un pistol cu gaze legal şi unul letal...ILEGAL cu care a şi tras.-n-am glumit cu discriminarea!
-
nedumeritu
Bag sama ca spui tu ceva acolo numa' ca palaria aia are borurile cam mici si nu setevez wrote:....................-n-am glumit cu discriminarea!
potriveste cu scocul [burlanul] din spate.
Aia chiar stiu meserie si un burlan facut de ei e bijuterie.
Mai lucreaza un pic la... imagine si poate iti iese, ca esti pe aproape.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu wrote:Bag sama ca spui tu ceva acolo numa' ca palaria aia are borurile cam mici si nu setevez wrote:....................-n-am glumit cu discriminarea!
potriveste cu scocul [burlanul] din spate.
Aia chiar stiu meserie si un burlan facut de ei e bijuterie.
Mai lucreaza un pic la... imagine si poate iti iese, ca esti pe aproape.
-
nedumeritu
Mia'm spui?!tevez wrote:Meseria de cositorar e grea.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
http://www.mediafax.ro/social/un-politi ... is-5187970
Ştiu că e veche dar, trecând peste tragedia nefericţilor implicaţi acolo, aflăm un lucru nou: că de fapt TT-urile sunt Carpaţiuri.

Uploaded with ImageShack.us
Ştiu că e veche dar, trecând peste tragedia nefericţilor implicaţi acolo, aflăm un lucru nou: că de fapt TT-urile sunt Carpaţiuri.

Uploaded with ImageShack.us
inca o data profesionalismul ziaristilor e dovedit...
In sfarsit un reporter bine informat si bine intentionat.
http://observator.a1.ro/social/Piata-ar ... 28595.html
Mie mi-a placut instructorul din poligon!
Ii mai lipsea o armura medievala si costumul antichimic!
Oricum, dupa cum se uita la bietul tragator, cred ca nu iti mai vine sa calci pe acolo! 
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Da, o abordare corectă, un reportaj fără ton alarmist şi invitaţi pe măsură, contrast total cu ceea ce apare în generalgunsmith wrote:In sfarsit un reporter bine informat si bine intentionat.
cu privire la arme în presă (de obicei articolele sunt tendenţioase, pline de exagerări şi de greşeli).
Îmi aminteşte puţin de emisiunea de la Realitatea TV - Adevăr sau provocare de acum ceva vreme când au fost prezenţi
şi membri ROMSDC.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
-
nedumeritu
Jurnalism Contra Naturii.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else