Propagandadcrist wrote:Problema de a raspunde eficace unui atac cu arma de foc nu e asa simpla cum pare, am o arma o scot si trag, trebuie sa fi foarte pregatit, sa ai un noroc chior sa nu fi tu printre primi si sa fi mancat rahat cu polonicul in ziua respectiva, urmariti un filmulet interesant despre cum raspunde un civil inarmat unui agresor in spatiu inchis: http://www.youtube.com/watch?v=8QjZY3Wi ... r_embedded si partea a 2 http://www.youtube.com/watch?v=rLN6_s66 ... re=channel
Uite aici doar cele mai recente 2 comentarii:
Sublinierile din text imi apartin.Im an 8 year army vet with hunreds of hour of weapons and combat training. I have a chl in texas where i live. Would you want me armed and around you when someone attempts to carjack you? rape, rob, or try to kill you? i put my life on the line to ensure the rights of all americans. Now allow me to use those rights i fought for to protect my family, myself, and my fellow americans now that i no longer wear my uniform.
Nice propaganda. Whether its true or not it doesnt change my right to keep and bear arms as guaranteed by the constitution. I could be the most scary, nervous person in the world and I STILL have that right. I wonder how many people who think they are great drivers would get nervous just before a car crash and be unable to avoid or manuever out of it? The answer using the logic in this video? No one should be allowed to own/drive a car.
Daca nu am mai spus pe forum, o spun acum: tatal meu este azi in viata pentru ca a avut un pistol (cu glont) in momentul in care 10 (zece) minoritari de culoare i-au invadat proprietatea. Cel putin o parte din ei aveau cutite si probabil si alte goodies prin portbagaj (aici speculez). Din cauza ca stia ca are o posibilitate reala de riposta, tatal meu si-a pastrat calmul si a putut sa o controleze si pe mama mea care a facut atac de panica si isi inchipuia ca daca ii plateste pe aia rezolva problma (wrong tought). Politia a venit la o ora dupa apelul la 112, datorita distantei ("reforma" in politie, pe vremea lui Ceausescu era post de militie in sat). Initial politia nu a vrut sa intervina, motivind ca de fapt este vorba de un litigiu comercial, insa s-au razgindit cind au aflat ca exista o arma letala si un martor (da, stiu, am avut noroc).
Pentru ca aici sint pe un forum de arme, nu am sa mai argumentez nimic.